31
dec
Seneste opdatering: 31/12-18 kl. 1310
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Virkeligheden er den måde, vi omtaler den på

“Sverigesbilledet” i den postfaktuelle presse

Aftonbladet har på årets sidste dag en fascinerende tekst, hvis essens er, at medier som Fox News, Daily Mail, Breitbart, russiske medier og nu også New York Times, spreder et ‘højreradikalt’ vrangbillede af, hvor dårligt multikulturalismen forløber i Sverige.

Det har jeg selv i al beskedenhed gjort siden 2002, og jeg regner det som en af mine alt for få sejre, at hvad jeg så dengang nu har fået international anerkendelse de sidste tre års tid. Virkeligheden bider den svenske elite bagi, og den kan ikke lide det, og jeg har på tyve år lært, at i politik er forebyggelse et særdeles sjældent fænomen. Ulykkerne skal ske.

Jeg troede , det var mere rationelt da jeg begyndte, men hvilke illusioner om politik, har jeg ikke mistet på tyve år? Jeg er  i tvivl om, jeg vil deltage i demokraticirkusset længere, eller  om 2019 er sidste gang jeg stemmer i et valg. Jeg ser det an.

Sverige: Det næstmest kriminalitetsplagede land i Europa

Jeg kunne selvfølgelig intet forebygge i Sverige, men jeg kunne have den rigtige virkelighedbeskrivelse mange år før de allerfleste. Studér AB artiklen grundigt, så ved du mere om krigen om virkeligheden: Bilden som sprids av Sverige – ett slagfält.

Samme dag ser jeg på Europe: Crime Index by Country 2018, at Sverige ud af 39 europæiske lande, er det næstmest kriminalitetsplagede. Danmark er indtil videre sluppet meget nådigt som nr. 36, men får FN og EU deres vilje, vil vi mere ligne Sverige. De fleste danske politikere ved det udmærket, men de er for luskede til at sige det højt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Citat: Jeg er i tvivl om, jeg vil deltage i demokraticirkusset længere!. Citat slut Nøjagtig de samme tanker gør jeg mig. Der er ingen tvivl om, at kampen bag skærmen også er meget nødvendig, for at mobilisere i hvert fald nogle stykker, til siden at deltage mere aktivt, så som i For Friheds m.fl. demoer, Men hold da kæft, hvor det tærer, dag efter dag, at tordne mod vanviddet. Havde det ikke været fordi Nye Borgerlige var blevet søsat, ja så havde jeg ikke orket fortsat at råbe op, når man stort set kun ser slaphed, uvidenhed, ligegyldighed og direkte… Read more »