2
dec
Seneste opdatering: 2/12-18 kl. 1642
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

73 år efter Adolf Hitlers død

5 i 12 bevægelsen er interessant rent psykopatologisk. Den blev stiftet af Stig Wallin i 80′ erne hvis datter Sara Vestin og hendes veninde Sylvia Hoek blev myrdet af en sort indvandrer fra Eritrea i 1989. En neger i Härnösand, så at sige, og en temmelig dødelig neger.

De døde af svensk multikultur mens de endnu var unge

Härnösand ligger 500 km nord for Stockholm ikke så langt fra Polarcirklen, og kan muligvis forklare deres bizarre tankegang. Man ville selv blive lidt underlig i hovedet af at leve halvdelen af året i kulde og mørke. Mordene på Sara Vestin og Sylvia Hoek er diskuteret i detaljer her og her, hvis nogle har lyst til en sygehistorie. De døde i utide mens de endnu var unge af svensk multikultur. Sveriges ‘demokratiminister’  fejrer det.

Svensk multikultur har temmelig mange  dødsofre på samvittigheden

Svensk multikultur har temmelig mange  dødsofre på samvittigheden, men ingen vil tale om dem. For femten år siden anslog man antallet til 500. Jeg kender svenske kriminalhistorier så godt, at jeg kunne se efter at have lavet stikprøvekontroller, at tallet passede dengang.

De døde svenskere var rigtignok myrdet af indvandrere, det var ikke propaganda i 2005, at 500 var  dræbt af svensk multikultur eksklusiv døde i trafikulykker og lignende. Hvis nogen har linket fra dengang, tager jeg imod med tak. Det var vistnok nogle misliebige svenske nazister, der havde det. Skrækkeligt at være nødt til at være enig med dem.

De debatterende klasser må ikke komme til skade

Ingen ved, hvad det er i dag, men det må være langt over 1000 direkte dødsofre. Man fører ikke statistik over det, de anses for døde i en højere og retfærdig sags tjeneste.

Rättvisa er en stor ting i Sverige. Den juridiske, den guddommelige, den poetiske. Den er værd at dø for, bare det er plebs, der skal dø, og ikke de debatterende klasser. Deres samfundseksperiment er sakrosankt.

Hvis ikke Stig Wallin var suicidal

Sara var en tjej som även levde som hon lärde. Hon hade ett förhållande med en afrikansk flykting från Eritrea. Och umgicks även med andra afrikaner. Men någonting gick väldigt snett. Ungefär ett år efter att hon bildat sin förening som skulle bekämpa rasism och främlingsfientlighet, blev hon mördad av sin afrikanska pojkvän (när hon ville göra slut). Ja, förutom Sara blev även en annan tjej (Saras kompis) mördad av afrikanen i samma veva.

Antiracismen var faderens svar på mordet på sin datter og veninden. Hans reaktion på mordene var at blive formand for 5i12-rörelsen.  Hvis ikke det er suicidalt. Hans datter var dræbt.

Nu er han tak og lov selv død, en velgerning over for menneskeheden. En Stig Wallin kan man ikke frelse fra sig selv, men han illustrerer hvilken åndelig sygdom, der har gjort det af med Sverige.

Hédi Fried prisas för kampen mot nazism log in kan læses her og her: Stig Wallin: Mannen som fick sin dotter mördad av en afrikan o blev aktiv antirasist.

Dagens Nydeligheder, Politikens søsteravis, er en publikation der kun udkommer, fordi svenske skattebetalere er tvunget til at financiere den. Ingen der er rigtig velforvarede, ville frivilligt give penge for den.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Vaskeægte nazister er vist lige så hyppige nu om dage som ditto trolde og hekse. Men nogle skal jo ha’ skylden, forfølges og brændes for at tage trykket fra den kollektive elendighed.

Arne
Arne
2 years ago

Svenskerne er lidt mere fremme i skoene, men resultatet på sigt er det samme. Fra Den Storehukommelse: ”Hvis det fine, gamle svenske demokrati skal bestå, kan det ikke nytte, at alle og enhver blander sig.” Sagt af tidligere justitsminister/minister for asyl og migration/udenrigsminister Jan O. Karlsson. Tidligere integrationsminister Mona Sahlin (socialdemokrat) nedgjorde også egen kultur, da hun iført tørklæde, talte i en moske for Det Kurdiske Rigsforbund med følgende salut: Jeg tror, at det lidt er det, som gør mange svenskere så misundelige på indvandrergrupper. ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tilbaka”. (Mona Sahlin/Sveriges… Read more »

Bosse J
Bosse J
2 years ago

Här är en artikel som i hög grad handlar om Semitism:
Antisemitism

Santor
Santor
2 years ago

Ren Peter Mygind. Selvmordskurs direkte ind i isbjerget i fuld dagslys og med et smil på læben.

Global Jihad
Global Jihad
2 years ago

I tiden op til og under Anden Verdenskrig
samearbejdede Nazi-tyskland med muslimer, og
antisemitter om en deltaljered planer for jødeudryddelse og forberedelse af den for stårende tysk indmarch i Nordafrika og Mellemøsten.
Her blev Hitler opfattet som den store frelser, og
af nogle endog som den 12. imam og side stillet med
“Profeten,,. Araberne forventede, at tyskerne ville
befri de arabiske lande for britiske indflydelse
og samtidig én gang for for alle løse “jødespørgsmålet,,
i ” Palæstina.

Kilde: Halvmåne & Hagekors.
På dansk 2015.