31
okt
Seneste opdatering: 31/10-18 kl. 1624
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

AfD (Alice Weidel) vil heller ikke have pagten underskrevet (tysk, utekstet) En af mine yndlinge, Akif Pirinçci, skriver: Der Globale Migrationsfuck.

I sidste ende handler det om at beskytte Østrigs suverænitet

Vel ment men ikke vel udført – sådan kan forbundsregeringens holdning til FN-migrationspagten opsummeres. Det er en international aftale designet til at løse de store problemer med migration. Østrig er det fjerde af 193 lande, der ikke vil underskrive pagten.

USA under præsident Donald Trump fratrådte i december sidste år pagten, Ungarns højregering i sommeren, og Australien erklærede for nylig erklærede, at det ikke ville være med. Forbundskansler Sebastian Kurz (ÖVP) og vicekansler Heinz-Christian Strache (FPÖ) meddeler nu, at Østrig ikke vil deltage. Vi taler om FN’s migrationspagt, en aftale, der tager sigte på at tackle de store problemer med migration.

Grundlæggende består pagten af ​​23 dele, hvor den østrigske regering ikke kan tiltræde de 17 , ifølge en erklæring. Mange af målene er for generelle. For eksempel skal årsagerne til at flygte minimeres, svagheder om migrationen rettes og reduceres.

Migration er ikke og kan ikke være en menneskerettighed.

Regeringen er “alvorligt bekymret over indholdet og målsætningerne i FN’s Migrationpagt”, siges det. Kansleren og hans vicekansler frygter især, at pagten vil udtynde forskellen mellem lovlig og ulovlig indvandring og true Østrigs suverænitet. “Vi mener, at der er behov for en klar adskillelse mellem arbejdskraftmigration og asyl,” siger Kurz. “Migration er ikke og kan ikke være en menneskerettighed. I sidste ende handler det om at beskytte Østrigs suverænitet. „Für Österreich“ Regierung macht Ernst: Nein zum UNO-Migrationspakt. (Snaphanens oversættelse)„Migration ist kein Menschenrecht!“ – Österreich wird UN-Migrationspakt nicht unterzeichnen.Commission regrets Austria’s decision not to sign the global migration pact.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.