10
nov
Seneste opdatering: 11/11-18 kl. 1045
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Danske smĂ„statspolitikere spiller pĂ„ to heste – mindst

USA, Østrig, Ungarn, Kroatien og Australien har trukket sig. Tjekkiet er i fĂŠrd med det ligesom Polen. Tyske konservative er imod at tiltrĂŠde pagten. I Norge er der uenighed i regeringen om pagten. I Danmark siger Venstres alibi for stram migration, Inger StĂžjberg, at vi sagtens kan underskrive pagten, da den ikke er juridisk bindende. Hvorfor sĂ„ underskrive den? Angiveligt forekommer ordet “forpligtende” 86 gange i aftalen.

Hvad om Venstre og Socialdemokratiet tog og spyttede klart ud i  stedet for at lure naive vÊlgere med prokuratorkneb? Hvad er det for nogle feje luskefise, vi har stemt pÄ? Man kan ikke stemme for dette, og hÊvde, man vil holde migrationen sÄ lav som muligt.

De store partier i Danmark spiller et let gennemskueligt dobbeltspil: Ikke at fornĂŠrme danskerne, ved ikke at give for meget land vĂŠk, – sĂ„ meget som f.eks. svenske hasardpolitikere – og ikke at fornĂŠrme EU og FN, ved ikke at bortgive for lidt. Balancegangen har virket, men den er nĂŠppe fremtidssikret. En dag mĂ„ de vĂŠlge, hvad enten inkompetente vĂŠlgere tvinger dem, eller ej.

Pagten skal vedtages om en lille mĂ„ned det haster, men det er nok for meget at hĂ„be pĂ„, at propagandasenderen DR vil tage det op. Om den rĂŠverĂžde stat i staten har Weekendavisen en glimrende artikel, der falder pĂ„ et tĂžrt sted: Licensbetalt holdnings­pĂ„virkning. –  “Migration kan blive en global menneskerettighed.

BevĂŠbnede migranter vil forcere Kroatiens grĂŠnse

MĂ„let er Tyskland og Skandinavien. “NĂŠsten alle er bevĂŠbnet med knive”

20 000 migranter försöker bryta sig igenom grÀnsen mellan Bosnien och Kroatien, rapporterar Kronen Zeitung. Enligt uppgifter till tidningen Àr migranterna frÀmst frÄn Pakistan, men ocksÄ frÄn Iran, Algeriet och Marocko.

–Nu kommer andra – inga fler familjer, och det finns knappast nĂ„gra kvinnor kvar. 95 procent av de migranter som vill bryta sig igenom Ă€r unga mĂ€n, nĂ€stan alla bevĂ€pnade med knivar. En grĂ€nspolis har redan blivit knivhuggen, sĂ€ger en tjĂ€nsteman vid den österrikiska inrikesdepartementet till Kronen Zeitung.

En analysgrupp för en grupp för migration vid inrikesdepartementet i Wien övervakar situationen, och menar att ett genombrottsförsök kan vara nĂ€ra förestĂ„ende. BevĂ€pnade migranter försöker forcera grĂ€nsen vid Kroatien – pĂ„ vĂ€g mot Skandinavien


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.