31
dec
Seneste opdatering: 31/12-18 kl. 1502
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg er shadowbanned på Facebook, dvs. temmelig få af mine 1500 ‘venner’ ser overhovedet mine opdateringer. Ikke nok med det. Forleden modtog jeg denne mail på klingende norsk.  Censuren er her, selvom den har været forbudt af Grundloven i Danmark siden 1849, og det er politikerne i EU, der har lagt den i entreprise i techselskaberne. Tanken bag, må være, at hvis man blot beder nogle andre om at gøre noget ulovligt, er det lovligt. Jeg betragter den handling som et grundlovsbrud.

Hei! Jeg følger din utmerkede blogg med RSS, og der har det ikke vært oppdateringer siden 3. august 2018 (Salte, socialdemokratiske tårer over moské-nej).Jeg har lagt merke til at RSS-oppdateringene på andre blogger/websider også har sluttet å fungere, som f.eks. Jihad Watch, Gates of Vienna, Tino Sanandaji, Lars Vilks, Vlad Tepes osv.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mvjensen
mvjensen
1 year ago

Vores politikerne er inkompetente og så umoralske at de har gjort deres uduelighed til en dyd til undskyldning for at brevhemmeligheden er helt tilsidesat af tech-monopolers og deres lige så amoralske erhvervskunders økonomiske interesser og obskur overvågning af folks netsøgninger og geografiske tilstedeværelse er et implicit og postuleret uundgåeligt onde. Det helt oplagte modtræk fra moralske politikere med borgernes interesser på sinde havde som minimum været, at oprette parallelle offentlige tjenster hvor anonymitet blev garanteret og overtrædelse af datasikkerheden hårdt straffet. At der udover friheden til at vælge også ville være viden, jobs og mange andre muligheder og fordele i… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x