14
jan
Seneste opdatering: 15/1-19 kl. 2103
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I forbindelse med udgivelsen af deres bog ”Danmark under angreb – kulturkritiske udvekslinger” gæstede Mikael Jalving og Kasper Støvring Trykkefrihedsselskabet til en debataften i Forfatterforeningens mødelokaler i København torsdag den 10. januar 2019. Der kommer en del 2 Q&A.

Der var mere end stuvende fuldt i Forfatterforeningen i den gamle købmandsgård Christianshavn fra 1699, men jeg kunne lige klemme mig ind og tage nogle fotos. Gården kaldes “Tordenskiolds Gård”, fordi Tordenskjold boede hos købmanden i en årrække. Vi kan takke Tordenskjold for ordet “abefest,” han holdt nemlig tamme aber i huset, der hev parykkerne af gæsterne.  © Snaphanen.dk, klik for helskærm.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Ferd Ed SaMargrethesteenCharlesNiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Charles
Guest
Charles
Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Den største statsmand gennem tiderne advarede allerede mod Islam i 1899: CHURCHILL OM ISLAM I bogen The River War, Sudan-Ekspeditionen, fra 1899   Hvor skrækkelige er ikke de forbandelser, som Muhammedanismen lægger over sine dyrkere! Foruden det fanatiske vanvid, der er lige så farligt i en mand som galskab i en hund, er der den bange, fatalistiske apati. Virkningerne er åbenlyse i mange lande. Sorgløse vaner, sjuskede landbrugsformer, træge handelstraditioner og usikkerhed om ejendomsret optræder, hvor Profetens følgere regerer eller lever. En tilbagestående sensualitet berøver dette liv dets ynde og rafinement; det næste dets værdighed og hellighed. Den kendsgerning, at… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe
Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Tankevækkende at denne type debatkronikker fra SD-repræsentanter nu lige pludselig kam bringes i Expressen – den var ikke gået for bare et par år siden. Prøver man mon desperat at vinde nogle af de mange tabte læsere tilbage? ? C:s anhöriginvandring är det sista vi behöver Publicerad 15 jan 2019 kl 06.15 https://www.expressen.se/debatt/cs-anhoriginvandring-ar-det-sista-vi-behover/ Om uppgörelsen mellan S, MP, C och L blir verklighet offras S-löftet om en ordnad migrationspolitik. Resultatet blir givetvis kraftigt ökade volymer. Det är olyckligt ur flera perspektiv, skriver SD:s Paula Bieler och Jonas Andersson. DEBATT | MIGRATION. De senaste dagarna har överenskommelsen som Centern och Liberalerna… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

https://realdania.dk/projekter/dansk-forfatterforenings-lokaler
Ja, der var mange tilmeldt og ventelisten var sikkert også lang. Alene lokalerne, selv uden selskab, er et besøg værd…