6
dec
Seneste opdatering: 6/12-18 kl. 1514
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vilseleder regeringskansliet om FNs migrationsramverk?

Se Asger Aamund: Intet behov for FN-migrantaftale – en myte, at EU har brug for migranter fra Afrika og Socialdemokratiet var i front for at sikre, at regeringen fik flertal for at underskrive FN’s migrationsaftale.

Arnstberg: Tre scenarier for Sveriges fremtid

Den offentliga retoriken är vilseledande, förnekande och faktaresistent. Som sagt, det är farligt, mycket farligt.

Prof Arnstberg ser om muligt endnu mørkere på situationen end jeg selv. Jeg ved godt, hvilket scenarie, han hælder til. Et par pluk:

Det finns tre scenarier för Sveriges framtid. Den knäsatta bilden är att ”flyktinginvandringen” just nu ställer höga krav på välfärdssamhället, men att vi självklart kommer att klara av dessa krav. Också i framtiden måste landet ta emot ett stort antal invandrare, eftersom världen ser ut som den gör.

Det andra scenariot är att välfärdssamhället går under. Det sker gradvis och vi befinner oss redan i haveriets första fas. Som Malcom Kyeyune skriver i en ledare i Göteborgsposten verkar det här tåget fortsätta att skena in i den bergvägg som redan går att skåda vid horisonten.

Det tredje och mest skrämmande alternativet är inbördeskrig. För det kriminella ”Utanförskapssverige” är det redan en realitet. Rekryteringsläget för gängen är utmärkt och knarkkurirerna blir allt yngre. Expressens ledarskribent Anna Dahlberg skriver:

Ett nytt svart år går mot sitt slut när det gäller gängvåldet. Under ”rekordåret” 2017 räknades antalet skjutningar till 324 stycken med 43 döda som följd. I slutet av november i år hade polisen konstaterat 274 skjutningar och 42 döda.

Vad makthavarna inte förstår är att situationen är farlig. När folket och ett växande antal dissidenter ser vad som händer, men detta förnekas och ignoreras av makteliten, så skapas spänningar. Det fungerar ungefär som en tryckkokare. En vanlig kastrull som kokar över är visserligen besvärlig att hantera men till skillnad från en tryckkokare exploderar den inte.

Den offentliga retoriken är vilseledande, förnekande och faktaresistent. Som sagt, det är farligt, mycket farligt.

Får vi en situation där en miljon människor från tredje världen inte längre har sin försörjning via bidrag, då kommer Sverige att bli ett läskigt land att leva i. Det kan gå överraskande snabbt och givetvis kommer varken politiker eller opinionsbildare att fatta vad som hände. Kanske får vi ännu en gång veta att politikerna står inför en ”utmaning” och att någon – även om det kostar på – viskar att de ”varit naiva”. Det som väntar Sverige

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
1 year ago

Sludder Felix Krull. Som jeg skrev utallige gange på 180grader til jer tilhængere af den brændte jords taktik: Muslimerne har allerede hele infrastrukturen på plads til selv at tage det de vil have fra den oprindelige befolkning, kun de indfødte, der er afhængige af offentlig hjælp, vil bukke under. Men det er måske bare en ekstra bonus?
Ligegyldig hvilken social deroute en indfødt rammes af, så bliver han ikke til perker.

Jacob Larsen
Jacob Larsen
1 year ago

Der er lige den ubekendte (?) Faktor vedrørende når velfærdsstaten og dermed bistandskassen lukker for de fremmede:
De tager hjem til deres respektive egne af verden skriver du. Jeg er nok en anelse mere pessimistisk og forventer at det er dér at ragnarok først for alvor bryder løs. Får de intet så tager de det fra os. Vi går spændende tider i møde

kenneth
kenneth
1 year ago
Reply to  Jacob Larsen

Ja, det ser vi jo faktisk allerede nu.

Når de kvindelige sagsbehandlere i kommunen engang i mellem afviser førtidspension m.m, så kan de gå amok true og i enkelte tilfælde også være voldelige. Derfor er der nu altid vagter på jobcentre og rådhuse, hvor muslimer kommer og kræver ind. Det bliver værre fremover tror jeg.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Arnstberg’s andet scenario er, at velfaerdsstaten bryder sammen og rige svenskere flytter udenlands. Men, skriver han, de bistandsafhaengige vil ikke vaere til at drive ud af Sverige. Men hvis velfaerdsstaten er brudt sammen, kan de jo ikke vaere bistandsafhaengige. Muslimerne er jo ikke i Sverige fordi de godt kan lide vejret eller holder af maden. Naar der ikke er flere penge i kontantautomaten, tager de hjem til Kebabistan. Nogen gange faar jeg mistanke om, at hele planen med masseindvandring er, at tage livet af velfaerdsstaten. Man kan paa nuvaerende tidspunkt ikke stemme sig ud af den, da over halvdelen af… Read more »

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
1 year ago

Ser framför mig: En stat som skuldsätter sig alltmer. En stat som kraftigt sänker bidragsnivåerna. En stat som tvingas rusta sig o sina lagstiftare med personskydd. En nattväktarstat i blivande.

Mårten Gantelius
1 year ago

Enligt min mening har det nu gått så långt att ett inbördeskrig är Sveriges enda chans att överleva som nation. Men ni känner nog till historien om “The boiled frogs”………..

Voldposten
Voldposten
1 year ago

Sverige är ett land där mycket starka krafter rör sig under ytan skriver Arnstberg. Det gælder så sandelig også Danmark. Jeg er lige kommet hjem efter en velbesøgt generalforsamling i det lokale bådelaug og – som så ofte når skikkelige mennesker mødes – kom samtalen ind på politik. Det som slog mig var, at da først en enkelt havde kommenteret dagens skandaløse ‘debat’ i Folketinget (som nu omsider har nået pressen) var det som om proppen røg af flasken. Alle havde en mening om sagen. Og så meget kan jeg sige, at her ude på landet bliver det ikke rart… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Voldposten

Tak for meldingen. Check ogsaa kommentarsporet under JP’s leder. Jeg kan ikke finde een kommentar, der bakker op om Marrakesh.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Felix Krull

?

kenneth
kenneth
1 year ago
Reply to  steen

Omkring Venstres indre splittelse i forhold til udlændingepolitikken. Ikke FN-pagten, men “stramingen” i finansloven omkring “den øde ø”, som snart ikke længere bliver så øde.

“Avisen Danmark har kontaktet 22 af landets 37 borgmestre fra det regeringsbærende parti, Venstre. Otte af dem har valgt ikke at medvirke, fem har overordentligt svært at ved at acceptere regeringen og Dansk Folkepartis beslutning, mens de sidste ni tager den til efterretning eller støtter den helhjertet.”

kenneth
kenneth
1 year ago
Reply to  kenneth

Enig. S var vel dem som først mærkede det da de mistede vælgere til DF. Nogle af dem er så vendt tilbage, men det er nok mere pga frustration over DF end glæde ved S.

Hvordan har du det i øvrigt med Nye Borgerlige Steen? Syntes det er sjældent du nævner dem i dine indlæg.

kenneth
kenneth
1 year ago
Reply to  kenneth

Hvis du bor i Københavns Storkreds så kan du også stemme på Aia Fog fra Trykkefrihedsselskabet.

Hun har taget turen fra S til DF og nu er hun kandidat for NB til folketinget.

kenneth
kenneth
1 year ago
Reply to  kenneth

NB’s folketingskandidater er her:

https://nyeborgerlige.dk/kontakt/kandidater/

Ham Ketil Wathne Rasmussen tror jeg er en lidt speciel type – måske potentiel Ozlem Cekic “elefant i porcelænsforretning” type. Forstår ikke helt at de har taget ham som spidskandidat foran Aia Fog og Cheriffen, men måske overrasker han positivt under valgkampen.

nobody
nobody
1 year ago

Jag tänker mig att det kanske finns den väg historien visat oss tidigare?

”Kjell höglund – Domens dag”: https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no

P.S: Inte helt omöjligt då det skett förrut – ”Domsavsigelse mot Quisling i Eidsivating Lagmannsrett”: https://www.youtube.com/watch?v=yOQOT3axaPs

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Leder i Jyllandsposten: [!!!] Sig nej til FN-pagten om migration Regeringen bør skyde underskrivelsen af FN-pagten om migration til hjørne. Håndteringen har været under al kritik. 05.12.2018 https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11045361/sig-nej-til-fnpagte n-om-migration/ … Men når den konkrete udmøntning af sådanne forhandlinger så ligger på bordet i form af en tekst, der muligvis indeholder betydelige – hvis ikke juridiske, så politiske – risici for Danmark, skal vi også kunne sige fra. Det er, hvad Danmark bør gøre over for den såkaldte FN-pagt om migration, der efter planen skal vedtages i Marrakesh i næste uge. Pagten vil regulere forholdene for migranter, hvilket kan være tiltrængt… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x