2
nov
Seneste opdatering: 3/11-18 kl. 1721
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

31 Ă„rig Muhammed er taget fra London til Birmingham til sin date med en 13-Ă„rig sikh-pige. Han tror, at sikh’er er ligesom hvide englĂŠndere og svenskere og danskere, der bare vrider hĂŠnder nĂ„r muslimer voldtager deres dĂžtre, mishandler deres sĂžnner eller bliver fortĂŠngt fra deres hjem. Helt forkert tĂŠnkt af den 31 Ă„rige familiefar. Se hvad der skete.

P1 Prosaisk Radio

Engang var P 1 et dannelsesprogram, hvor man kunne lĂŠre om verdenslitteraturen, kunsten, historien og videnskaben. Det er vel kun 40 Ă„r siden. Forleden vĂ„gnede jeg med radioen pĂ„ P1 – det var et program om sexlegetĂžj. I dag gjorde jeg det ogsĂ„, det var et program om menstruation.

Jeg mĂ„ se efter, om nu ikke det er den sniksnakkende 24-Syv, jeg er havnet pĂ„, men nej, det er den ‘samfundsuundvĂŠrlige’ public service.

Jeg er blevet lidt bekymret for, hvad den 35 Ă„rige elite egentlig har inde i mellem Ăžrerne. Hvis nu deres historiske eller litterĂŠre viden er erstattet med viden om sexlegetĂžj, mener jeg.

Det gamle P1 interesserede sig for omverdenen og historien, dagens P1 er et incestuĂžst ‘selfie-program,’ som er provinsialisme i anden potens. Det er jo lidt mĂŠrkeligt, at den globaliserede dansker skulle vise sig, at vĂŠre sĂ„ indskrĂŠnket.

NÄr niveauet pÄ P1 gÄr hÞjt, handler det om politik, og alle andre FM stationer er naturligvis pop-musik, der invasivt har udryddet enhver form for mere raffineret  musik, som andre end teenagere kan holde ud at hÞre pÄ.

Ordet ‘dannelsestab’ begynder at give mening for mig. Det giver nok ingen mening pĂ„ P1, hvor de ikke ved, hvad det er, og derfor ikke ved, hvad de har tabt. Jeg er forlĂŠngst jaget til Tyskland, hvor de endnu laver radio for voksne, der har lĂŠrt lidt i skolen.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x