4
dec
Seneste opdatering: 4/12-18 kl. 1935
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tirsdag kl 12: Endnu en dansk minister vil ikke rejse til Marokko

Se den korte video selvom du ikke forstår tysk. Man husker Mund, som den kristne kvinde, der for fem år siden prostesterede mod at en muslimsk imam prædikede i Gedächtniskirche Speyer.

Belgien og New Zealand vakler tirsdag

Det sidste nye fra globalistfronten er, at New Zealand næppe tilslutter sig, og at den belgiske regering kæmper for sit liv på grund af pagten. Belgian Government Fights for Survival Over UN Migrants Pact og National says it wants NZ out.  Også på Malta skaber pagten nu uro. Den katolske kirke støtter naturligvis pagten.

Gå ikke glip af Thilo Sarrazins kommentar, en af den slags, jeg desværre ikke har kapacitet til at oversætte.

Støjberg viser sig ikke i Marrakech

Hendes lakoniske meddelelse via Jyllands Posten, rejser flere spørgsmål end den giver svar. Efter ballade om FN-pagt: Støjberg melder fra til slutmøde i Marrakesh. Jeg skrev i aftes:

HĂĄrde Inger ikke skal nyde noget af at blive fotograferet med fallenten Merkel i Marrakesh lige inden et nyt, dansk ‘udlændingevalg’ efter hvilket, hun kan kandidere til partiformand.

Alle vasker hænder pĂĄ deres mĂĄde. Resten af Folketinget ved helt at holde sin mund om Migrationspagten, især socialdemokraterne. Nu hvor ‘den hemmeligholdte pagt’ er blevet til ‘den kontroversielle pagt’, forlader rotterne skuden og hele Ventres fup-strategi truer med at vælte. I seks mĂĄneder holdt de mund om den, men sĂĄ slap sandheden om pagten ud. Hvilket dobbeltspil Venstre er blevet fanget i mellem deres faktiske handlinger og deres pĂĄstĂĄede ‘stramme asylpolitik’, som de regner med at vinde næste valg pĂĄ. Nu er detonerer pagten lige inden et valg, hvor hĂĄrde Inger ikke skal nyde noget af at blive fotograferet med fallenten Merkel i Marrakesh. Det afslører, at deres første loyalitet ikke ligger hos det danske folk, og at de er fulde af løgn og varm luft, og at naive vælgere formentlig ryger pĂĄ deres eventyr endnu engang.

Som sædvanligt har Jespersen og Pittelkow en knivskarp analyse af det fuck- up Vesteuropas globalistiske politikere er havnet i ved at tro, man kan holde noget så stort hemmeligt i syv måneder: Inger Støjberg smider en bombe under Danmarks forhold til FN’s migrationspagt.

Man tabte sagen pĂĄ gulvet

[..]  Inger Støjbergs syn på Ramadanen får stor folkelig opbakning – men Journalistisk Venstreparti kæmper imod. Formentlig forhindrer denne resolutte reaktion, at vælgernes modstand rammer hende. Samtidig står hun vel så stærkt, at Løkke næppe vil kunne straffe hende for, at hun åbenlyst har trodset hans planer om at repræsentere regeringen i Marrakech. Løkke har hårdt brug for hende i valgkampen. Men i første omgang skal Løkke finde en ny repræsentant for den danske regering, der kan underskrive FN’s migrationspagt. Udviklingsminister Ulla Tørnæs nævnes som en mulighed.

Uanset hvem det bliver, har regeringen tabt denne sag på gulvet. Først undervurderede man dens negative betydning. Og så turde man ikke drage den konsekvens at holde sig væk. Nu kæmper man for at få den til at gå væk. Men man undgår næppe kritiske reaktioner blandt vælgerne. Det bliver ikke sjovt for den, der ender med at repræsentere Danmark i Marrakech, at skulle forklare sig over for de hjemlige medier.

Se mere om EU og Venstres dobbeltspil: Bekräftat: EU finansierar flyktingströmmar.

Det gigantiske anlæg FN har rejst i Marokko. En ret stor bygning til en skrumpende fest.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Ang. Thilo Sarrazins kommentar pĂĄ tysk: I Chrome browseren kan man automatisk fĂĄ oversat siden til en form for nogenlunde forstĂĄeligt “dansk” – godt nok til at man sagtens kan forstĂĄ essensen. I min mobil-version (for Android) bliver man endda tilbudt det helt automatisk, nĂĄr browseren detekterer en udenlandsk side, set ud fra brugerens placering. Thilo Sarrazin / 29.11.2018 / 11:00 / Foto: Achgut.com / 63 /Udskriv side Alt hvad du skal vide om migrationspagten “Global Compact for sikker, ordentlig og regelmæssig migration” blev vedtaget som et udkast i mellemstatslige forhandlinger den 13. juli 2018 og skal drøftes pĂĄ en… Read more »

David
David
2 years ago

Når nu løkke så helvedes gerne vil skrive under, vel vidende at størstedelen af den danske befolkning er imod, så betaler han vel også selv for rejsen derned. Det kan jo ikke passe at vi også skal betale for vore undergang dobbelt.

Hvis noget ikke har gyldighed (som han siger) sĂĄ skriver man heller ikke under.

Global Jihad
Global Jihad
2 years ago

Den Tyske tyrker ” Hold dig fra Islam,,,,,

https://youtu.be/YqDQcvV4VSA

Santor
Santor
2 years ago

“Warum Marokko?”

Man kan jo kun gætte og jeg gætter på at de er bange for kæmpedemonstrationer der skal holdes tilbage af politi og militær med skarpladte våben, hvilket selvfølgelig vil vise hvor galt det står til med Demokratiet i Vesten og det vi Vores regeringer undgå for hver en pris. Derfor Marokko!