29
dec
Seneste opdatering: 30/12-18 kl. 2007
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

At Sverige kollapser, skal vi helst tro er force majeure

De der benhårdt forfulgte ‘mångfaldsmålet’ i 40 år, og brugte censur for at undertrykke kritik af deres bestræbelser, har mistet appetitten på ansvaret for følgerne. Virkeligheden er blevet som en mur, de forhindrer i vælte ned over sig, den vejer tungere og tungere. I baggrunden hører de skudmyrderier og bombesprængninger og klager fra voldtagne og mishandlede landsmænd, men de kan endnu lade som ingenting.

De klogeste politikere og journalister ved, de vil tabe kampen mod virkeligheden under alle omstændigheder. Den virkelighed de alene har skabt og er ansvarlige for. De ved også, at de hvis uheld er ude, kan blive straffet for deres forrædderi, når muren endelig vælter. Derfor klynger de sig til løgne, nedtystninger og eventyr, indtil de slipper op. Hver løgn, der er sluppet op i løbet af 35 år, bliver erstattet af en endnu større løgn.

Kaknästornet er et 170 meter højt telekommunikationstårn med en offentlig restaurant på toppen, der står i det østlige Stockholm og i mange år var Nordens højeste bygning. Nu lukkes det for offentligheden på grund af “truslen fra fremmede magter,” som vi skal blidt skal ledes til at tro er russere og kinesere den slags. Man bruger udtryk som “øget russisk spionrisiko,” “øget trusselsbillede” og “dårlig brandsikkerhed.” Hvad man frygter, er indenlandske terrorister.

Magten konstruerer ydre fjender, fordi den har skabt en formidabel indre

Ligesom i brochuren “Om krisen eller kriget kommer” er begrundelsen for det et studie i magtens løgne for at redde sin egen røv. Den har det samme luskede ny-sprog, der signalerer bedrag, fejhed og uærlighed. De farlige mennesker er allerede i landet i titusindvis, og de er inviteret af politikerne selv, der også gav dem statsborgerskab for en (u)sikkerheds skyld.

Alene 15.000 livsfarlige jihadisters sympatisører i Sverige, løber op langt over 100 000. Den indre trussel har længe været udenfor kontrol, men ingen i magtcirklerne vil indrømme det. Det årelange forsøg på at afskaffe det svenske folk, har ført til en eksplosiv situation, der er kommet bag på de politiske kupmagere. Nu er verbalt røgslør påkrævet. Nu må den svenske regering kræve censur på Facebook og annoncebojkot af alternative medier.

Kaknästårnet er ligesom Eiffeltårnet et terrormål af stor symbolsk værdi, alt vigtig telekommnikation kan stoppes i en ak tion. Dummere er beslutningstagerne bag “statslige Teracom” ikke, selvom man nemt kunne få den tanke. Magten skaber ydre fjender, fordi den har skabt en formidabel indre, den allerede har mistet kontrollen over. Se det svenske  politi rende forgæves fra det ene sæt bomber og mord til det andet. Det svenske voldsmonopol har folk fra hele verden nu snuppet deres stadig større andel af.

Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses

Nogle højt i hierakiet er ved at blive bange for deres egen skaberværk, og de tror, løgnen vil købe dem fri fra skyld. Hvad jeg advarede om for tyve år siden, er nu sket, og det er irreversibelt og bliver meget værre. Alt andet er tom snak. I 2004 drejede det sig for mig bare om at komme væk fra landet, nu forlader svenskere i større tal Sverige.

Sverige lærte mig, hvor ret Machiavelli havde: Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses, så lad være med at skabe dem, ville jeg tilføje her 500 år efter. Sveriges tunge problemer i dag, kan ikke længere løses. Kun de, der har skabt dem, vil påstå de kan.

 Svenskere troede, deres fredsskadede land var et permanent, katastrofefrit område

Det kan man dog ikke sige til de amatører og idealister, der udgør kernen i demokratierne, og derfor er verdenshistorien en perlerække af katastrofer. Problemet i dag er, at vi tror, vi har lagt dem bag os. Vi handler f.eks. som om den gamle fjende islam havde reformeret sig.

Svenskere troede, deres fredsskadede land var permanent katastrofefrit område. Derfor har de nu dømt sig selv til at genlære La Condition Humaine på den hårde måde. Mange mennesker vil dø helt unødigt i den kommende, svenske generation. De vil dø af en uskøn blanding af multikultur, islam, moralisme og politisk infantilitet.

Man kan kalde Riksdagen for inkompetente fjolser, men de befinder sig i en transition til at blive opfattet egentligt kriminelle, skal de lige vide. Breder den opfattelse sig i resterne af det svenske folk, kan ingen redde dem. Rigtignok spiller de russisk roulette med deres land, men selv er de ikke undtaget for følgerne.  Kaknästornet stängs på grund av hotbild mot Sverige – Teracom ljög om orsaken. Berlingske sammenfatter lidt senere end jeg forfaldet: Aldrig er så mange dræbt af skud i Sverige: »Det minder om en form for krigstilstand«. (log in)

30.158 opholdstilladelser til mellemøstlige under Lars Løkke 2

Nu skal vi snart til valg igen, og det bliver formentlig endnu et indvandrervalg med saftig retorik. Vælgerne skal bare vide, at det kun er retorik og varm luft, når det kommer fra partier, der ikke vil pille ved ‘vore internationale forpligtelser.’ Og det er stort set dem alle. De har større loyaliteter end de stakler, der har valgt dem, nemlig først og fremmest  EU og FN.

Lars Løkke Rasmussen kom til magten den 28. juni 2015 med Løkke 2 regeringen, og siden da er der givet til 30.158 personer fra Mellemøsten plus Pakistan. Det er på kun to et halvt år. Danske vælgere må efterhånden indse, at de må flytte deres kryds, hvis de ikke ønsker denne import. Når vi er blevet som Sverige, er det for sent at ønske fred i landet og en fungerende velfærd. Hvis danskerne ikke vil stemme imod det, vil vi blive som Sverige bare lidt senere. Sverige har efter min og efterhånden mange andres overbevisning allerede plantet en kommende borgerkrig.

30.000 opholdstilladelser til mellemøstlige personer under Løkke-regeringen

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
2 years ago

Et godt råd:
Glem politikerne og forbered jer på uundgåelig borgerkrig i Europa.
Politikerne stikker alligevel af når det går løs.
De går i eksil og vender tilbage som “sejrherrer”, uanset hvilken side der vinder.
Pas på jer selv. Politikerne gør det ikke.

mvjensen
mvjensen
2 years ago
Reply to  Anders

… Og politikerne har allerede landsat 10 gange så mange tropper som tyskerne havde her under 2. Verdenskrig. Og de nuværende tropper ser ikke Danmark som et forbillede, – tværtimod.

Jan
Jan
2 years ago

2018 blev det år jeg blev færdig med DF. Det har vist sig at være et impotent snakke parti.

Kenneth
Kenneth
2 years ago
Reply to  steen

Problemet er så at Tulle klistrer sig fast på formandstaburetten og ingen tør udfordre ham. Kan du forestille andre formænd de næste 5-10-15 år?

Og er der overhovedet nogen som har format til lede partiet i en ordentlig retning?

Messershit: NEJ tak
Espersen: for gammel
Skaarup: fedtet ind i for mange dårlige sager
Peter “Mini-tulle” Kofoed: For ung
Henriksen: Måske, men er han stram nok?
Marie Krarup: Måske, men har hun lyst?

mvjensen
mvjensen
2 years ago
Reply to  Kenneth

Det er rigtigt – df har taget alle tævene uden at få noget som helst for det, ikke engang ældremilliard som var udhulet eller hjemsendelsesøen som skal reserveres til fredede fugle. Dumme eller onde – nok mest det første, – men fru Krarup er et seriøst bud på at få df ud af hængedyndet, hvor Thulesen – i sin wannabee kloge-åge joviale iver efter at udtale “Danmark” og “folket” på en folkelig måde og at komme på forsiden af Svikmøllen, synes at have placeret df, men alt hans energi går på at holde df fra ansvaret imens der skrubbes og… Read more »

Jan
Jan
2 years ago
Reply to  Kenneth

Pia Kjærsgaard: Ja tak.
Søren Krarup: Ja tak

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Jan

For mig blev det 2. halvår af ’15, der rigtigt åbnede mine øjne. chr1000dals eftergivenhed da Løkken havde hos Frau Mærk’lig, og love at tage 1.000 ekstra muhamedanere, og så selvfølgelig afstemningen 03.12.15.

Så 21.21.15 meldte jeg mig ind i Nye Borgerlige, og støtter med faste månedlige bidrag, ihvertfald frem til valget.

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Landsforræderi:

Løkke skal stilles for en domstol, og dømmes forlandsforræderi! evt. udvisning!
Dansk statborgerskab er et et stykke papir!Dansk statborgerskab er en kulturarv!
Giv mig fire genrationer med fast arbejde og ren straffeattest
– så kan vi se på sagen.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Allan Hansen

En hel del politikere – også de pensionerede – skal bures inde på livstid for landsforræderi.
De skal kun lukkes ud hvert halve år, så de kan løbe spidsrod for folket, inden de låses væk igen.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Anders

Allan og Anders; herregud det er jo vælgerne der har stemt idiotfaunan in i magten.
Der er problemet faktisk!

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  peerpede

Mener du dermed at det er vælgerne som skal løbe spidsrod for politikerne?
– det gør vi jo i allerede.
De folkevalgte skal holdes ansvarlige for landsforræderi. Og folket skal mindes disse quislinge med skam og rædsel.
Ingen vælgere har stemt islams depraverede lære ind i vore lande, for folket blev aldrig spurgt. Meget dumt og kortsigtet, mener jeg.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Anders

Hvad jeg ved er vel Danmark et demokrati med folkevalgte politikere.
Om og hvis ‘folket’ stemmer for dagens samfundsmodel, så skal de selvfølgelig få den.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  steen

Kom igen Steen, jeg har været med år inden Danmark gik med i EU og uanset hvad, så var det lige tosset dengang.
Jeg tror ikke en skid på at det er et spørgsmål om vælgerne får de ‘rigtige’ spørgsmål inden et eventuelt valg, det har aldrig været forbudt at tænke selv.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  steen

Man kan i forlængelse af denne lille debat i debatten, fundere lidt over både demokrati og almindelig stemmeret og hvad eventuelle alternativ kan være.
I min optik virker det desværre som de fleste demokratier har nået vejs ende, lidt som da det romerske riget gik under for snart 2000 år siden.
Hvad der komme skal, kan jeg ikke sige noget om, dog har jeg ikke noget større håb om at ‘folket’ skal stemme rigtigt i fremtiden, en nu og fremtid der spenderes på at se på ting som ‘Ko søger bonde at danse med’.
Godt Nyt år Steen herfra Snapphanebyggden.

mvjensen
mvjensen
2 years ago
Reply to  peerpede

Der er desværre nogle indbyggede modsætninger i demokratiet som ser ud til at bunde i det idealiserede lighedsbegreb som giver stemmeret til folk som vil afskaffe samme eller som ikke bidrager til fællesskabet eller endda bekæmper det og derudover den påkrævede tolerance overfor alle andre inkl. intolerante mennesker. Vi kommer til at skulle ændre alle disse “fejl” – til en start.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  peerpede

Du tænker måske her på Løkkes STRAKSOPBREMSNING i udlændingepolitiken, eller at der ikke røres ved efterløn og pensioner?
Listen af brudte valgløfter er alenlang. Så nej, vi får ikke den samfundsmodel vi stemmer på, for politikerne har lært, at de kan pisse vælgerne i nakken og kalde det regnvejr.
Så jeg ønsker disse skamløse landsforæddere, langt ned i det dybeste, sorte helvede, hvor de skal brænde i al evighed.
Amen.

Jan
Jan
2 years ago
Reply to  peerpede

Venstrefløjen og MSM har løjet og indoktrineret befolkningen i 50 år.

David
David
2 years ago
Reply to  peerpede

Ja, det er problemet. problemet er at det afhænger af hvilket parti man stemmer på, om man er for eller imod islams indtog. Emnet skal fjernes fra politik ved at gøres til en særskilt folkeafstemning. Så længe det beror på om NB får nok stemmer kommer der ikke til at ske en hat, for resten af deres politik appelerer ikke til den store masse. Venstre fløjen himler op om at næste folketingsvalg kommer til at handle om indvandring og at de ville ønske det kunne komme til at handle om politik. Så det burde nettop være i deres interesse hvis… Read more »

Jan
Jan
2 years ago
Reply to  Allan Hansen

Han skal gøres statsløse!

Arne
Arne
2 years ago

Hvor mange muslimer med halal/haram, renheds-rigiditetet og kalifat-utopier tror vore ryggesløse politikere egentlig der kan integreres? Vor egen mangel på kulturel selvfølelse, har medført, at muhammedanerne har fået den opfattelse, at vi danskere er en flok bøvede tosser, der kun interesserer sig for pilsnere og klaphatte, fisse og hornmusik, samt bedøvelse af hjernen, ved at glo på X-Factor ,Vild med Dans, Den Store Bagedyst eller andre inferiøre programmer, som dansk TV kaster ud i så rigt mål, for at bedøve hjernen. Efter mange års intense studier, er jeg derfor kommet frem til, at islam er en sygdom. Måske et resultat… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

“Danske vælgere må efterhånden indse, at de må flytte deres kryds, hvis de ikke ønsker denne import. ” Men de flytter intet – anden end Danmark til Mellemøsten og Afrika med deres stupiditet. Efterhånden tåler jeg dårligt synet af deres lalleglade fjæs, som de er flest… Nu måtte jeg igen erkende, at man ikke kan redde danskerne fra deres eget lallede, infantile sind. Her gik jeg og troede, jeg efterhånden havde fået overbevist endu én til at forstå katastrofen. Nu kom hun så og fortalte om et indslag i DR nyheder, der handlede om en perkerfrisør, der gratis klippede hjemløse… Read more »

Voldposten
Voldposten
2 years ago
Reply to  Margrethe
mvjensen
mvjensen
2 years ago

Man ser hvordan “truslen” skal håndteres for at holde den nede fra Ægyptens reaktion på de 4 dræbte turister i går – idag er der 40 dræbte terrorister. Israel er også et eksempel på folk som kender de rigtige løsninger. Vores politikere har udelukkende villet gnide deres godhedsorganer – og helst offentligt på bedste farisær vis – og de har jo slet ikke rygraden til at håndtere de problemer der har fulgt med. Betalingen og volden er tværet af på folket.

River
River
2 years ago

NB har eneste anvendelige taktik. Men om det også bliver ved snakken er spørgsmålet.

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Weekend Amerikaner:

Et snedig tricks: Konen er høj gravid!
Lige før “vandet går,, ringer du straks og bestiller fly og Hotel
i New York! Således bliver man ” Amerikanskstatborger på en Weekend – smart ikk¨
P.S: Jeg har en ven, der er født i Kina. Han kan ikke tale ét ord på kinesisk og
har ikke været der siden. Hans far var Kaptajn – således blev han tilfældigvis kineser.

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Video: Douglas Murry her
https://youtu.be/PV7_eXe0Mc8

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago