7
jan
Seneste opdatering: 8/1-19 kl. 2243
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kvalificeret mordfors√łg p√• AfD formand i Bremen. Mordkommission¬†tilsat

Tysk AfD politiker sv√•rt misshandlad. ¬†German AfD Party Chairman Hospitalised in ‚ÄėAssassination‚Äô Attempt. En parlamentariker er n√¶sten sl√•et ihjel, nyheden glimrer ved sit frav√¶r i Sverige. Den er hverken p√• SVT, Expressen eller p√• Google News.se. Svenske journalister er verdensmestre i at tie politisk ubekvemme historier ihjel.

Den kolde, politiske krig er ved at blive varm. Antifa optræder som en terrororganisation

Alice Weidel beskriver det i video p√• Facebook.¬†Politikeren er tilsyneladende sl√•et i hovedet med en k√łlle bekl√¶dt med s√łm, for at lave dybe s√•r i kraniet. Han er desuden trampet i ansigtet, men har ingen erindring om overfaldsm√¶ndene.

Man argumenterer for, at Antifa skal terrorstemples, og at de forl√¶ngst var blevet forbudt, hvis de havde v√¶ret en h√łjregruppe. Ikke s√• f√• partier og grupperinger er forbudt i Tyskland. Blandt andet blev¬†Hizb ut-Tahrir forbudt i 2003.

Militant tolerante venstreorienterede jubler i Zusammmen Gegen Intoleranz. Weimar banker p√• d√łren igen. Den kolde politiske krig er gennem den langvarige, dybe splittelsespolitik, ved at blive varm.

Mordfors√łget er selvsagt en stor sag i Tyskland. Her diskuterer tyske nationalkonservative det, bla. vores gamle bekendte Michael St√ľrzenberger (tysk, utekstet):

Hærværk mod fynsk middelalderkirke

At d√łmme efter afsk√¶rmerede videoer uden lyd, pressen publicerer, drejer det sig om muslimer, hvilke ikke kan overraske sammenholdt med talrige overgreb mod kristne pr√¶ster, kirker og kirkeg√•rde i Europa, og ogs√• med islams traditionelle angreb p√• erobrede kulturers helligdomme gennem 1400 √•r. Men vi unders√łger sagen n√¶rmere p√• stedet og m√•ske er der l√¶sere, der kan bidrage. √Öben post.

En ‚Äúh√¶ndelse‚ÄĚ i Vissenbjerg

Af: Hans Rustad 7. januar 2019,

En gruppe unge er tr√¶ngt ind i Vissenbjerg kirke p√• Fyn og hoppet op p√• alteret, hvor de har jongleret med alterlysene. Siden der ikke er sket nogen skade behandler politiet det kun som en ‚Äúh√¶ndelse‚ÄĚ.

Vissenbjerg: En gruppe teenagedrenge er blevet politianmeldt for at ud√łve h√¶rv√¶rk mod Vissenbjerg Kirke 1. januar. Drengene har delt en video p√• det sociale medie Snapchat, som viser dem hoppe rundt p√• kirkens alter og jonglere med alterlysene. Desuden har de unge h√¶rv√¶rksm√¶nd fyret fyrv√¶rkeri og kanonslag af p√• kirkens toilet, fort√¶ller menighedsr√•dsformand Hans Peder Christiansen. Menighedsr√•det har meldt h√¶rv√¶rket til Fyns Politi.

Men politiet har alts√• ikke registreret h√¶rv√¶rket som h√¶rv√¶rk, men en ‚Äúh√¶ndelse‚ÄĚ fordi ingenting er sl√•et i stykker.

If√łlge Charlotte Nyborg, som er kommunikationsr√•dgiver hos Fyns Politi, har politiet ikke registreret h√¶rv√¶rket som en anmeldelse, men som en h√¶ndelse, fordi der ikke er sket nogen skader p√• Vissenbjerg Kirkes ejendom. Sagen er givet videre til Fyns Politis forebyggelsesafdeling og SSP (Skole, Socialforvaltning og Politi, red.), fort√¶ller hun.

Gad vide om politiet ville have gjort det samme, hvis en moské var blevet krænket på samme måde. Politiet giver et signal til de unge om at danskerne og deres myndigheder ingen respekt har for deres egne værdier og symboler.

Det kan næsten virke som om politiet ikke længere forstår betydningen af en kirke.

Hærværk mod Vissenbjerg Kirke: Unge hoppede rundt på alteret.

Sk√¶nding af Vissenbjerg kirke, politiet registrerer det kun som ‚Äúh√¶ndelse‚ÄĚ

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

PRYGLESTRAFFENS GENINDF√ėRELSE! ‚ėĽ

De unge menneskers etniske danske p√¶dagoger og skolel√¶rere skal drives sammen, og PLYGLES TIL BLODS p√• torvet l√łrdag kl 13, fordi KLASSEFORR√ÜDERNE har svigtet integrationen! ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Hvad blev der egentlig af træhesten og gabestokken? ?

T√¶nk p√• de enorme indt√¶gtet fra salget af billetter, TV-rettigheder og r√•dden frugt, hvis vi nu genindf√łrte disse to – eller andre – gammeldags straffemetoder.

Og mon de ikke det ville have en s√¶rdeles pr√¶ventiv effekt, n√•r vore “kulturberigere” og de andre lokale tumper lige pludselig for alvor fandt ud af, hvad de risikerer, og at vi rent faktisk mener det seri√łst?

sussebassa
sussebassa
2 years ago

..√¶rlig..jeg vil heller har de Ut..seri√łst eller ikke.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvordan indsætter du billede, Niels?

peerpede
peerpede
2 years ago

Man kan konstatere at n√•r det g√•r s√• langt at mennesker angriber andre menneskers bede og b√łnnehus, da har man passeret en usynlig gr√¶nse fra respekt til disrespekt.
Hvad det viser sig herefter, er ikke noget jeg kan spå om, men uanset hvad, er det en dårlig udvikling.

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago
Reply to  Steen

Ja, det er l√¶nge siden vi har h√łrt fra ham.
Det er ogs√• l√¶nge siden vi har h√łrt fra Lars Hedeg√•rd.
Har du noget nyt fra ham?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Jeg h√•ber at det usle bestialske angreb p√• den demokratisk valgte tyske politiker vil medf√łre, at AfD f√•r endnu mere vind i sejlene i de kommende √•r. Nok er nok!! ANTIFA og islamister skal bek√¶mpes med alle midler!!