10
dec
Seneste opdatering: 10/12-18 kl. 1110
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Krigszone Malmø

“Jag sĂĄg räddningspersonalen gĂĄ omkring och plocka ihop kroppsdelar efterĂĄt, säger en av grannarna. “

Malmø har i virkeligheden været en krigszone siden halvfemserne. Lokale der var lidt fremme i skoene, fraflyttede byen for 25 år siden. I nat sprang de to rørbomber eller håndgranater i trappeopgange i byen. Egentlige attentater mod personer.

I tilfældet Søderkulla pĂĄ foto, var døren armeret, sĂĄ den eneste der kom til skade, var attentatmaden selv, men selv det er for følsomt for svensk, sĂĄkaldt journalistik. “18 ĂĄringen var tilfældigvis pĂĄ stedet kl 4.30 om morgenen, og blev svært kvæstet.” Var der mange andre pĂĄ gaden i Søderkulla kl. halv fem?

Der har du din svenske artigjournalist (inde), for de fleste er kvinder, de er de mest statskonforme, og de kan lyde mest optimistisk, når det ser allersortest ud. Hør SVT og SR, hvis du vil høre trallende glade kvinder, aldrig hænger de med næbbet.  Kvinderne har erobret Sverige, for at eksportere det tusind år tilbage i tiden.

“En liten ansträngning”

Ingen lokale er sentimentale over, at han er meget færdig som gangster, hvis han mod forventning overlever. Men Oversverige har ikke vidst, hvad et klansamfund er i tusind år. De samler bare resterne op efter det nyimporterede, og sørger for, at klanerne kan leve videre ved at beskatte Medelsvenssons endnu hårdere, så længe de finder sig i det. I Malmø har hundredevis og hundredevis mistet livet i klankampe bare siden år 2000, men Malmø er stadig Framtidsstaden, tjulahopsasa. Jeg får brug for psykologhjælp, bare jeg stiger af på Centralstationen,  jeg kommer kun i Malmø med en meget god grund.

Krig er den nye fred, fattigdom er den nye rigdom, splittelse er den nye enighed, eller for at sige det kort: “Diversity is strength,” og Sverige skal nok klare sig, og det hele er bare “En liten ansträngning.”  18-ĂĄrig misstänkt bombman hade avvikit frĂĄn LVU-hem

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
2 years ago

Der er langt fra Malmø til Helgeandsholmen.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Et forvarsel om hvordan det meste af Vesteuropa ser ud om 20-30 ĂĄr!!. Borgerkrigslignende tilstande med skudhuller og bombekratere i alle bygninger, med mindre man er flygtet til et “Gated Community” med vagtposter. Det multikulturelle samfund kunne ikke lade sig gøre i Jugoslavien og Sydafrika og USA har store etniske spændinger, som kan bryde ud i borgerkrig, nĂĄr som helst. Hvorfor lærer vores idiotiske politikere ikke af historien, nĂĄr ja Lars Løkke er jo undskyldt, da han har udtalt, at historie ikke interesserer ham.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
2 years ago

Säljes: Svenskt etablissemang; svenska feminister, svenska gammalmedier, SVT & SR, svenska artister, stå-uppare, GeneralDirektörer, programledare, ambassadörer, kriminologer , inkl. GW Persson, domstolar, åklagare, ambassadörer, landshövdingar samt ett helt parlament.
Pris: Vi betalar vad ni begär.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Stäng Sverigstan!

Jack Nille
Jack Nille
2 years ago

Bliver nødt til at skrive et par ord om din artikel, om de hjerneforstyrrede, forræderiske, egocentriske, narcissistiske, navlepillende, evnesvage, evindeligt hjernedødskværnende, uforbederligt idiotiske, sindssyge nassebandegangstermentalitetsforstyrrede kommunistkællinger, som huserer overalt i vores samfund og som bringer det ned med lynets hastighed til totalt satanisk statstyranni og stenalderreligion og lavteknologisk borgerkrigshærget betonsocialistisk tossesamfund for enlige mødre, jihadister, bøsser og lesbiske, hvor alle er pattebørn og kun beskæftiger sig med helt tanketomme, tudekikseagtige børnehavecirkustanker, som de kommer op med konstant.

Du rammer hovedet på sømmet. Kvinderne bør fratages stemmeret og enhver form for indflydelse på alle beslutninger af betydning.

Henrik Gøtke
Henrik Gøtke
2 years ago
Reply to  Jack Nille

Så vil jeg tro, at det må glæde dig, lige så meget som det glæder mig, at kvinder i fremtiden bliver sat fuldstændigt uden for indflydelse 🙂