7
jan
Seneste opdatering: 8/1-19 kl. 2243
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kvalificeret mordforsøg på AfD formand i Bremen. Mordkommission tilsat

Tysk AfD politiker svårt misshandlad.  German AfD Party Chairman Hospitalised in ‘Assassination’ Attempt. En parlamentariker er næsten slået ihjel, nyheden glimrer ved sit fravær i Sverige. Den er hverken på SVT, Expressen eller på Google News.se. Svenske journalister er verdensmestre i at tie politisk ubekvemme historier ihjel.

Den kolde, politiske krig er ved at blive varm. Antifa optræder som en terrororganisation

Alice Weidel beskriver det i video på Facebook. Politikeren er tilsyneladende slået i hovedet med en kølle beklædt med søm, for at lave dybe sår i kraniet. Han er desuden trampet i ansigtet, men har ingen erindring om overfaldsmændene.

Man argumenterer for, at Antifa skal terrorstemples, og at de forlængst var blevet forbudt, hvis de havde været en højregruppe. Ikke så få partier og grupperinger er forbudt i Tyskland. Blandt andet blev Hizb ut-Tahrir forbudt i 2003.

Militant tolerante venstreorienterede jubler i Zusammmen Gegen Intoleranz. Weimar banker på døren igen. Den kolde politiske krig er gennem den langvarige, dybe splittelsespolitik, ved at blive varm.

Mordforsøget er selvsagt en stor sag i Tyskland. Her diskuterer tyske nationalkonservative det, bla. vores gamle bekendte Michael Stürzenberger (tysk, utekstet):

Hærværk mod fynsk middelalderkirke

At dømme efter afskærmerede videoer uden lyd, pressen publicerer, drejer det sig om muslimer, hvilke ikke kan overraske sammenholdt med talrige overgreb mod kristne præster, kirker og kirkegårde i Europa, og også med islams traditionelle angreb på erobrede kulturers helligdomme gennem 1400 år. Men vi undersøger sagen nærmere på stedet og måske er der læsere, der kan bidrage. Åben post.

En “hændelse” i Vissenbjerg

Af: Hans Rustad 7. januar 2019,

En gruppe unge er trængt ind i Vissenbjerg kirke på Fyn og hoppet op på alteret, hvor de har jongleret med alterlysene. Siden der ikke er sket nogen skade behandler politiet det kun som en “hændelse”.

Vissenbjerg: En gruppe teenagedrenge er blevet politianmeldt for at udøve hærværk mod Vissenbjerg Kirke 1. januar. Drengene har delt en video på det sociale medie Snapchat, som viser dem hoppe rundt på kirkens alter og jonglere med alterlysene. Desuden har de unge hærværksmænd fyret fyrværkeri og kanonslag af på kirkens toilet, fortæller menighedsrådsformand Hans Peder Christiansen. Menighedsrådet har meldt hærværket til Fyns Politi.

Men politiet har altså ikke registreret hærværket som hærværk, men en “hændelse” fordi ingenting er slået i stykker.

Ifølge Charlotte Nyborg, som er kommunikationsrådgiver hos Fyns Politi, har politiet ikke registreret hærværket som en anmeldelse, men som en hændelse, fordi der ikke er sket nogen skader på Vissenbjerg Kirkes ejendom. Sagen er givet videre til Fyns Politis forebyggelsesafdeling og SSP (Skole, Socialforvaltning og Politi, red.), fortæller hun.

Gad vide om politiet ville have gjort det samme, hvis en moské var blevet krænket på samme måde. Politiet giver et signal til de unge om at danskerne og deres myndigheder ingen respekt har for deres egne værdier og symboler.

Det kan næsten virke som om politiet ikke længere forstår betydningen af en kirke.

Hærværk mod Vissenbjerg Kirke: Unge hoppede rundt på alteret.

Skænding af Vissenbjerg kirke, politiet registrerer det kun som “hændelse”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Anders BoFerd Ed SaSteenAllan Hansensussebassa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders Bo
Guest
Anders Bo

PRYGLESTRAFFENS GENINDFØRELSE! ☻

De unge menneskers etniske danske pædagoger og skolelærere skal drives sammen, og PLYGLES TIL BLODS på torvet lørdag kl 13, fordi KLASSEFORRÆDERNE har svigtet integrationen! ?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hvad blev der egentlig af træhesten og gabestokken? ?

Tænk på de enorme indtægtet fra salget af billetter, TV-rettigheder og rådden frugt, hvis vi nu genindførte disse to – eller andre – gammeldags straffemetoder.

Og mon de ikke det ville have en særdeles præventiv effekt, når vore “kulturberigere” og de andre lokale tumper lige pludselig for alvor fandt ud af, hvad de risikerer, og at vi rent faktisk mener det seriøst?

sussebassa
Guest
sussebassa

..ærlig..jeg vil heller har de Ut..seriøst eller ikke.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvordan indsætter du billede, Niels?

peerpede
Guest
peerpede

Man kan konstatere at når det går så langt at mennesker angriber andre menneskers bede og bønnehus, da har man passeret en usynlig grænse fra respekt til disrespekt.
Hvad det viser sig herefter, er ikke noget jeg kan spå om, men uanset hvad, er det en dårlig udvikling.

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen
Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Jeg håber at det usle bestialske angreb på den demokratisk valgte tyske politiker vil medføre, at AfD får endnu mere vind i sejlene i de kommende år. Nok er nok!! ANTIFA og islamister skal bekæmpes med alle midler!!