12
dec
Seneste opdatering: 13/12-18 kl. 1653
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pension i Sverige?  NÊppe.

Jag förstÄr fortfarande inte varför inte denna nyhet har exploderat. 19 av 21 Regioner i Sverige har alltsÄ anvÀnt vÄra pensioner för att finansiera, till största delen, invandring. VÀstra Götaland har idag en skuld pÄ 40 miljarder till pensionssystemet. Socialförvaltare

Se ogsÄ Et helt svensk lÀn konkurs.

Pas pÄ flyvende hÄndgranater i julen!

SVT har advarslen og her tolv timer efter de jihadistiske drab i Strasbourg, har SR muslimsk morgenandagt med lĂŠsning fra koranen og musik af Yussuf Islam tidligere kendt som Cat Stevens.

Morderen i Strasbourg er naturligvis en  uspecificeret “skytte”, og det hele er “mistĂŠnkt terror.” Profeten mĂ„ have tĂŠnkt pĂ„ de svenske, debatterende klasser, da han opfandt begrebet ‘dhimmi’. Expressen kaldte ham “en krybskytte,” inden historien nu kl 14 er forsvundet fra forsiden. Det er allerede ikke sket rent mediemĂŠssigt.

Folk dĂžde for Allah for 18 timer siden, kl 14 i dag tĂŠnker vi ikke mere over det, hvis vi er i det islamiserede Sverige. Det er ‘not nice to know,’ synes politikernes skriverkarle – undskyld, madammer.

Den Radikale Jens Rohde har en psykologisk betagende bortforklaring af jihad-terroren. Jens Rohde og hans parti er skadelige og overflÞdige, hvis vi skal skÊre det ud i pap, og de er naturligvis stÊrkt medskyldige i jihad-dÞdsofre. Jo flere der bliver, desto stÊrkere vil de lÞbe fra dem. Det ville jeg ogsÄ gÞre, hvis jeg var skyld i det eskalerende antal dÞdsofre.

Staten kan regulere rygning pÄ fortovscafeer, men den kan ikke garantere borgernes sikkerhed

Endsige hospitalsbehandling, hvis de bliver syge. Sveriges overgang fra fred til krig, sker pÄ den skÄnsommeste af alle mÄder. PÄ MÞllevÄngen i MalmÞ var der et af de nÊrmest daglige skuddrab. Offeret var en storkriminel araber, Saleh Hadri.

Et skud i ryggen, ét i hovedet. En helt banal ny-svensk dÞd designet inde i et politikerhoved, ved en fejltagelse, naturligvis, for man skal ikke vÊre sÄ frÊk at antyde, at de aner, hvad de foretager sig.

Ikke engang en ny landsskadelig regering kan de producere.

Historikerne vil give denne periode rubrikken “Kontroltabet.” Den svenske stat kan regulere rygning pĂ„ fortovscafeer, men den kan ikke garantere borgernes sikkerhed. Selv svensk elektricitets– og fĂždevareforsyning befinder sig pĂ„ tynd is.

Statens kerneprodukter er i frit fald, ikke engang en ny landsskadelig regering, kan de producere. Sverige er allerede vel pĂ„ vej, til at blive ‘en failed state.’ Man skal se efter de rigtige steder, MSM handler om at bilde folk ind, at Sverige er som i 1975, nemlig verdens fredeligste og 4. rigeste land. Det er det illusionsnummer, staten giver dem penge for.

Systemhotande

Heidi Avellan kalder volden “systemhotande,” og det er givetvis sandt, men hun er en af dem, der har advokeret i Ă„rtier for ĂždelĂŠggelsen af Sverige. Avellan er mĂ„ske svensk presses nĂŠste Anna Dahlberg-syndrom.

Alle bliver klogere, men helst ikke fÞr, det er helt ufarligt hvad angÄr social anseelse og karriere. De fejeste og mest konforme personer i Sverige, er Äbenbart alle blevet politikere og journalister.

SÄ stor skada kan en handgranat göra

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Hvem er det nu lige, der er et totalitĂŠrt parti i Sverige? ? MP i Eslöv: Slopa jullovet och omlokalisera mĂ„ngkultursmotstĂ„ndare http://mellanskane.lokaltidningen.se/2018-12-12/-MP-i-Eslöv-Slopa-jullovet-och-omlokalisera-mĂ„ngkultursmotstĂ„ndare-3735916.html ESLÖV. Inför mĂ„ndagens budgetdebatt i kommunfullmĂ€ktige kommer Miljöpartiet i Eslöv med en rad radikala förslag. Bland annat vill partiet införa visitationszoner, ateism i skolan och ge dem som inte stĂ€ller sig bakom mĂ„ngkultur “en hjĂ€lpande hand” att flytta frĂ„n kommunen. Av Anja Degerholm – Det mĂ„ste till radikala förslag för att fĂ„ till en förĂ€ndring. I grunden handlar allt om att vi stĂ„r upp för mĂ„ngfald och allas lika vĂ€rde. Vi frĂ„gar oss istĂ€llet nĂ€r det blev en… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Hvem bryr seg om et parti som MP..ved et nytt val ville de komme under sperra..dĂ„ er vi kvitt dom for evigt..Nu nedlegges ogsĂ„ genustramset i statens regi..sĂ„ svensken bĂžrjar verkeligen vakna…LĂžfvens budsjett ble nedstemt i riksdsgen i gĂ„r..o vi fikk M og KD`s..et steg i rett riktning..Fredag skal LĂžfvens fremtid avgjĂžres i riksdagen..stemmes over han som statsminister..utfallet vet vi redan..mens han sjelv ikke engan gidder vara tistede, men befinner seg i Brussel hos sine kompisar og grĂ„ter ut over at SD fĂ„r mer o mer innflytelse i politikken.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvad skal Danmark stille op med fattig- og borgerkrigsflygtninge fra Sverigstan, nÄr boligmassen er optaget af uÞnskede muhamedanere fra andre verdensdele?

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Gerry Docherty on the Hidden History of WWI

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

I Þvrigt lÊste jeg i dag, at kursen pÄ den svenske krone var faldet til det hidtil laveste niveau, 72 Þre. Det er blevet nordens negerpenge. Om 20 Är er den nul kr. vÊrd eller gÄet i negativ. Sverigstan fortsÊtter vejen mod at blive et tredje verdens U-land. The white flight vil blive en uundgÄelig realitet!!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Hvem fanden har fundet pÄ, at de danske nyhedsvÊrter skal gÄ rundt i studiet og prÊsentere nyhederne med svingende arme?? Det virker distraherende og showtime-agtigt. PÄ tysk TV stÄr(sidder) nyhedsvÊrterne heldigvis stadigvÊk bagved en pult og lÊser nyhederne objektivt og neutralt op, sÄ seerne selv kan tage stilling. Det virker langt mere seriÞst.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Som de sagde i de tyske nyheder Das Erste, tagesshau her til aften “Livet mĂ„ gĂ„ videre”. Det har jo ikke noget med islam at gĂžre, selv om terroristen rĂ„bte Alla hu Akbar. Vi europĂŠere mĂ„ bare lĂŠre at leve med, at vores julemarkeder bliver angrebet igen og igen pĂ„ et vilkĂ„rligt tidspunkt af en ekstremistisk muslim, som hader den kristne hĂžjtid.
Hvor jeg dog hader alle de naive landforrĂŠderiske politikere, som har lukket det djĂŠvleyngel ind i Europa.
Apropos: I dag blev en 50 Ă„rig mand skudt gennem hovedet i MalmĂž.

Global Jihad
Global Jihad
2 years ago

London Islamisk Stat!
London har idag 423 Moskeer og 100 sharia domstole !
Det er mere end hele mellemĂžsten….

StĂžjberg & Spencer:
https://www.jihadwatch.org/2018/12/iran-postpones-asylum-negotiations-with-denmark-because-minister-had-muhammad-cartoon-on-ipad

Global Jihad
Global Jihad
2 years ago

” Der bliver ingen Ramadan middag hos mig,,,
D.Trump

https://youtu.be/mnDNnnsUT4g

Global Jihad
Global Jihad
2 years ago

Bare rolig, LĂžkke har lige vĂŠret i Afrika for at hente et par
millioner vilde muhamedaner – nu skal vi rigtig hygge os – ALLE SAMMEN
Allahu akbar ( Allahs rĂžv er bar).

Men StÞjberg stÄr fast:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/stoejbergs-ipad-baggrund-har-aflyst-vigtigt-moede/7433393