12
dec
Seneste opdatering: 13/12-18 kl. 1653
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pension i Sverige?  Næppe.

Jag förstår fortfarande inte varför inte denna nyhet har exploderat. 19 av 21 Regioner i Sverige har alltså använt våra pensioner för att finansiera, till största delen, invandring. Västra Götaland har idag en skuld på 40 miljarder till pensionssystemet. Socialförvaltare

Se også Et helt svensk län konkurs.

Pas på flyvende håndgranater i julen!

SVT har advarslen og her tolv timer efter de jihadistiske drab i Strasbourg, har SR muslimsk morgenandagt med læsning fra koranen og musik af Yussuf Islam tidligere kendt som Cat Stevens.

Morderen i Strasbourg er naturligvis en  uspecificeret “skytte”, og det hele er “mistænkt terror.” Profeten må have tænkt på de svenske, debatterende klasser, da han opfandt begrebet ‘dhimmi’. Expressen kaldte ham “en krybskytte,” inden historien nu kl 14 er forsvundet fra forsiden. Det er allerede ikke sket rent mediemæssigt.

Folk døde for Allah for 18 timer siden, kl 14 i dag tænker vi ikke mere over det, hvis vi er i det islamiserede Sverige. Det er ‘not nice to know,’ synes politikernes skriverkarle – undskyld, madammer.

Den Radikale Jens Rohde har en psykologisk betagende bortforklaring af jihad-terroren. Jens Rohde og hans parti er skadelige og overflødige, hvis vi skal skære det ud i pap, og de er naturligvis stærkt medskyldige i jihad-dødsofre. Jo flere der bliver, desto stærkere vil de løbe fra dem. Det ville jeg også gøre, hvis jeg var skyld i det eskalerende antal dødsofre.

Staten kan regulere rygning på fortovscafeer, men den kan ikke garantere borgernes sikkerhed

Endsige hospitalsbehandling, hvis de bliver syge. Sveriges overgang fra fred til krig, sker på den skånsommeste af alle måder. På Møllevången i Malmø var der et af de nærmest daglige skuddrab. Offeret var en storkriminel araber, Saleh Hadri.

Et skud i ryggen, ét i hovedet. En helt banal ny-svensk død designet inde i et politikerhoved, ved en fejltagelse, naturligvis, for man skal ikke være så fræk at antyde, at de aner, hvad de foretager sig.

Ikke engang en ny landsskadelig regering kan de producere.

Historikerne vil give denne periode rubrikken “Kontroltabet.” Den svenske stat kan regulere rygning på fortovscafeer, men den kan ikke garantere borgernes sikkerhed. Selv svensk elektricitets– og fødevareforsyning befinder sig på tynd is.

Statens kerneprodukter er i frit fald, ikke engang en ny landsskadelig regering, kan de producere. Sverige er allerede vel på vej, til at blive ‘en failed state.’ Man skal se efter de rigtige steder, MSM handler om at bilde folk ind, at Sverige er som i 1975, nemlig verdens fredeligste og 4. rigeste land. Det er det illusionsnummer, staten giver dem penge for.

Systemhotande

Heidi Avellan kalder volden “systemhotande,” og det er givetvis sandt, men hun er en af dem, der har advokeret i årtier for ødelæggelsen af Sverige. Avellan er måske svensk presses næste Anna Dahlberg-syndrom.

Alle bliver klogere, men helst ikke før, det er helt ufarligt hvad angår social anseelse og karriere. De fejeste og mest konforme personer i Sverige, er åbenbart alle blevet politikere og journalister.

Så stor skada kan en handgranat göra

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Hvem er det nu lige, der er et totalitært parti i Sverige? ? MP i Eslöv: Slopa jullovet och omlokalisera mångkultursmotståndare http://mellanskane.lokaltidningen.se/2018-12-12/-MP-i-Eslöv-Slopa-jullovet-och-omlokalisera-mångkultursmotståndare-3735916.html ESLÖV. Inför måndagens budgetdebatt i kommunfullmäktige kommer Miljöpartiet i Eslöv med en rad radikala förslag. Bland annat vill partiet införa visitationszoner, ateism i skolan och ge dem som inte ställer sig bakom mångkultur “en hjälpande hand” att flytta från kommunen. Av Anja Degerholm – Det måste till radikala förslag för att få till en förändring. I grunden handlar allt om att vi står upp för mångfald och allas lika värde. Vi frågar oss istället när det blev en… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Hvem bryr seg om et parti som MP..ved et nytt val ville de komme under sperra..då er vi kvitt dom for evigt..Nu nedlegges også genustramset i statens regi..så svensken børjar verkeligen vakna…Løfvens budsjett ble nedstemt i riksdsgen i går..o vi fikk M og KD`s..et steg i rett riktning..Fredag skal Løfvens fremtid avgjøres i riksdagen..stemmes over han som statsminister..utfallet vet vi redan..mens han sjelv ikke engan gidder vara tistede, men befinner seg i Brussel hos sine kompisar og gråter ut over at SD får mer o mer innflytelse i politikken.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvad skal Danmark stille op med fattig- og borgerkrigsflygtninge fra Sverigstan, når boligmassen er optaget af uønskede muhamedanere fra andre verdensdele?

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Gerry Docherty on the Hidden History of WWI

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

I øvrigt læste jeg i dag, at kursen på den svenske krone var faldet til det hidtil laveste niveau, 72 øre. Det er blevet nordens negerpenge. Om 20 år er den nul kr. værd eller gået i negativ. Sverigstan fortsætter vejen mod at blive et tredje verdens U-land. The white flight vil blive en uundgåelig realitet!!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Hvem fanden har fundet på, at de danske nyhedsværter skal gå rundt i studiet og præsentere nyhederne med svingende arme?? Det virker distraherende og showtime-agtigt. På tysk TV står(sidder) nyhedsværterne heldigvis stadigvæk bagved en pult og læser nyhederne objektivt og neutralt op, så seerne selv kan tage stilling. Det virker langt mere seriøst.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Som de sagde i de tyske nyheder Das Erste, tagesshau her til aften “Livet må gå videre”. Det har jo ikke noget med islam at gøre, selv om terroristen råbte Alla hu Akbar. Vi europæere må bare lære at leve med, at vores julemarkeder bliver angrebet igen og igen på et vilkårligt tidspunkt af en ekstremistisk muslim, som hader den kristne højtid.
Hvor jeg dog hader alle de naive landforræderiske politikere, som har lukket det djævleyngel ind i Europa.
Apropos: I dag blev en 50 årig mand skudt gennem hovedet i Malmø.

Global Jihad
Global Jihad
2 years ago

London Islamisk Stat!
London har idag 423 Moskeer og 100 sharia domstole !
Det er mere end hele mellemøsten….

Støjberg & Spencer:
https://www.jihadwatch.org/2018/12/iran-postpones-asylum-negotiations-with-denmark-because-minister-had-muhammad-cartoon-on-ipad

Global Jihad
Global Jihad
2 years ago

” Der bliver ingen Ramadan middag hos mig,,,
D.Trump

https://youtu.be/mnDNnnsUT4g

Global Jihad
Global Jihad
2 years ago

Bare rolig, Løkke har lige været i Afrika for at hente et par
millioner vilde muhamedaner – nu skal vi rigtig hygge os – ALLE SAMMEN
Allahu akbar ( Allahs røv er bar).

Men Støjberg står fast:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/stoejbergs-ipad-baggrund-har-aflyst-vigtigt-moede/7433393