20
dec
Seneste opdatering: 22/12-18 kl. 1627
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Asger Aamund: Migrationspagten er en ulykke for Danmark

“EU er et bureaukrati – ikke et demokrati” (Asger Aamund)

Hvis man rigtig vil forstĂ„, hvilke bedragere og hyklere Venstre og LĂžkke er pĂ„ fremmedpolitikken, og som Mette Frederiksen ogsĂ„ ville have vĂŠret, bĂžr man lĂŠse Asger Aamund i dag. Hvis man vil bevare sit land, og samtidigt stemmer pĂ„ dem, er man helt enkelt for dum. Den ‘stramme fremmedpolitik’ er rent teater, og dumme vĂŠlgere kan man fodre svin med. Vi kommer til at miste det, ligesom svenskerne i praksis allerede har gjort via den grundlagte demografi.

Hvad LÞkke gÞr og siger, rimer ikke, det er ikke rationelt, og man forstÄr det ikke, hvis man ikke forstÄr endnu et rationale: Danske smÄstatspolitikere har stÞrre loyaliteter end det danske folk: EU og FN, som bare er andre ord for de virkelig rige, der styrer denne verden: Globalisterne (Morgan Stanley, Soros, Rothschild, Goldman Sachs m.fl.) Dem der fÊrdes frit pÄ Kommissionens parketgulve.

Overstatslighed er des Pudels Kern

De vil selv drive politik, for nationer er alt for besvĂŠrlige for deres indtjening. Det betyder globalisme nemlig: Parlamentarisme skal udfases eller tĂžmmes for betydning. “Klimaproblemerne” er en del af den strategi: Overstatslighed, her ligger pudlens kerne.

Follow the money og du forstĂ„r marionetten LĂžkkes dobbeltspil og alle de andre, der kommer efter ham. Der er en mening med slingrekursen. De er i gang med at gĂžre ‘demokrati’ til et helt meningslĂžst teater, for den virkelige magt ligger forlĂŠngst ikke i Folketinget. Det vedtager, om ‘nydanskere’ skal give hĂ„nd eller ej og mener noget, om hvilke sange vi bĂžr synge, og det forventes vi at gĂ„ hĂžjt op i. Imens mister vi ikke bare landet, men ogsĂ„ demokratiet. Der er stort flertal for det bĂ„de i Folketing og befolkning.

Danmark gik i FNs migrantfĂŠlde

Hvis vi fÞlger FN migrantpagtens bud om at slÄ dÞrene op for en lavine af ufaglÊrt, migrerende arbejdskraft fra MellemÞsten og Afrika, vil den danske demokratiske retsstat snart vÊre historie. Alt sammen resultatet af en »juridisk uforpligtende aftale«.

»Soft law« er som en flok rejsende, der skal krydse en lavvandet flodseng. De stÄr pÄ bredden og tÞver, fordi de ikke har lyst til at vade over pÄ den anden side og fÄ vÄde fÞdder. HjÊlpsomme mennesker lÊgger sÄ en rÊkke vadesten ud i vandet, sÄ alle kan komme tÞrskoet over. Herefter stiger vandstanden og skjuler vadestenene. Der er nu ingen vej tilbage. Vejledende lov er blevet til gÊldende lov. Det kommer ogsÄ til at ske med FN Migrationspagten.

FN migrationspagten er blevet til i et tÊt samarbejde mellem FN og en rÊkke migrantorganisationer og NGOer, der nu alle vil mase pÄ for at tvinge vore vakkelvorne politikere til at leve pagten ud i praksis. Vi kan ogsÄ vÊre stensikre pÄ, at internationale domstole som Menneskeretsdomstolen og EU-Domstolen vil betragte pagten som et vejledende retsgrundlag. Alt det er statsministeren naturligvis fuldt ud klar over, men nÄr FN Migrationspagten om nogle Är er slÄet fuldt igennem som retsgrundlag, er han ikke lÊngere statsminister og vil henvise til, at andre mÄ tage ansvaret for, at den blÞde pagt forvandlede sig til »hard law«, hvad jo aldrig var hensigten. SÄdan er realpolitik.

Pagten er intet mindre end en ulykke for Danmark af to Ärsager: For det fÞrste fordi den sidestiller migranter med vaskeÊgte flygtninge, sÄledes at alle vandrende mennesker skal have en flygtnings vidtgÄende rettigheder og privilegier efter konventionen af 1951. For det andet fordi aftalens hele ideologiske forudsÊtning udnÊvner migration som et afgÞrende bidrag til vÊkst og velstand i modtagerlandene. Danmark i FNs migrantfÊlde.

Et fyldigere uddrag pÄ Marrakesh-avtalen er en ulykke for landet. Se ogsÄ foredragene Asger Aamund i HelsingÞr og Asger Aamund i HÞrsholm.  Se ogsÄ det indlysende, som danske politikere er for dobbelttungede til at sige lige ud: EU, UN Back Illegal Mass Migration, Says Hungarian Govt. Stol ikke et sekund pÄ dem hvad angÄr fremmedpolitikken!

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Danmark og Europa stÄr i en sump af problemer og vi har de ringeste politikere nogensinde!! Det er ufatteligt, at den ikke vestlige(muslimske) indvandring ikke blev stoppet helt for 20-30 Är siden.

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  steen

Og sĂ„ tror jeg ogsĂ„ at de har mistet jordforbindelsen som en fra NB skrev tidligere i dag. HĂ„ber det er okay jeg copy/pasta: “Hovmod stĂ„r for fald. Flere europĂŠiske regringsledere oplever en stigende mistillid blandt deres befolkninger. Hvorfor,- vil nogen mĂ„ske spĂžrge. Og for at fĂ„ at fĂ„ svar pĂ„ dette mĂ„ se pĂ„ nogle af de europĂŠiske leders ageren. Englands Theresa May, Sveriges Stefan Löfven, Frankrigs Emmanuel Macron, EU`s Jean-Claude Juncker, Tysklands Angela Merkel og Danmarks Lars LĂžkke Rasmussen. GĂŠldende for dem alle er at de har glemt hvor de kom fra og hvad der har bragt dem… Read more »

Minucius
Minucius
2 years ago

Jeps-filli-deps! De vestlige globalister kan bare ikke fÄ indvandring nok.
De er pÄ konstant befolkningsrov kloden over. Verden er deres private plantage
og alle dens befolkninger deres selvfÞlgelige undersÄtter. Der kan frit skaltes og valtes med menneskeheden i den fagre nye post-sovjetiske McWorld.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Danske smĂ„statspolitikere har en stĂžrre loyalitet, end det danske folk. Der mangler vist et eller andet. God klumme. Som Z-man siger, saa fandt globalisterne ud af, at det var lettere at hyre en skuespiller til at vaere politiker, end selv at regere over masserne direkte. Loekke og Mette og alle de andre er, naar det ikke lige gaelder elektroniske baenke og supercykelstier, handskedukker der faar deres replikker stanget ud fra Davos. To follow modern politics, as a normal person, is to see the movie They Live over and over, thinking there can be a different ending, that the aliens will… Read more »

mjolly
mjolly
2 years ago

Men enda vil ikke PET og PST si om videoen er ekte, jaja.

A European official close to the investigation confirmed that the beheading video was sent by private messenger to friends of the killed Danish woman by unknown senders who appeared to have Moroccan profiles. Police is investigating.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Ble diskutert pÄ FB i gÄr og trÄden glÞdet av rasende og sjokkerte som leste..men problem med Ä fÄ fram filmen der. Jeg henviste da til snaphanen..o iflg reaksjonen mÄ det ha vÊrt mange innom her.
SÄ at flerfoldige tusener nÄ har sett filmen, mange vegret..
men sÄ den alikevel..stor protest ifra venstreslÞdderet selvsagt, feik..men nyttet ikke.
HÄper det fastnet hos de fleste..og tenker pÄ hvilke mennesker sossene og Reinfeldt er skyldiga for Ä dratt inn i Sverige, men ogsÄ de skyldige i Danmark Norge..ellers takk for retteknapp..den trengs..
likes..ble mere vennlig/Äpent og dermed stÞrre invitt/Þnske Ä delta her nÄ..igjen.

mvjensen
mvjensen
2 years ago
Reply to  steen

Sporene efter deres landsforrÊdervirkelighed forsÞges vaskes rent. Lars er i Þvrigt formentlig ikke engang det dÄrligste og mest vÊrdilÞse menneske vi har haft pÄ den post, men blot den fÞrste hvis vrangbillede er i fÊrd med at blive overhalet og kritisk efterset af de reelle katastrofale konsekvenser hans og hans venners landsforrÊderi har medfÞrt. Og det bliver sikkert vÊrre endnu.

mvjensen
mvjensen
2 years ago
Reply to  steen

Ps. Tak for at du og Uriasposten har helt uafhĂŠngige kommentarspor, for jeg er blevet udelukket fra al deltagelse pĂ„ Facebookkontrollerede sites som jp ol. MĂ„ske kan jeg stadig fĂ„ lidt luft her og der 🙂

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  mvjensen

Da vet du at det du har skrevet er sannheten..flere her som har blitt utvist..jeg fikk 1 uke..Istedenfor Ä bruke ordet muslimer andvender vi nÄ ordet Ondskapen..blir det samme, men blir ikke utvist da.

mjolly
mjolly
2 years ago

Norsk sharia-politi har fÄtt reddit til Ä fjerne virkeligheten

“If you haven’t already noticed, the recent post has been wiped from reddit. Not ‘removed’ by admin but completely nuked. Including all the comments. This is where the link now takes you to:

http://i.imgur.com/YEmpp17.jpg

It’s safe to assume admin did this for a reason, and that reason is Norway’s NCIS.”