15
dec
Seneste opdatering: 16/12-18 kl. 0840
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

After decades of brutal oppression, Poland has emerged as a shining beacon for European freedoms and independence. Standing tall against the European Union, staunch in their Christian faith, united in their love of country and freedom, the Polish people just might save Europe once more, as they have many times in the past.Join Stefan Molyneux as he explores Poland.

The Bankrupt Welfare State: Coming Turmoil of the 2020’s

Det kan ikke siges nok: Hold øje med Sverige i den kommende lavkonjunktur. Den vil udstille alle de skader politikerne har påført landet på det smerteligste, måske så meget, at det kan give danske og norske politikere det chock, de desværre stadig trænger til. Et land der flyder med konflikter og illegale våben, hvor politiet er overmatchet og velfærdschecken begynder at udeblive.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.