27
dec
Seneste opdatering: 28/12-18 kl. 0633
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Unge, naive vesterlændinge med lige så naive ledere

Listen over unge vestlige kvinder, der har mistet livet i den 3 verden – eller på grund af dens borgere her – er lang som et ondt år. Der er mange tusinde flere, end der er plads til i denne video. Der er tale om en kulturel naivitet, der deles af mange med det politiske ansvar. De enkelte naivister er en tragedie for sine nærmeste, de politiske trækker hele samfund ud i ulykke.

Men det officielle Vesten er ligesom lidt pinlig over det, det havner under gulvtæppet. Mest i fornægtelse er naturligvis svenske medier, der har Europarekord i ikke at handle om virkeligheden: Halsuhggningen i Imlil: SVT främsta producenten av “Fake News”.

Hvad de har rapporteret om mordene i Marokko, er rent fake news. De der snakker mest om ‘fake news’, er de største producenter af det. Nu er også en journalist på venstreorienterede CNN og Der Spiegel grebet i at skrive ren fiktion.

Løkke og Støjbergs politiske teater

Her kan ikke engang vores egen lunkne mumlegøj Lars Løkke følge med. Efter Marrakesh, altså Løkkes egen tur derned, gider han ikke engang skjule, at han er en kynisk hykler, hvis ‘straksopbremsning’ ikke kun er populisme, men rent bedrag. En sådan hovenhed antyder, at Løkke ikke har tænkt sig at være Venstre leder efter et kommende valg.

Kun en mand uden politisk fremtid herhjemme, ville  rejse til Marakesh og tilslutte os en selvmordpagt. Han kunne naturligvis forstå, at Støjberg ikke kunne sætte noget til at sin resterende troværdighed og fremtid, ved at tage derned.

Hendes politiske teater skal leve et årti endnu, og nu gik det lige så godt med at bilde menigmand og venstrefløj ind, hun er Venstres svar på DF og NB. Det har været en stor succes, der kunne ødelægges på en enkelt flyvetur til Marokko. Det har ikke krævet meget overbevisning, at gøre en erfaren, politisk infighter som Lars Løkke begribeligt.

Der hober sig et ansvar op, der vil kræve at blive fordelt.

Og for de, der gerne vil vide, præcis hvad medier og politikere skjuler for dem, er der dokumentation her (CAVE) Louisa og Maren blev halshugget, dokumentation. Profeten selv brugte den aflivningsmmetode, angiveligt 6-900 gange, derfor har det ALT med islam at gøre, og derfor har politikere og medier fået så meget uld i munden.

De har nu endelig, efter temmelig mange jihad-døde,  fået færden af, at de kan komme til at hænge på islams katastrofer, og det har de forhåbentlig helt ret i. Der hober sig et ansvar op, der vil kræve at blive fordelt en dag, sikkert når det er for sent, hvis jeg kender vælgerbefolkningen ret. Se også Pigernes skæbne har en lære: Blod er tykkere end vand og Norge og Danmark er ved å utvikle samme fasade som Marokko.

Nationalists Surge After Belgian Govt Collapse Over Migrant Pact

When combined, the conservative New Flemish Alliance (N-VA) and the populist Vlaams Belang now account for a massive 42 percent of the vote in Flanders according to a poll released by Belgian newspaper Het Nieuwsblad earlier this week Le Soir reports.

The poll was conducted just after the New Flemish Alliance resigned from the coalition government following their vocal opposition to the country signing the controversial UN migrant pact in Marrakech earlier this month. Shortly afterwards, Belgian Prime Minister Charles Michel offered his resignation to Belgian King Philippe. Nationalists Surge After Belgian Govt Collapse Over Migrant Pact.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
2 years ago

Når islam ikke har noget med islam at gøre, så tager man da på teltur i Marokko. Langt væk fra alle de onde nordiske racister. Så kan man trøste sig med at være et dejligt rummeligt menneske, imens man får hovedet skåret af.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Anders

Dette er blitt diskutert i flere dager og varianter på FB..og ikke har jeg sett så mye inderligfølt hat med ditto ord som her..ifra flere tusen innlegg. Var nok filmen som forårsaket det..de som maktet se den. Erna Solberg Norges statsminister med flere har prøvd å få den stoppet..men uten hell..den ruller videre, og får dermed flere mennesker å våkna for hva egentlig islam innebærer, og som finnes i alle Europas land. SVT og TV4 beskriver halshoggingen som risper..prøver med alle midler å tone ned halshoggingen..klart Pk media gjør det, men da mange har sett filmen, og vet jentene ble… Read more »

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  sussebassa

De stakkels piger er martyrer, ingen tvivl om det.
Ofret af vore politikere på løgnenes alter.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Anders

Søg “martyr” i en ordbog!
Pigerne er ALENE ofre!!!

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Tak for forslaget.
Du skal vist have dine skolepenge retur.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Kom eventuelt igen når du har bestået 10. Klasse, Anders Bo.
Eller slå op under “brøleabe” i et dyreleksikon 🙂

Minucius
Minucius
2 years ago

Hele efterspillet ovenpå jihad-drabene i Marokko vidner om de etablerede vestlige
mediers og ledende politikeres fuldstændige moralske tomhed.
Selv det mest tude åbenlyse søger de absurd komisk at sløre og tysse ned og de går ikke af vejen for at udstille sig selv som de mest krumbøjede usselrygge, så længe løgnen
kan skaffes bare lidt ekstra snor. Det er simpelthen historisk pinagtigt og rent ud sagt lidt af en bedrift. Da det står bøjet i neon at Vestens globalo-regime langt hellere bringer skam over sig selv end over den ortodokse islamiske morderiskhed. Utroligt!

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Minucius

Politikerne er med i ALLE mine bønner til hævnens gud.
Ingen nævnt – ingen glemt.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Minucius

Nationalstaternes landspolitikere – med undtagelser i Østeuropa – er væsentligt mere bange for hinanden, end for islam.

Det drejer sig om tonen, OG muligheden for en international toppost!