17
dec
Seneste opdatering: 17/12-18 kl. 1223
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et ‘svensk’ skuddrab hver 8 dag,  en fordobling på fire år, en femdobling på 12 år

I år havde Sverige 0.45 skuddræbte per 100.000 indbyggere. Danmark havde 0.18. Politikerne foretager sig intet, for at dette ikke bliver støt værre. De snakker lidt og skruer et par millimeter hist og her, men der er intet der forhindrer, at antallet også er fordoblet om yderligere fire år.

Problemerne har været uløselige længe

Sveriges problemer er allerede uløselige med de midler, man er parat til at bruge, men smid enhver ud af landet, som har ulovlige våben, er involveret i drab eller voldtægt, og se om det ikke lindrer lidt. For det er et udelukkende indvandret problem af voldparate personer fra den 3 verden. Jeg tjekker navnene hver gang, der er et mord, og der er aldrig et svensk. Offeret i Enskede i går hed Faiz Khan, gerningsmanden Khald Al Mashahdi.

Alt andet er tom snak, som man kunne høre i Agenda om aftenen, og det er nu engang det, en inkompetent, uansvarlig og efterhånden forbryderisk Riksdag excellerer i. Svenskerne har to millioner lovlige våben, og selv en svensker har en grænse.

Den kommende borgerkrig er solidt plantet, men ingen ved naturligvis, om den begynder om 5 eller om 50 år. Næste etape i Sveriges uundgåelige fald ser således ud: Kriminella försöker ta över småstaden Trelleborg. Ekstrapolér lige det, og tænk på, hvem der skal generobre den og hvordan!

Men når myrderierne begynder at ramme ‘vanlige Svenssons,’  så bliver det til en samfundstruende konflikt, det er for sent at prøve at kontrollere.  Paulina Neuding skriver:

Vanans makt är stor. Halvvägs in i december och vi kan lägga grova brott – sprängningar och skottlossningar – på hög varje dag. För några år sedan hade ett enda av dessa fall skapat svarta rubriker i flera dagar. Idag hinns rapporteringen knappt med.

Notera att detta är ett axplock, och att jag inte har tagit med misstänkta våldtäkter, ökningen av åldringsbrott kring jul eller berört det förhöjda terrorhotet.

Sverige befinner sig i kris. Och detta borde vara en situation som möts med stabsläge i alla berörda myndigheter och samhällsfunktioner, inklusive på högsta politiska nivå. En kriminalitet som saknar spärrar. Se også Dagens dödsskjutning slår nytt rekord.

Patrick Engellau kommenterer situationen: Vår beredskap är dårlig, det finns ingen anledning til lugn.

Läs gärna en gång till. Den grova brottsligheten minskar inte även om fler grips, häktas och döms. Det betyder, vad jag kan förstå, att polisen är chanslös mot den grova brottsligheten. Situationen har, om man ska tala klarspråk, vuxit polisen över huvudet. Som jag har skrivit ett otal gånger: välkommen till Rio de Janeiro. Även där är polisen hjälplös och där har man ändå försökt även med tanks, helikoptrar och militär.

Den sammantagna bedömningen är att polisen knappt kan mena allvar annat än i den inledande observationen att den inte klarar sitt jobb. Detta kan vara ett memento för oss skattebetalare. Jag tror att vi hellre hade velat ha poliser som i ett läge som detta åtminstone begärde stoppad invandring och gärna också beställde hjälp från erfarna kollegor i exempelvis Israel.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

The point of no return. Borgerkrigen eller overgivelsen venter!

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Det kan og må ikke vare 50 år, før borgerkrigen begynder. Venter man så længe, er det omsonst at begynde den, idet det da er meget for sent.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

De forskellige trosretninger indenfor muhamedaismen, arabiske klaner og bandegruperinger fører jo allerede lavintens borgerkrig på dansk grund. Spørgsmålet er “bare”, hvornår nok etniske indfødte danskere bliver involveret…

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Jetzt sucht die schwedische Polizei Hilfe aus den Vereinigten Staaten.
Svenskerne søger hjælp i USA?
http://www.pi-news.net/2018/12/schweden-tomte-ist-jetzt-tuerke-und-regierungsbildung-erneut-gescheitert/

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Europas överlevnad är hotad. Kulturmarxisterna har satt sina klor i samhällskroppen som nu ruttnar inifrån. Marrakechpakten är kanske den sista spiken i kistan. Det behövs motstånd om Europa skall överleva och kanske det finns hopp när fransmännens gula västar har börjat sprida sig i Europa. Allt flera människor har börjat få upp ögonen för vad som händer i världens mest utvecklade världsdel där globalisterna vill förstöra välfungerande länder med massinvandring. De Eliten kallar folket för rasister m.m. när de går ut på gatorna och protesterar emot det som händer i deras länder men de kommer inte att kunna stoppa folkets… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

“Det går bra för Sverige just nu.”

Detta och liknande formuleringar kan ni googla i mängder för i år och i fjor, hämtade ur mainstreammedierna. Kanske kräver det “nyansering av bilden”, med kriminologisk data. Befolkningsutbytet och sammandrabbningarna intensifieras.

Holger
Holger
2 years ago

Borgerkrigen startede for længe siden, da politikerne tog perkerne til Danmark. Øjeblikkeligt startede perkerne deres kriminelle løbebaner. De var allerede dybt kriminelle, når de tyrkiske pg pakistanske børn ankom i folkeskolens første klasse.

Siden har den ensidige borgerkrig, hvor vi ikke må deltage fordi vores “folkestyre” ikke tillod nogen form for repressalier.

Den rigtige borgerkrig fra vores side mod politikerne er også startet. Den fortsætter selvfølgelig året ud, og hele 2019 bliver en lang række af borgerkrige og tilsvarende tilstande i samtlige vestlige lande.