2
dec
Seneste opdatering: 3/12-18 kl. 1241
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også EU-parlamentariker: ”59 miljoner migranter till Europa inom 6 år” og Nye Borgerlige vil have FN-aftale til folkeafstemning. Endvidere:

Tilsyneladende mener S-ledelsen ikke, at man internt kan holde til at undsige pagten.Der er stadig kræfter i Socialdemokratiet, som ikke er meget for kritik af FN-systemet. Partiet har jo tidligere haft en formand for FN’s generalforsamling, nemlig Mogens Lykketoft. Men hos vælgerne er det næppe nogen god sag for Socialdemokratiet. Man risikerer, at det skaber usikkerhed om partiets tilslutning til den stramme udlændingepolitik. Dansk Folkeparti prøver at bore i dette sår med hasteforespørgslen onsdag. To begivenheder sætter nu Socialdemokratiet under hårdt pres i udlændingepolitikken.

Pressemeddelelse: DF bør vælte regeringen

hvis den fremturer med at skrive under på FN’s migrationspagt

Det står nu lysende klart, at FN’s såkaldte migrationspagt er et vanvidsdokument, der vil lægge et voldsomt moralsk pres på de vestlige lande for at tillade endeløs indvandring af mennesker fra denne verdens mange fejlslagne stater.

Pagten vil samtidig blive brugt til at lægge pres på at knægte ytringsfriheden for dem, der kritiserer disse årtiers indvandring – en tilvandring, der truer med at lægge Europa og Vesten øde som civilisation.

Den danske statsminister begår moralsk forræderi, hvis han insisterer på, at denne pagt skal undertegnes af Danmark.

Dansk Folkeparti må sætte hælene i og meddele statsministeren, at det vil koste regeringen dens politiske liv, hvis den fortsætter ad denne vej.

På vegne af Dansk Samling

Morten Uhrskov Jensen & Lone Nørgaard

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Johansen
Dan Johansen
2 years ago

Vi skal på gaden!!!

Voldposten
Voldposten
2 years ago

Inden vi nu hidser os op til yderligere kommentarer om vor kære statsminister og hans forestående luksusrejse til Arabien, så overvej lige følgende: Prøv et øjeblik at sætte dig i hans sted: du er en lille lommeprokurator, der aldrig har haft et ærligt arbejde, men har vrikket dig op gennem det kommunale bureaukrati og partipolitiske hierarki ved hjælp af et vist talent for rævekagebagning og intriger. Dine moralbegreber er så anløbne som et gennemtæret kloakrør, dine pengesager klares ved bilagsfiflerier, andres kreditkort, nasseri og manglende evne til at skelne mellem dine egne og skatteborgernes penge. Du flyver verden rundt på… Read more »

Voldposten
Voldposten
2 years ago
Reply to  steen

Tak for gen-velkomsten, Steen. Håber vi snart ses igen!

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  Voldposten

Straksopbremsning blev til straksacceleration.

M.S. Carstens
M.S. Carstens
2 years ago

De eneste der reelt kunne have nået at forhindre vore regering i at underskrive vores undergang var DF, men de gik med i forræderiet mod det danske folk.
Nu kan man knap nå at få mobiliseret opstand mod regeringens forehavende og mange kommentarspor er fyldt med forslag til hvad man “bør” gøre.

Jeg savner i den grad handling! og i min manglende evne til evnt. fysisk fremmøde, har jeg “forfattet” en handlemulighed, som alle kan være med på. Ja, måske den eneste der kan nå at forhindre katastrofen.

Handlemuligheden er beskrevet i min kommentar på:
https://siaddk.wordpress.com/2018/12/01/vigtigt-indlaeg-i-debatten-om-fns-migrationspagt-marrakech-aftalen/