17
nov
Seneste opdatering: 17/11-18 kl. 1702
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“200¬†‘neo-nazister’ og¬†elitesoldater fra Bundeswehr i sammensv√¶rgelse mod tyske politikere”

At der blandt politi- og milit√¶rfolk ville komme en stigende opposition til politikernes destabilisering og bortgivelse af land, har jeg anset for forventeligt i ti √•r. Det ville v√¶re et sp√łrgsm√•l om tid.

Hvor ‘nazistiske’ disse er, er umuligt at sige, da det mildt sagt er ‘kontroversielt.’¬† En opsigtv√¶kkende historie der ikke fortjener at drukne i str√łmmen af ligegyldigheder.

Men hvor l√¶nge kan politikere, der systematisk afmonteret et land og bringer deres landsm√¶nd i fysisk fare, regne med loyalitet fra h√¶r og politi? Det skulle disse politikere sp√łrge sig selv om. Resultatet af tankevirksomheden kunne blive, de f√•r deres egen Schutzstaffel eller Pr√¶torianergarde. Mange af dem lever alligevel med livvagter d√łgnet rundt, og deres skudsikre veste er sv√¶re at skjule p√• fotografier.

I går så jeg billeder af Sveriges finansminister med tre Säpo vagter, og det var bare dem, der gik bag ved hende. Men sandelig et scenarie, der burde opskræmme enhver, især de politikerne der har fremkaldt den situation, som denne sammensværgelse reagerer imod.

Day-X: “When law and order collapses”

Covert network of some 200 neo-Nazi and far-right Bundeswehr soldiers and veterans planned to abduct and execute Green Party leader Claudia Roth, Germany’s Foreign Minister Heiko Maas and former president Joachim Gauck, as well as leaders of asylum group, on ‘Day X,’ when law and order collapses, German magazine Focus reports.¬†Far-right German commandos planned to kill politicians, immigrants.BKA hat Hinweise auf Netzwerk innerhalb der Bundeswehr.

Klima Fake News i SVT

SVT er en snart skatteyderfinancieret propagandasender, siger Lars Bern. Det er en stat i staten. Mit kendskab til SVT g√•r tilbage til 60′ erne, og jeg skriver helt under p√• den p√•stand. Over otte milliarder kroner skal svenskerne betale for propagandaen, til trods for at SVT s kanalers seerandel er g√•et ned af 87 procent i √•r 1990 til kun 34.6 idag.

Ikke engang svenskerne gider se lortet, hvilket m√• v√¶re grunden til, at licensen nu bliver til skat og obligatorisk for alle. H√łr P1 Morgen p√• DR, hvis du vil have en ide om, hvordan er lignende, skaml√łst misbrug af public service-ideen lyder i Danark.

Jeg kigger forbi hvert halve √•r, og det er lige slemt. Heldigvis h√łrer kun 10-15 procent af danskere det. Public service er d√łende, d√łdsprocessen tager bare lige s√• lang tid som Isoldes Liebestod. Synd, det var en k√łn ide, men det var en skrivebordstanke fra en mere naiv ti, hvor venstrefl√łjen havde lidt flere h√¶mninger.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Breidablikk
Breidablikk
2 years ago

Selv g√•r jeg rundt og h√•per p√• milit√¶rkupp i det ene europeiske land etter det andre. Ser ikke at noee annet kan snu migrasjonen og n√¶rv√¶ret av fremmede, separerte og iallfall delvis fientlige populasjoner i Europa. Alt prat om “nazisme” og “ekstremisme” kan man glemme: ekstremismen sitter hos v√•re politikere. N√•r det gjelder kontinentet har jeg best kjennskap til Frankrike. Dette er jo ikke fremme i mediene, men tipper landets konservative krefter er fortvilet, og at det fremdeles fins folk som er villig til √• ofre noe for landet og folket! La eksempelvis merke til br√łdrene de Villiers, hvor det… Read more »

kenneth
kenneth
2 years ago

Indenfor tysk politi er der ogs√• dissidenter – jvf. Tim Kellner. De t√łr nok ikke st√• offentlig frem, medmindre de som Tim Kellner er forhenv√¶rende.

Jeg ved ikke om nogen herinde f√łlger hans blog. Kellners videoer er efter min mening liges√• gode som Henryk Broders som jeg flere gange har set p√• Snaphanen. Her er hans seneste omkring migrationspakten:

https://www.youtube.com/watch?v=LMiB78nhEIE

peerpede
peerpede
2 years ago

Tja, mange har nok set dette komme og det er m√•ske bare et sp√łrgsm√•l om tid inden nogen tager det seri√łst og handler derefter.
Tiden vil vise.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Gad vide om vi f√• samme tilstande som i 30’erne, hvor politikerne var bange for de konservative seniorofficerer?

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Anders Bo

I hvor mange vesteuropæiske lande tog militæret magten i 30erne?
I Spanien var det et opg√łr mellem kommunisterog antikommunister, ikke et milit√¶rkup.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg har ikke set regelm√¶ssig TV siden jeg var en 10-12 √•r. Ikke af ideologiske eller “gennemskuende” grunde. Jeg har bare aldrig f√łlt mig underholdt, men begynder hurtigt at sidde uroligt p√• grund af kedsomhed og tanker om al det, jeg kunne lave i stedet. Men det har sine klare fordele. De, der lader sig fylde med en daglig dosis TV, l√¶gger √•benbart ikke m√¶rke til hvad der sker. Det skal jeg ellers love for man g√łr, n√•r der er l√¶nge mellem at flimmeren fanger: Niveauet styrtdykker. Bedst som man troede det ikke kunne blive v√¶rre, s√• f√•r man syn… Read more »

Mats
Mats
2 years ago
Reply to  Margrethe

Problemet er desv√¶rre, at skidtet virker. De mange statslige p√•virkningskanaler, ikke mindst DRs, er for mange mennesker den eneste kilde til nyheder og verdensforst√•else. Radiodronning Dorte Krogsgaard med f√łlge udl√¶gger teksten til morgenkaffen, kun afbrudt af et par behagelige jingler og lidt kvidrende fuglenyt. P√• vej hjem fra arbejdet kan et af J√łrgen Ramskovs (administrerende direkt√łr for Radio24syv, i 80’erne medlem af centralkomit√©en i Kommunistisk Arbejderparti) mange programmanifester forkl√¶dt som taleradio s√• k√łre, hvis ikke man da foretr√¶kker al-ter-na-ti-v√©t i form af Adam Holms progressive multikulti p√• 1’eren. Om aftenen, n√•r man tr√¶t ligger med paraderne nede og f√łdderne i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Margrethe

Var det en Super B√łrge eller en kn√¶k? ?

Anonymous
Anonymous
2 years ago
Reply to  steen

https://www.youtube.com/watch?v=qKtaE2sezE4

L√¶g dertil, at den tyske generalstab efter nederlaget ved Stalingrad 1942 erkendte, at krigen var tabt og forstod, at erobringen af Europa skulle g√łres p√• anden vis!

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  steen

https://www.youtube.com/watch?v=qKtaE2sezE4

L√¶g dertil, at den tyske generalstab erkendte, at krigen var tabt efter nederlaget ved Stalingrad 1942 og at krig ikke var l√łsningen for at s√¶tte sig p√• Europa! Fremg√•r af generalstabens egne arkiver. N√¶vnes i bog om den tyske generalstab fra 60erne.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Muhamedanske kæmper på samme måde, derfor er overgivelse ikke en mulighed.

HVORFOR Danmark b√łr √¶ndre forsvaret, og genindf√łrer almen v√¶rnepligt, og p√•begynde uddannelse af infanteri. Lavteknologisk infanteri er det eneste virksomme mod kombattanter, der ikke vil overgive sig.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

At s√•danne tanker (og planer) findes i alle de europ√¶iske h√¶re er sikkert, det er ganske enkelt alle generalstabes pligt at udarbejde s√•danne planer for alle eventualiteter. Den schweiziske h√¶r har endog √łvet s√•dant med inds√¶ttelse af kampvogne i bybebyggelser, hvor scenarioet var fransk borgerkrig! I √ėstrig for nogle √•r siden gav h√łjtst√•ende resereofficerer udtryk offentligt for samme tanker med henblik p√• den nuv√¶rende islamiske invasion. I Nato-landene kan man anvende planerne udarbejdet for at bek√¶mpe evt. kommunistiske kupfors√łg. Samme planer, som den gr√¶ske junta anvendte, da Konstantin r√łg ud. Herhjemme ligger (l√•) s√•danne planer hos alle kompagnichefer,interneringslejre til ca.… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

JA n√•r de ikke lige har travlt med at skaffe k√¶rester og s√łnner springavancement. ?