28
dec
Seneste opdatering: 28/12-18 kl. 1841
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Martin Sellner taler i detaljer om det: Überfall auf Wiener Kirche – Katholische Willkommenskultur rächt sich.

Fem ordensbrødre er hårdere såret. Der er tale om en timelang mishandling og gidseltagning, og der er antagelig kun én gerningsmand. “Et terrormotiv er fuldstændigt udelukket,” siger politiet. Kirche brutal überfallen: Verletzte, Tresor leergeräumt. Der er tale om Klosterkirche Maria Immaculata i den nordlige forstad Strebersdorf.

“En med sort hår og tysktalende med fremmed accent og 180 cam høj” jages. Politiet vælger at hæfte sig ved det røveriske, frem for det symbolske i at to (formodede muslimer, det afventer bekræftelse) angriber en katolsk kirke voldeligt i julen. Der er 400. 000 muslimer i Wien.

Tidligere på dagen var der en falsk bombetrussel mod Stephansdom i Wien. I Garding i Sydslesvig  nær ved Frederiksstad måtte man holde gudstjeneste under poltibeskyttelse på grund af en muslims chikane. “Åbenbart har han noget mod den kristne jul,” siger den noget for venlige Pastor Knippenberg. I Italien skreg en muslim allahu akbar under julemessen, og skabt panik ved at virke bevæbnet.

“En liten ansträngning”

“Men det blir en förtjänst för samhället lite längre fram”

Det var, hvad  Stefan Löfven sagde i 2015, da 163.000 væltede ind over landets grænser. Desværre for Löfven, må man sige, at hvis hans tese havde været rigtig, ville Malmø og Södertälje, som har været indvandret mest og længst, ikke på fyrretyvende år være kroniske, nationale bistandsklienter. Svenske politikere har sjakret med landet på luftige forhåbninger. Deres inkompetence er deres egentlige problem.

Højkonjunkturen i Sverige har toppet. De næste år går det ned ad bakke, og svenske kommuner og landsting skal i de kommende fem år finde velfærdsbesparelser for 43 mia. kroner. Socialstatens udgifter stiger, samtidigt med at dens skatteindtægter daler. Man må regne med, det bliver spektakulært. Tino Sanandaji kommenterer det blandt andet således:

Att 55 procent av försörjningsstöd går till flyktingar innebär inte att resten går till de med svensk ursprung, mycket går till andra sortens invandrare och deras anhöriga och barn.

6.9 miljarder är i sig inte speciellt mycket pengar, men är indirekt indikation på ännu större utgifter. Socialbidrag kombineras ofta med sjukpenning, bostadsbidrag underhållsstöd osv. Än viktigare är att vuxna utan jobb inte betalar för sin välfärd samt de massiva utgifter som uppstår för vård, pension och omsorg när de åldras.

Att vuxna lever på socialbidrag bränner ljuset i två ändar, dels genom att de tar pengar ur systemet och dels genom att de inte genererar normal skatteintäkt. De med sunt förnuft inser därför att fler socialbidragstagare inte stärker välfärdsstaten och aldrig blir lönsamt, vare sig på kort eller lång sikt. Se også Snabb ökning av ekonomiskt bistånd till flyktinginvandrare väntas.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MKM
MKM
2 years ago

Tysktalende person med mørkt hår og accent mishandlede 5-6 ældre gejstlige med bl.a. en jernstang, så de lå i deres eget blod. Udover at pine katolikker lykkedes det ham også at plyndre et pengeskab for indhold – herunder bl.a. en 9 mm pistol (Luger P08 ??) som angiveligt befandt sig i skabet i stedet for på en kirkens stridsmand, som kunne forsvare sin kirke. Der foreligger dog ingen oplysninger om den tysktalende person også nåede attømme kirkebøssen for bidrag til de fattige og nødstedte wienerbørn. Men sværmeriske kristne vender jo helst “den anden kind til”, som angivet i den hellige… Read more »

David
David
2 years ago

Lidt interessant at man så kategorisk kan udelukke terror. Det er da ikke så tit at man hører om at indbrudstyve mishandler folk til døde over timelange seancer, men det er det måske i Wien.

mvjensen
mvjensen
2 years ago
Reply to  David

Der står intet om det i jp, berlingske eller dr selvom det synes at være en ret spektakulær historie, så mon ikke det er vaskeægte fake news? – Altså ikke at nævne det overhovedet! 🙂

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

“Der er 400. 000 muslimer i Wien.”

Det lyder overvældende!!!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Muhamedanerne ER overvældende!!! ☻