24
dec
Seneste opdatering: 25/12-18 kl. 1251
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Scandinavian Women Murdered in Morocco Were Victims of the Left’

MĂĄske har det mest interessante omkring mordene i Marokko været, at se hvordan alle de der er ansvarlige for islamiseringen af Europa, har reageret. Alle har deres helt personlige mĂĄde at fĂĄ uld i mund pĂĄ. Den danske statsminister henfaldt til beprøvede floskler, den norske lod bare helt være med at kommentere det. Det mĂĄ man næsten anbefale Lars Løkke næste gang. Han har ikke hjertet med i noget som helst mere, og hans hykleri er bare pinligt hvad enten det drejer sig om jihadmyrdede eller migrantpagten og ‘Venstres stramme udlændingepolitik.’

Lidt senere sagde Erna Solberg, at “drabene var meningsløse”, og det er da det sidste, de var. De var propfulde af kalkuleret mening, hør David Wood. Nu mangler vi kun, at de ogsĂĄ var “feje.” Vi bryder os ikke om politikere, der tiltaler os, som om vi var idioter. Enten taler de ned til os, eller ogsĂĄ er de selv idioter, jeg ved ikke, hvad der er værst.

Svensk presse fortiede næsten alle detaljer om mordene, den var var dog enig med de dele af danske presse, der hældede til, at “et skarpt objekt havde berørt pigernes hals.” Medierne publicerede fotos med den noget skrappe pĂĄstand, at “terror has no religion.” Ordet “islam” var ingen steder i farvandet, selvom fremgangsmĂĄden i Marokko var lige ud af profetens mund. En profet der siger “I will cast terror into the hearts of those who disbelieve” har naturligvis vold og terror i sit DNA.

Der er ingen tvivl om, at det er særdeles ubehageligt at være blandt islams mange apologeter.  Det bliver meget værre. Desværre er det endnu ikke ubehageligt nok, til at få dem til at holde op med importen. De bør se mordvideoen igen. Politikerne er eneansvarlige for islamimporten, det var jo ikke nogen demokratisk  beslutning fra Udlændingeloven i 1983 frem til Migrantpagten for nylig. Det hele er kørt konsekvent udenom befolkningen. Hvor længe vil den hæfte solidarisk for det?

De kan godt belave sig pĂĄ, hvor ubehageligt det bliver for dem, den dag der sker et massivt terrorangreb herhjemme med hundreder af døde, og befolkningen forstĂĄr ĂĄrsagssammenhængen. SĂĄ lader den sig ikke længere spise af med ‘mørke kræfter.’ Udtalelserne fra disse jihad drab, viser at politikerne allerede er pĂĄ tynd is.  Der er en mur, der er ved at vælte ned over islams apologeter i Vesteuropa. Ikke nok sĂĄ mange løgne kan forhindre, at den vælter.

Rokokkoposten gjorde kort proces med hele dette let gennemskuelige teater: Breaking: Islam har intet med islam at gøre. Robert Spencer udtrykker det samme uden humor: Scandinavian Women Murdered in Morocco Were Victims of the Left. Læs også Vi kan ikke længere stole på at få hele sandheden af vores egne myndigheder.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mvjensen
mvjensen
2 years ago

Folketinget er antidansk og pressen lyver og de er allierede.

Olle
Olle
2 years ago

Tänk om det hade varit tvärtom, 2 muslimska kvinnor har blivit våldtagna och halshugna av kristna som sade Amen då de kapade huvuden på dem. Hur hade världen reagerat på det? På samma vis, NEJ. Det hade blivit ett helvete på jorden mellan muslimer och kristna. Kanske är det just det som behövs, vedergälning. Det behövs hämnd nu!