6
dec
Seneste opdatering: 6/12-18 kl. 1644
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen

Vestlige tilhængere af Muhammed ser hans ideologi fra 600-tallet som et strålende udtryk for “fred og mangfoldighed”.

Og utroligt nok ligger mange vestlige politikere, fra Blair til Reinfeld, fra røde til blå og grønne, under for propagandaen. Men en islamkonference, der blev afholdt sidste uge i Berlin, afslørede med al tydelighed noget andet.

Konferencen. “Islam hører til Tyskland, og dog”

Da Horst Seehofer fra CSU var ministerpræsident i Bayern, sagde han, at islam ikke hører til i Tyskland. I foråret blev han så indenrigsminister i den sidste Merkel-regering, og nu ændrede han det til, at de alligevel hører hjemme, for “muslimerne har samme rettigheder og pligter som alle andre i dette land.”

Men da han i sidste uge inviterede til en konference for tyske muslimer gik han dog et skridt videre end sin forgænger på posten, Thomas de Maiziere, CDU, der kun havde invitereret mainstream-muslimer.

Seehofers invitation gik nemlig også også til de tre ‘alternative’ muslimer som ses på billedet, og de er fra venstre:

Hamed Abdel-Samad, forfatter til kritiske bøger om radikal islam (og som netop har fået lukket munden af Facebook mere effektivt end islamisterne har kunnet gøre det!), Seyran Ates, advokat der har grundlagt en liberal moské i Berlin, og Ahmed Mansour, der hjælper unge muslimer til at blive integrerede og er fortaler for en liberal islam.

Både Ates (siden 2006) og Abdel-Samad (siden 2013) lever under politibeskyttelse, men på en konference i Berlin med repræsentanter for Muhammeds mangfoldige og fredselskende ideologi skulle vagter vel ikke være nødvendigt!?

Jo, det er de, og de slørede herrer på billedet, er blot tre af de ialt 15 livvagter, der måtte sørge for de tre islamkritikeres sikkerhed. Andre dækkede indgangen til konferencen samt vejen til toiletterne. Som Ates sagde: “Vi kan kun være her, fordi 15 vagter beskytter os.”

Nachspiel mit Blutwurst

Men livvagterne var ikke det eneste opsigtsvækkende. Seehofer havde sørget for, at der i frokostbuffeten også kunne fås blodpølse (lavet af svineblod), og det fik mange i Tysklands muslimske miljø til at gå amok på de sociale medier.

Men en CDU’er i Hamborg, Ali Ertan Toprak, mente, at hvis en blodpølse i buffeten var et større problem, end at tre konferencedeltagere kun kunne deltage i kraft af 15 livvagter, var der noget helt galt.

Det fik en CDU’er fra Bremen, Mehmet Ünal, til at kalde Toprak for en “islamofobisk rotte” og “flæskeæder”, hvorefter Ünal blev ekskluderet fra CDU.

Fred i islamisk sammenhæng er underkastelse

I vesten ynder folk fra venstrefløjen at fremstille kristendommer som mindst lige så voldelig som muhammedanismen. Bare tænk på korstogene! Men kunne man forestille sig en kirkekonference, hvor nogle deltagere skulle have politibeskyttelse mod andre?

Tilbage fra islam-konferencen står den kendsgerning, at fred i islamisk sammenhæng er den “fred”, der følger med at underkaste sig jihadisternes vold. Og at islamisk “mangfoldighed” i hvert fald ikke omfatter blodpølse.

Die Welt: Sie kämpfen für die Freiheit und werden mit dem Tod bedroht. Se også Deutschen Islam Konferenz.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
1 year ago

Fra artiklen her: “I vesten ynder folk fra venstrefløjen at fremstille kristendommer som mindst lige så voldelig som muhammedanismen. Bare tænk på korstogene!” Ja, det er jo ofte man hoerer lignende – og ikke bare fra venstrefloejen; mange kender helt enkelt ikke sandheden. Her er det bedste indlaeg, jeg har hoert, der helt afliver den paastand (fra et videointerview med Robert Spencer): “The Crusades were a late defensive action after 450 years of Jihad. The Muslim armies began in the 7th century to conquer North Africa and the Middle East, Persia – which was one of the great powers of… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
1 year ago

Menneskesmugling er forbudt!
Hvad gør man så?
Så legaliserer man da bare menneskesmugling – skide smart ikk´?

M.S. Carstens
M.S. Carstens
1 year ago
Reply to  Allan Hansen

Jo, og går man under folkebetegnelsen Lars Løkke Landsforræder, får man tillige et flot internationalt stempel på CVet, mens man skraber jorden bagud, over de mange i hjemlandet, Danmark, der meget snart får hele 3 valg: Vil du konvertere til iSlam, leve som slave for iSlammet eller vil du op og hilse på SKT. Peter?
Den nævnte Landsforræder burde stå forrest i forgården til Helvede, men han er nok over alle bjerge inden? Min dybeste afsky vil dog følge ham herfra og til SKT. Peter!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x