9
dec
Seneste opdatering: 9/12-18 kl. 2021
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Transskription: German-Egyptian Scholar Hamed Abdel-Samad: The Arabs Enslaved the Africans More Than Any Other Nation Did.

Gidseltageren Annie Lööf

Den nyliberala centerextremisten Annie Lööf har nu hållit landet som gisslan i tre månader, och det är svårt att tänka sig annat än att hon njuter i fulla drag. Likt en sittdemonstrant i en tungt trafikerad vägkorsning ser hon till att ingen kan passera, innan hon fått sin vilja igenom. De kostnader hon åsamkar samhällsapparaten tycks lämna henne totalt oberörd. Samma gäller den våg av förakt hon manar fram gentemot det politiska system som visat sig vara så totalt oförmöget att släpa henne åt sidan, så att landet åter kan regeras.

Den lööfska egotrippen saknar varje form av motsvarighet i svensk politisk historia. När vi väl åter får en fungerande regering borde det vara dags för de folkvalda att allvarligt överväga en grundlagsreform, så att denna form av obstruktion av den demokratiska processen aldrig mer kan upprepas.

Den position Annie Lööf har intagit påminner mycket om den klassiska liknelsen med oskulden i horhuset. Flickan har en mycket åtråvärd tjänst att erbjuda, men den kan bara konsumeras en gång och när så väl har skett är hennes marknadsvärde förbrukat. OSKULDEN I HORHUSET.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
1 year ago

I Kanada har medborgarna också demonstrerat emot FN:s globala migrationsramverk som landets premiärminister kommer att underteckna i Marrakech samtidigt som de fick höra hur invandringen har förvandlat Danmark och i synnerhet Sverige som blivit förstört av invandringen. Sverige har varnats i många år men ingen lyssnar utan man fortsätter i stället och demolerar landet.
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRgLO1/sveriges-vag-mot-katastrof
https://www.youtube.com/watch?v=Rbvc-tuOShY

mjolly
mjolly
1 year ago

Virker som Europa går i oppløsning as we speak, demonstrasjoner også i London i dag ledet av Tommy Robinson, møtt av motdemonstrasjoner. lol

Global Jihad
Global Jihad
1 year ago

Hvorfor hader vi os selv?,,,,,,,,

https://youtu.be/6q6b1svClj4

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Derfor begyndte vi at smadre Danmark 08.12.2018 KL. 17:00 https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11057906/derfor-begyndte-vi-at-smadre-danmark/ Mikael Jalving Når jeg er ude at holde oplæg, bliver jeg ofte spurgt, hvorfor danskerne og i særlig grad den politiske klasse lod masseindvandringen smadre det Danmark, der var engang. Under debatten overraskes jeg af, at folk faktisk godt ved, at den fortløbende asylindvandring, familiesammenføring og demografiske motor skaber et stedse mere multikulturelt og islamisk Danmark. Mine tilhørere mere end aner tragediens fuldbyrdelse: En skønne dag vil vores land være et dansk Mellemøsten med araberdrenge på hvert et gadehjørne og et materialiseret fjendskab mellem dem og os. … Femogtredive år… Read more »

Anonymous
Anonymous
1 year ago

Derfor begyndte vi at smadre Danmark 08.12.2018 KL. 17:00 https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11057906/derfor-begyndte-vi-at-smadre-danmark/ Når jeg er ude at holde oplæg, bliver jeg ofte spurgt, hvorfor danskerne og i særlig grad den politiske klasse lod masseindvandringen smadre det Danmark, der var engang. Under debatten overraskes jeg af, at folk faktisk godt ved, at den fortløbende asylindvandring, familiesammenføring og demografiske motor skaber et stedse mere multikulturelt og islamisk Danmark. Mine tilhørere mere end aner tragediens fuldbyrdelse: En skønne dag vil vores land være et dansk Mellemøsten med araberdrenge på hvert et gadehjørne og et materialiseret fjendskab mellem dem og os. … Femogtredive år senere underskriver… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

SwebbTV Offentliggjort den 6. dec. 2018 Vi ber Elsa Widding kommentera hur hon tror att FNs migrationsramverk Global Compact hanteras på Regeringskansliet. https://youtu.be/jgcQvgf39G0 … Elsa Widding var tidigare anställd på Regeringskansliet och tvekade inte att gå emot det grupptänk som rådde där trots att hon skulle få betala ett högt pris personligen. Vi ber henne kommentera hur hon tror att migrationsramverket Global Compact hanteras. Hennes slutsats angående Global Compact är att eftersom vi inte har en regering bör man sätta det hela på vänt och se till att det blir en riktig diskussion om avtalet, innan man fattar beslut om… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x