10
dec
Seneste opdatering: 11/12-18 kl. 1729
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Louise Arbour blev ihærdigt citeret for på svensk radio, at pagten ikke har nogen mening om migration, om den er god eller dårlig, og hun var meget forarget på Ungarn og Orban, der mente, den var skadelig. Enhver der har læst præamblen, er klar over, hvad FN pagten mener om migration: Det er et gode for alle overalt. SR må regne med, at ingen svensker har læst den. Man kan høre mere af hendes fascinerende løgn og newspeak her.

En fraværende, irriteret Løkke talte i Marokko. Et job der skulle overstås

På Altinget har de den ukommenterbare formodning, at Robotter kan have pustet til debat om migrationspagt. Jeg er da mere interesseret i, hvorfor den skulle holdes hemmelig.  Løkke forsvarer FN’s migrationspagt i en video på Facebook – men det slipper han ikke særlig heldigt fra.Man kan høre  Lars Løkke tale her fra min 1:44:00.

Ringvraget Lars Løkke

Han bærer ikke præg af at forstå, hvad han selv siger, og han virker temmelig fraværende. En anden har skrevet talen, og Løkke har næppe overhovedet læst pagten selv. Alt for mange år i politik, har helt slidt silken af Lars Løkke, han er et ringvrag og en mand, der helt har mistet følingen med sig selv og sin befolkning.

Enhver der stadig har tillid til Lars Løkke, har ikke øjne i hovedet. Hans tale skiller sig dog ud med sine forbehold, og får meget lidt bifald af den multikulturelle forsamling, der nu har gjort “migration til en menneskeret,” og lavet hele verden om til “Ingen människa är illegal: För en värld utan gränser.”Det er så ekstremistisk, FN er, og nu også de store danske partier minus DF.

Støjberg er falsk, karrierelysten og principløs

Måske tænker han irriteret på, at Støjberg skulle have stået der, og måske er hele forestillingen til ære for hans kommende arbejdsgivere efter næste danske valg. Måske tidobles hans årsløn ligesom Reinfeldts gjorde, når Løkke har overladt posten som formand til Støjberg, hvorfor hun naturligvis ikke ville vise sig i Marokko, hun har et rygte og en fremtid i dansk politik at passe på.

Løkke og Støjberg kan konkurrere om, hvem der er den falskeste af de to

Nogle synes, dette har vist, at Støjberg har karakter. Jeg synes netop hele forløbet viser, at Støjberg er falsk, karrierelysten og principløs, og en tandløs presse har ladet hende slippe afsted med det uden at bore i det. Hun er ministeren på området, men hun slap fra at tage afsted med halvanden, intetsigende linje.

Danske medier lod hende slippe meget, meget let over den opsigtvækkende ændring i hendes rejseplaner, og de har også ladet Løkke slippe uhyre let hen over, hvorfor den pagt absolut skulle underskrives. Jeg kan ikke tro det er af andet end hensyn til Merkel eller til Løkkes kommende pengebagmænd. Løkke og Støjberg kan konkurrere om, hvem der er den falskeste af de to.

FN-pagt vedtaget: Kortvarige klapsalver til Løkke og en skuffet dr. Siwakoti og Da Løkke forlod talerstolen i Marrakech, klappede stort set ingen (log in) Se også STRAFFESAG anlagt mod statsminister LARSLØKKE.

De ‘grænseløse globalister’ holdt møde i et militært fort

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Jeg er ikke enig i din vurdering af Støjberg, for duerne i Venstre holder hende nede. Så Støjberg kan vi godt bruge i Nye Borgerlige.
_ille _ars _øvhul (LLR) derimod…

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Lars Uløkke lyder som et fordrukkent ynkeligt skvat, som er villig til at sælge sit land for en lukrativ retrætepost i EU. Han har for længst opbrugt sin troværdighed!! Han er en gemen løgnagtig Landsforræder!!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago
Reply to  Kenneth

Det er netop derfor jeg stemmer på Nye Borgerlige ved næste folketingsvalg. Der er ikke længere nogen partier, som varetager den danske befolknings interesser. Ingen politikere i dag har erhvervserfaring. De kommer direkte fra universitetet eller har et par måneders erhvervefaring fra et sommerferiejob i Bilka eller som praktikant i en fagforening. Jeg blev enig med en kollega om, at det ved lov skal fastsættes, at en folketingspolitiker skal have mindst 8 års erhvervserfaring inden man kan stille op til folketinget. Det er grunden til at politikerne er fuldstændig ude af trit med befolkningen. EU er blevet et elitært teknokratisk… Read more »

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Det med at karrierepolitikerne ingen som helst erhvervserfaring kommer de også ind på i videoen.

Efter min mening skal politikere helst være ulønnet eller i hvert fald have en langt mindre hyre end tilfældet er i dag.

Minucius
2 years ago

Det er nu godt at Løkke som statsminister og formand for Venstre får demonstreret partiets sande ståsted på en meget ligefrem og ukompliceret måde. Ikke så meget pjat. Venstre er et liberalt masseindvandringsparti med absolut fokus på den profit syndfloden af migranter og flygtninge kan skaffe deres base i ind og udland. Danmark er for dem grundlæggende en pengemaskine og karrieretrampolin og ikke en fis andet. Danskerne er den hob af mennesker der nu end måtte befinde sig indenfor rammen af den historisk- geografiske lokation, og/eller er på vej til den. Med andre ord potentielt set enhver menneskegruppe syd for… Read more »

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  Kenneth

Så sandt som det er sagt:

“Løkke burde betragtes som det danske samfunds fjende nummer et. I forne tider havde han været erklæret fredløs.”

Sindsro
Sindsro
2 years ago
Reply to  kenneth

Hov Hov.
Husk så også lige Mettepigen, som gav Fadbamsen flertal.
Der er mange som er landsskadelige der ovre.

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Jeg fik af en advokat reklamemateriale tilsendt om at anbringe sparepengene i en fond. Fonde bruges til at undgå at hæfte personligt for og med pengene og besiddelserne (bestikkelse til politikkere bliver dermed hvidt) og undgå skat og eventuelle erstatningskrav. Clinton Foundation, Løkkefonden, McCain Institut.

Fiskernes bidrag og mødet med Danmarks statsminister.
Lånene fra Realkredit Danmark til lille Lars, ligesom til byrådssekretæren i Matador!

https://loekkefonden.dk/

Om 5 år kan lille Lars ændre vedtægterne og udbetale pengene til sig selv og ingen so ville grynte.

mvjensen
mvjensen
2 years ago

… Jeg ved godt at ovenstående opremsning bare er nogle få af politikerne og deres kolportørpresses løgne – den helt tunge fakenews består selvfølgelig i deres massive udeladelser af globalismens konsekvenser, skævvinklingen i beskrivelsen af kritikere og argumenter og deres skønmaling af vores værdiers opløsning og ødelæggelse.

mvjensen
mvjensen
2 years ago

Har lige hørt p1 om bot’terne og globalistsocialistjounalist Kirsten Larsen kunne fortælle at de muligvis har været med til at starte en giftig debat om “pagten”. De to globalister i studiet spurgte aldrig det helt indlysende spørgsmål om hvorfor debatten var giftig. Blandt globalister er kritik af globalisme bare giftigt – og samtidigt diskuterer de i fuldt alvor fake news som noget der findes udenfor dr. Apropos deres fakenews bekymringer kunne det være sjovt hvis de rettede lyset mod Schluters udtalelser om den stendøde union, Ellemanns subsidiaritetsprincip, højesterets dom om den ubetydelige suverænitetsafgivelse ved Lissabon- traktaten (som det jo var),… Read more »

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Hvor mange Penge blev indbetalt til Løkke Fonden for dette Forræderi?

Jack Nille
Jack Nille
2 years ago

Synes det er et godt princip, sådan med 1000 gange så mange borgere med “menneskerettigheder” ( = UN jurisdiktion i vores land), som der er skatteydere. Det er et sundt princip at vide, at hver gang man betaler 1.000 kr iskat, så kan man forvente 1 kr i modsvarende offentlige serviceydelser.