31
dec
Seneste opdatering: 31/12-18 kl. 1502
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg er shadowbanned pĂĄ Facebook, dvs. temmelig fĂĄ af mine 1500 ‘venner’ ser overhovedet mine opdateringer. Ikke nok med det. Forleden modtog jeg denne mail pĂĄ klingende norsk.  Censuren er her, selvom den har været forbudt af Grundloven i Danmark siden 1849, og det er politikerne i EU, der har lagt den i entreprise i techselskaberne. Tanken bag, mĂĄ være, at hvis man blot beder nogle andre om at gøre noget ulovligt, er det lovligt. Jeg betragter den handling som et grundlovsbrud.

Hei! Jeg følger din utmerkede blogg med RSS, og der har det ikke vært oppdateringer siden 3. august 2018 (Salte, socialdemokratiske tårer over moské-nej).Jeg har lagt merke til at RSS-oppdateringene på andre blogger/websider også har sluttet å fungere, som f.eks. Jihad Watch, Gates of Vienna, Tino Sanandaji, Lars Vilks, Vlad Tepes osv.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mvjensen
mvjensen
5 years ago

Vores politikerne er inkompetente og sĂĄ umoralske at de har gjort deres uduelighed til en dyd til undskyldning for at brevhemmeligheden er helt tilsidesat af tech-monopolers og deres lige sĂĄ amoralske erhvervskunders økonomiske interesser og obskur overvĂĄgning af folks netsøgninger og geografiske tilstedeværelse er et implicit og postuleret uundgĂĄeligt onde. Det helt oplagte modtræk fra moralske politikere med borgernes interesser pĂĄ sinde havde som minimum været, at oprette parallelle offentlige tjenster hvor anonymitet blev garanteret og overtrædelse af datasikkerheden hĂĄrdt straffet. At der udover friheden til at vælge ogsĂĄ ville være viden, jobs og mange andre muligheder og fordele i… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x