4
dec
Seneste opdatering: 5/12-18 kl. 1309
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvor er Sverigedemokraterne?”

Intervjuer med talare och andra på Mynttorget i den ordning de förekommer i reportaget: Lennart Matikainen, Stefan Torssell, John Bouvin, Mikael Eriksson, Gustaf Kasselstrand, Tinna Amano Smith, Jan Tullberg, Katarina Janouch och Håkan Bergmark. I morgen den 5 udkommer Lördagsintervju 35 med Jan Tullberg och Lars Bern planeras publiceras onsdag 5 dec. Vi ställer oss frågan “Vilseleder regeringskansliet om FNs migrationsramverk?”. Global Compact er nu oversat til svensk.

Det vigtigste, der er skrevet imod Pagten endnu. EN uge inden underskriften!

 Se endelig JP kronikken af STEFFEN SKOVMAND: Glem debatten om ikkebindende: Hvorfor skal vi egentlig have FN’s immigrationspagt? Endelig en skribent, der ved noget om den pagt og er villig til at formidle det, for alle de embedsmænd i Udenrigsministeriet, der har siddet og plottet dette, de kommer ikke til at skrive et kvæk om det.

Ej heller de globalister, Radikale og venstreorienterede, der vil prøve at snigløbe et folkeflertal på denne måde. Kunne de ikke vinde en opinion, kunne de altid lokke demokratiet i en fælde, tænkte de vel, men lidet havde man troet, en såkaldt borgerlig regering ville være med på det. Nu er Løkke og Venstres rigtige sindelag afsløret på det pinligste. Hvad vil de finde på i den uge, der er tilbage, inden de sælger deres land og alle deres såkaldte principper? Hvem ville ikke gerne være en flue på væggen i statsministeriet de næste syv dage?

Et mageløst hykleri og et kup imod demokrati og folkeflertal

Ikke én Venstrepolitiker har offentligt afsløret nogen detajlviden om den. De sjakrer med vores land, uden at ane, hvad de foretager sig. Det er den venlige udlægning. Andre kan ville begå et rent politisk kup imod demokratierne og folkeflertal, de ikke sympatiserer med. Hvis dette underskrives af en danske regering, er kampen imd ødelæggelsen af vort land tabt. Det er en skændsel, som kronikøren skriver. Især for S og V, hvis offentlige politik de snart vil rulle ud i endnu en ‘indvandringsvalgkamp,’ er diametralt modsat. Et mageløst hykleri!

Se også: Her er, hvad jeg tror: Før juli 2018 havde INGEN minister i den danske regering læst Migrationspagten. NU har Inger Støjberg læst den, og hun kan ikke lide, hvad der står.

En anklage mod muslimer i Vesten

Af Hamed Abdel-Samad

Denne tekst blev oprindelig publiceret på Hamed Abdel-Samads Facebook-væg den 27. november 2018, hvilket først resulterede i at forfatteren ble udelukket fra Facebook. Med hjælp fra sin advokat og støtte fra venner og følgere fik Abdel-Samad lov at blive lukket ind igen igen to dage senere. Teksten er oversat til norsk af Document.no.

For noen feiginger dere er! Mange unge muslimer bor i Vesten og nyter godt av fordelene ved friheten, men de gjør ikke noe selv for denne friheten. Mange er høyt utdannet og har en bra jobb, men blir sittende igjen i tvangen fra religionen og egen samfunnsgruppe.

Utdannelsen og engasjementet deres står aldri til tjeneste for opplysningen og fellesskapet, men snarere for islam og parallellsamfunnet. De kritiserer den høyreorienterte ideologien så lenge den kommer fra bio-tyskere, men vi hører knapt noen kritikk fra dem mot de reaksjonære islamforbundene, de nasjonalistiske grå ulvene eller de patriarkalske strukturene i deres egne familier.

Til gjengjeld er mange av dem slips-islamister som støtter Erdogan, de grå ulvene og det muslimske brorskapet, foruten å forsvare patriarkatet. De siterer Kant og Adorno for å relativisere opplysningstiden og bagatellisere islamismen. De forlanger særrettigheter for muslimer i Tyskland, men avviser minoritetsrettigheter for kurdere i Tyrkia eller for kristne i den arabiske verden.

Også mange muslimske intellektuelle og journalister er fanger av disse klanene, og de viser stadig forståelse for parallellsamfunnet istedenfor å utfordre sine egne med kritikk. Selv om slik kritikk av og til forekommer, er den ofte lavmælt, og den relativiserer seg selv etter to setninger, mens debatten dreier i retning av kamp mot islamofobi.

Andre og tredje generasjons etterkommere etter migranter vet nøyaktig hva som går galt både i oppdragelsen og i lokalsamfunnene, og har ofte lidd av det selv, men de beskytter sine egne når kritikken kommer fra utsiden. Istedenfor å praktisere selvkritikk legger de skylden for elendigheten på andre.

Krisesentrene er fulle av rettsløse muslimske kvinner, men mange høyt utdannede muslimske kvinner kjemper heller for hijab og burkini. Istedenfor å frigjøre seg fra den patriarkalske tradisjonens åk, lanserer de initiativer og prosjekter for å rehabilitere en profet som tok kvinner som krigsbytte og giftet seg med en seks år gammel jente, som en modell for moderne mennesker!

Jeg sier dere: For noen feiginger og hyklere dere er! Dere er ikke frie, myndige borgere, men undersåtter av religionen og lokalsamfunnet deres! Og hvis dere var like kraftige motstandere av overgrepene i deres egne rekker som av islamkritikken, ville denne siste ha vært overflødig! Hvis dere viste større mot istedenfor offermentalitet, ville samfunnet vært rikere. Hvis dere kjempet for alles frihet istedenfor kun å forlange spesialbehandling av dere selv, ville mye ha vært vunnet.

Se også Hamed Abdel-Samad, Copenhagen, 26.9.2016, årets interessanteste foredrag i København.

hamed-abdel-samad-kbh-26-9-2016-i-32

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
M.S. Carstens
M.S. Carstens
2 years ago

Støjberg og Tørnæs vil ikke skrive under for Lille Lars Landsforræder. Måske kommer der flere? Jeg håber det, eller et andet resultat, der opfylder min opfordring til at bruge tankernes værktøjskasse, som jeg har “forfattet” det i min kommentar på: https://siaddk.wordpress.com/2018/12/01/vigtigt-indlaeg-i-debatten-om-fns-migrationspagt-marrakech-aftalen/#comments Der skal nye på Borgen, men vi kan ikke nå et valg inden d. 10./12., DF har jeg ikke tillid til mere og fysiske demoer kan vi heller ikke nå at få stablet på benene, men med min opfordring, har alle mulighed for, at gøre noget aktivt. PS. min opfordring kan også bruges af svenskerne, blot med en enkelt… Read more »

M.S. Carstens
M.S. Carstens
2 years ago
Reply to  M.S. Carstens

og nordmænd, naturligvis 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

EU kräver att Norge ökar invandringen – helst från Afrika

Publicerad 16 september 2017 kl 15.15

http://www.friatider.se/eu-kr-ver-att-norge-kar-invandringen-helst-fr-n-afrika

Norge behöver ta emot fler så kallade flyktingar, särskilt afrikaner. Det skriver EU:s migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos i ett brev till Norges invandringsminister Sylvi Listhaug, rapporterar norska Dagbladet.

Gilla artikeln på Facebook

Det är EU:s kommissionär för migration Dimitris Avramopoulos som har skrivit ett brev till Norges invandrings- och integreringsminister Sylvi Listhaug, där han uppmanar Norge att ta emot fler kvotflyktingar.

Framför allt vill han att landet tar emot fler afrikaner.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

EU: Alla bör skriva på migrationspakten Publicerad 3 december 2018 kl 12.47 http://www.friatider.se/eu-alla-b-r-skriva-p-migrationspakten EU:s migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos vädjar nu till alla länder att skriva på FN:s migrationspakt. Enligt honom är avtalet “viktigt” för världen [!!!], skriver Die Welt. … Dimitris Avramopoulos hävdar att de som avvisar migrationspakten inte studerat den tillräckligt noga. Han menar tvärtom att avtalet är bra för världen eftersom det enligt honom skulle leda till en “ordnad” invandring över jorden samt stoppa människosmuggling. Likt andra förespråkare påpekar han att avtalet inte är bindande.[?] Enligt migrationskommissionären vore det också ett svek mot Afrika [!!!] att inte gå med… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hamed Abdel-Samads er ikke den første eller sidste, der bliver behandlet sådan af facebook eller de andre jødedominerede medier i Vesten.

Et opråb til denne vestlige jødeenklave: Her er en vis mand af jeres egne, der kan forklare jer, hvor galt den er fat ,med det I gør. I gør klogest i at høre efter og få sadlet om, mens I kan. Historiens dom vil ellers blive nådesløs. Så bliver det ikke Hitler, der kører i båndsløjfe som roden til alt ondt, morgen, middag aften på de skyldtyngede kanaler. Nej, det bliver Jeres lod denne gang…

https://www.youtube.com/watch?v=DgZBZ5ZUW-8

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Hej Steen
Glædelig Jul og Godt Nytår

Fede tider i ” løkke,, Land!
https://youtu.be/d5cNSvIOirE

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Jeg er pt. udelukket fra Facebook i en hel uge – men er åbenbart i godt selskab med så mange andre “afvigere” ?

Jeg “kom bare til” at skrive, at DTUs forsøgscenter på Lindholm nu skulle til at forske i invasive arter i stedet for sygdomme hos planter ig husdyr ?

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Jeg “slapp ut.. inn” i går etter 1 uke..som jeg ha skrevet om her tidligere…oss “afvigere”..
men dog av en slik “skarp tunge” de finner det nødvendig..heder egentlig.
Enda strammere nå på FB..og verre blir det etter undertegnelsen av denne FN`s compact..da kan man ikke engang nevne innvandringens galenskap..konsekvenser.
Samtidig som jeg tenker at inget er skrevet i stein..kan endres..men det vil nog ikke FB..evig på globalistenes side.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Hvorfor skal vi egentlig have FN’s immigrationspagt?

https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11048590/glem-debatten-om-ikkebindende-hvorfor-skal-vi-egentlig-have-fns-immigrationspagt/

Særdeles læseværdig og oplysende!

Kenneth
Kenneth
2 years ago
Reply to  steen

Michael Jalving:

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11048684/df-vaer-soed-at-vaelte-regeringen/

DF, vær sød at vælte regeringen
Lars Løkkes underskrivelse af FN’s migrationspagt bør være signal til et egentligt paradigmeskifte.

M.S. Carstens
M.S. Carstens
2 years ago
Reply to  steen

Ja, Sten, det har du ret i og det trøster mig en smule, for det kan måske være et skridt på vejen i målet for min opfordring, som jeg beskriver på:

https://siaddk.wordpress.com/2018/12/01/vigtigt-indlaeg-i-debatten-om-fns-migrationspagt-marrakech-aftalen/#comments

Vi kan alle gøre noget, selv om vi føler os afmægtige, så kig ind og læs min kommentar 😉