18
dec
Seneste opdatering: 18/12-18 kl. 1805
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Media mörkade signalement

Svenske feminister kan ikke døje, når nogen siger ‘de voldtager vores kvinder’ (og altså også ‘vore børn’.) Nuvel, dette sker, når kvinderne har magten, og mændene befinder sig i kulissen. De må forsvare sig selv, og det er gået helt ad Helvede til med det. Svenske kvinder kommer ikke til at rejse sig til frihed igen efter selvpåførelsen af  3. verdenens patriarker. “Kvinnofrid” er et overstået kapitel. Den varede i godt 700 år indtil svenske kvinder tog magten og afskaffede den gennem en forrykt indvandring. Hvis man mener, dette er en simplificering eller overdrivelse, har man ikke fulgt svenske medier de sidste tyve år. Eller de sidste 48 som jeg.

Media och polis vägrade gå ut med signalement när Mikaela utsattes för ett våldtäktsförsök utanför asylboendet i Deje. Förövaren knivskar Mikaela och sparkade hennes valp hårt i magen, och när hon berättade för media om överfallet censurerade de konsekvent signalementet. (Engelske undertekster på CC knappen) Man kan se Mikaelas stikskader her. Expressens version er her.

I samme statsfeministiske boldgade:

Nu åtalas två unga män för flera våldtäkter i Boden på två flickor under 15 år. Den ena flickan våldtogs på stadsbibliotekets toalett i våras. Den andra flickan var bara 11 år när hon ska ha blivit brutalt våldtagen flera gånger av de två unga männen. Personerna som är misstänkta för brotten är 16 och 18 år gamla och kommer från Libanon och Afghanistan.

Michel Houellebecq: Donald Trump Is a Good President

Et par pluk fra Harpers Magazine:

People’s memories aren’t very long. The Hungarians, the Poles, the Czechs of today—do they really remember that they used to be communists? Does the way they envision what’s at stake in Europe differ so much from the Western European viewpoint? It seems extremely unlikely. To adopt for a moment the language of the center-left, the “populist cancer” is not at all limited to the Visegrád Group.

One of the constants in Europe’s long history is the struggle against Islam

Above all, the arguments used in Austria, in Poland, in Italy, and in Sweden are exactly the same. One of the constants in Europe’s long history is the struggle against Islam; today, that struggle has simply returned to the foreground.

But what’s most remarkable about the new American policies is certainly the country’s position on trade, and there Trump has been like a healthy breath of fresh air; you’ve really done well to elect a president with origins in what is called “civil society.”

President Trump tears up treaties and trade agreements when he thinks it was wrong to sign them. He’s right about that; leaders must know how to use the cooling-off period and withdraw from bad deals.

President Trump doesn’t like the European Union; he thinks we don’t have a lot in common, especially not “values”; and I call this fortunate, because, what values? “Human rights”? Seriously? He’d rather negotiate directly with individual countries, and I believe this would actually be preferable; I don’t think that strength necessarily proceeds from union. It’s my belief that we in Europe have neither a common language, nor common values, nor common interests, that, in a word, Europe doesn’t exist, and that it will never constitute a people or support a possible democracy (see the etymology of the term), simply because it doesn’t want to constitute a people. In short, Europe is just a dumb idea that has gradually turned into a bad dream, from which we shall eventually wake up. And in his hopes for a “United States of Europe,” an obvious reference to the United States, Victor Hugo only gave further proof of his grandiloquence and his stupidity; it always does me a bit of good to criticize Victor Hugo.

It seems that President Trump recently declared, “You know what I am? I’m a nationalist!” Me too, precisely so. Nationalists can talk to one another; with internationalists, oddly enough, talking doesn’t work so well.

You have to get used to the idea, worthy American people: in the final analysis, maybe Donald Trump will have been a necessary ordeal for you. And you’ll always be welcome as tourists. Donald Trump Is a Good PresidentOne foreigner’s perspective

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
1 year ago

Her ovre ved vestkysten oplever vi også hvordan avisen Jydskevestkysten kronisk camouflere tingene, så det passer ind i deres verdensbillede. Det er simpelthen ulækkert at være vidne til hvordan medierne råber op om fakenews, selvom fakenews stort set kun kommer fra dem af.

https://www.jv.dk/toender/Betinget-faengsel-til-15-aarig-Slog-med-stoettefod-i-masseslagsmaal/artikel/2671621

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago

Apropos: Hvordan pokker kunne en dansk og en norsk pige finde på at tage til Marokko, for at vandre i bjergene. Det er alment kendt, at al qaeda og IS gemmer sig i bjergene. Nu er de to fundet med halsen skåret over. Jeg kunne aldrig nogensinde drømme om at rejse til et muslimsk land. Det burde desuden stå på udenrigsministeriets hjemmeside, at vantro kristne er jaget vildt overalt i Muhamedanien.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

“It’s my belief that we in Europe have neither a common language, nor common values, nor common interests, that, in a word, Europe doesn’t exist, and that it will never constitute a people or support a possible democracy (see the etymology of the term), simply because it doesn’t want to constitute a people.”

Fast en gång i tiden åtminstone, var likheterna stora nog för att det kristna Europa skulle fylkas i korståget mot islam. Européerna tillhör västerlandet. Men endast västerlandet gisslas av föreställningen om multikulti?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago

I øvrigt er jeg fuldstændig enig med forfatteren Michelle Houellebecq, at USA med Donald Trump har fået den bedste præsident i en tid med folkevandringer og et presset hvidt flertal. Han bekriver desuden glimrende en realistisk dystopi af et Frankrig i forfald, hvor muslimerne får mere og mere indflydelse og magt og hvor franskmændene til sidst må underkaste sig et muslimsk flertal. En fremtid som kan blive hele Vesteuropas skæbne, hvis ikke snart de europæiske befolkninger vågner op og smider samtlige løgnemedier og den politisk korrekte elite på porten. EU har aldrig været folkets Europa!!