6
dec
Seneste opdatering: 6/12-18 kl. 1514
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vilseleder regeringskansliet om FNs migrationsramverk?

Se Asger Aamund: Intet behov for FN-migrantaftale – en myte, at EU har brug for migranter fra Afrika og Socialdemokratiet var i front for at sikre, at regeringen fik flertal for at underskrive FN’s migrationsaftale.

Arnstberg: Tre scenarier for Sveriges fremtid

Den offentliga retoriken Àr vilseledande, förnekande och faktaresistent. Som sagt, det Àr farligt, mycket farligt.

Prof Arnstberg ser om muligt endnu mÞrkere pÄ situationen end jeg selv. Jeg ved godt, hvilket scenarie, han hÊlder til. Et par pluk:

Det finns tre scenarier för Sveriges framtid. Den knĂ€satta bilden Ă€r att ”flyktinginvandringen” just nu stĂ€ller höga krav pĂ„ vĂ€lfĂ€rdssamhĂ€llet, men att vi sjĂ€lvklart kommer att klara av dessa krav. OcksĂ„ i framtiden mĂ„ste landet ta emot ett stort antal invandrare, eftersom vĂ€rlden ser ut som den gör.

Det andra scenariot Àr att vÀlfÀrdssamhÀllet gÄr under. Det sker gradvis och vi befinner oss redan i haveriets första fas. Som Malcom Kyeyune skriver i en ledare i Göteborgsposten verkar det hÀr tÄget fortsÀtta att skena in i den bergvÀgg som redan gÄr att skÄda vid horisonten.

Det tredje och mest skrĂ€mmande alternativet Ă€r inbördeskrig. För det kriminella ”Utanförskapssverige” Ă€r det redan en realitet. RekryteringslĂ€get för gĂ€ngen Ă€r utmĂ€rkt och knarkkurirerna blir allt yngre. Expressens ledarskribent Anna Dahlberg skriver:

Ett nytt svart Ă„r gĂ„r mot sitt slut nĂ€r det gĂ€ller gĂ€ngvĂ„ldet. Under ”rekordĂ„ret” 2017 rĂ€knades antalet skjutningar till 324 stycken med 43 döda som följd. I slutet av november i Ă„r hade polisen konstaterat 274 skjutningar och 42 döda.

Vad makthavarna inte förstÄr Àr att situationen Àr farlig. NÀr folket och ett vÀxande antal dissidenter ser vad som hÀnder, men detta förnekas och ignoreras av makteliten, sÄ skapas spÀnningar. Det fungerar ungefÀr som en tryckkokare. En vanlig kastrull som kokar över Àr visserligen besvÀrlig att hantera men till skillnad frÄn en tryckkokare exploderar den inte.

Den offentliga retoriken Àr vilseledande, förnekande och faktaresistent. Som sagt, det Àr farligt, mycket farligt.

FĂ„r vi en situation dĂ€r en miljon mĂ€nniskor frĂ„n tredje vĂ€rlden inte lĂ€ngre har sin försörjning via bidrag, dĂ„ kommer Sverige att bli ett lĂ€skigt land att leva i. Det kan gĂ„ överraskande snabbt och givetvis kommer varken politiker eller opinionsbildare att fatta vad som hĂ€nde. Kanske fĂ„r vi Ă€nnu en gĂ„ng veta att politikerna stĂ„r inför en ”utmaning” och att nĂ„gon – Ă€ven om det kostar pĂ„ – viskar att de ”varit naiva”. Det som vĂ€ntar Sverige

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
TrĂŠt
TrĂŠt
2 years ago

Sludder Felix Krull. Som jeg skrev utallige gange pÄ 180grader til jer tilhÊngere af den brÊndte jords taktik: Muslimerne har allerede hele infrastrukturen pÄ plads til selv at tage det de vil have fra den oprindelige befolkning, kun de indfÞdte, der er afhÊngige af offentlig hjÊlp, vil bukke under. Men det er mÄske bare en ekstra bonus?
Ligegyldig hvilken social deroute en indfÞdt rammes af, sÄ bliver han ikke til perker.

Jacob Larsen
Jacob Larsen
2 years ago

Der er lige den ubekendte (?) Faktor vedrÞrende nÄr velfÊrdsstaten og dermed bistandskassen lukker for de fremmede:
De tager hjem til deres respektive egne af verden skriver du. Jeg er nok en anelse mere pessimistisk og forventer at det er dér at ragnarok fÞrst for alvor bryder lÞs. FÄr de intet sÄ tager de det fra os. Vi gÄr spÊndende tider i mÞde

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  Jacob Larsen

Ja, det ser vi jo faktisk allerede nu.

NÄr de kvindelige sagsbehandlere i kommunen engang i mellem afviser fÞrtidspension m.m, sÄ kan de gÄ amok true og i enkelte tilfÊlde ogsÄ vÊre voldelige. Derfor er der nu altid vagter pÄ jobcentre og rÄdhuse, hvor muslimer kommer og krÊver ind. Det bliver vÊrre fremover tror jeg.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Arnstberg’s andet scenario er, at velfaerdsstaten bryder sammen og rige svenskere flytter udenlands. Men, skriver han, de bistandsafhaengige vil ikke vaere til at drive ud af Sverige. Men hvis velfaerdsstaten er brudt sammen, kan de jo ikke vaere bistandsafhaengige. Muslimerne er jo ikke i Sverige fordi de godt kan lide vejret eller holder af maden. Naar der ikke er flere penge i kontantautomaten, tager de hjem til Kebabistan. Nogen gange faar jeg mistanke om, at hele planen med masseindvandring er, at tage livet af velfaerdsstaten. Man kan paa nuvaerende tidspunkt ikke stemme sig ud af den, da over halvdelen af… Read more »

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
2 years ago

Ser framför mig: En stat som skuldsÀtter sig alltmer. En stat som kraftigt sÀnker bidragsnivÄerna. En stat som tvingas rusta sig o sina lagstiftare med personskydd. En nattvÀktarstat i blivande.

MĂ„rten Gantelius
2 years ago

Enligt min mening har det nu gĂ„tt sĂ„ lĂ„ngt att ett inbördeskrig Ă€r Sveriges enda chans att överleva som nation. Men ni kĂ€nner nog till historien om “The boiled frogs”………..

Voldposten
Voldposten
2 years ago

Sverige Ă€r ett land dĂ€r mycket starka krafter rör sig under ytan skriver Arnstberg. Det gĂŠlder sĂ„ sandelig ogsĂ„ Danmark. Jeg er lige kommet hjem efter en velbesĂžgt generalforsamling i det lokale bĂ„delaug og – som sĂ„ ofte nĂ„r skikkelige mennesker mĂždes – kom samtalen ind pĂ„ politik. Det som slog mig var, at da fĂžrst en enkelt havde kommenteret dagens skandalĂžse ‘debat’ i Folketinget (som nu omsider har nĂ„et pressen) var det som om proppen rĂžg af flasken. Alle havde en mening om sagen. Og sĂ„ meget kan jeg sige, at her ude pĂ„ landet bliver det ikke rart… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Voldposten

Tak for meldingen. Check ogsaa kommentarsporet under JP’s leder. Jeg kan ikke finde een kommentar, der bakker op om Marrakesh.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Felix Krull

?

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  steen

Omkring Venstres indre splittelse i forhold til udlĂŠndingepolitikken. Ikke FN-pagten, men “stramingen” i finansloven omkring “den Ăžde Ăž”, som snart ikke lĂŠngere bliver sĂ„ Ăžde.

“Avisen Danmark har kontaktet 22 af landets 37 borgmestre fra det regeringsbĂŠrende parti, Venstre. Otte af dem har valgt ikke at medvirke, fem har overordentligt svĂŠrt at ved at acceptere regeringen og Dansk Folkepartis beslutning, mens de sidste ni tager den til efterretning eller stĂžtter den helhjertet.”

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  kenneth

Enig. S var vel dem som fÞrst mÊrkede det da de mistede vÊlgere til DF. Nogle af dem er sÄ vendt tilbage, men det er nok mere pga frustration over DF end glÊde ved S.

Hvordan har du det i Ăžvrigt med Nye Borgerlige Steen? Syntes det er sjĂŠldent du nĂŠvner dem i dine indlĂŠg.

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  kenneth

Hvis du bor i KÞbenhavns Storkreds sÄ kan du ogsÄ stemme pÄ Aia Fog fra Trykkefrihedsselskabet.

Hun har taget turen fra S til DF og nu er hun kandidat for NB til folketinget.

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  kenneth

NB’s folketingskandidater er her:

https://nyeborgerlige.dk/kontakt/kandidater/

Ham Ketil Wathne Rasmussen tror jeg er en lidt speciel type – mĂ„ske potentiel Ozlem Cekic “elefant i porcelĂŠnsforretning” type. ForstĂ„r ikke helt at de har taget ham som spidskandidat foran Aia Fog og Cheriffen, men mĂ„ske overrasker han positivt under valgkampen.

nobody
nobody
2 years ago

Jag tÀnker mig att det kanske finns den vÀg historien visat oss tidigare?

”Kjell höglund – Domens dag”: https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no

P.S: Inte helt omöjligt dĂ„ det skett förrut – ”Domsavsigelse mot Quisling i Eidsivating Lagmannsrett”: https://www.youtube.com/watch?v=yOQOT3axaPs

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Leder i Jyllandsposten: [!!!] Sig nej til FN-pagten om migration Regeringen bĂžr skyde underskrivelsen af FN-pagten om migration til hjĂžrne. HĂ„ndteringen har vĂŠret under al kritik. 05.12.2018 https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11045361/sig-nej-til-fnpagte n-om-migration/ … Men nĂ„r den konkrete udmĂžntning af sĂ„danne forhandlinger sĂ„ ligger pĂ„ bordet i form af en tekst, der muligvis indeholder betydelige – hvis ikke juridiske, sĂ„ politiske – risici for Danmark, skal vi ogsĂ„ kunne sige fra. Det er, hvad Danmark bĂžr gĂžre over for den sĂ„kaldte FN-pagt om migration, der efter planen skal vedtages i Marrakesh i nĂŠste uge. Pagten vil regulere forholdene for migranter, hvilket kan vĂŠre tiltrĂŠngt… Read more »