24
jan
Seneste opdatering: 24/1-19 kl. 1746
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af: Hans Rustad

I Sverige har der de senere Ă„r vĂŠret en rĂŠkke sprĂŠngninger af vigtig infrastruktur, som telemaster og elnettet. Et eksempel var sprĂŠngladningen som detonerede ved kraftselskabet Ellevio i Kopparbacken i Bromma 7. januar.

AnlÊgget stod pÄ listen over beskyttede anlÊg (skyddsobjekt). Bomben sprang udenfor en port ind i fjeldet. Hvorfor skulle nogen Þnske at sprÊnge sÄdan et mÄl?

Bomben sprang udenfor en port ind i fjeldet. Hvorfor skulle nogen Þnske at sprÊnge sÄdan et mÄl? Svensk-bosniske Bianca Muratagic (foto) skriver at det var sÄdan krigen begyndte i Bosnien:

Strategisk bombning

I krig anvÀnds nÄgot som heter strategisk bombning vilket innebÀr attacker som riktar sig mot strategiska mÄl, till exempel transportleder, tÀtorter, industrier och sÄ vidare. Av nÄgon underlig anledning nÀmner inte svensk media att dessa attacker pÄ vattenverk- och elnÀtsföretag som har skett successivt och sporadiskt i Sverige, men Àven i andra lÀnder i Europa, Àr och kan vara sÄ kallade strategiska attacker och bombningar. Attacker och bombningar av strategiska mÄl Àr en del av nÄgot som heter total terror- och krigföring.

Nogen Ăžnsker at teste myndighedernes nerver, se om de opfatter signalet. Det er krĂŠfter som ikke vil Sverige noget godt. Hvor stĂŠrkt er beredskabet?

De tror ikke det kan ske i Sverige

En vÊsentlig del af det er mentalt, hos befolkningen. Hvis myndighederne luller befolkningen ind i en falsk ro, svÊkkes beredskabet. Muratagic mener at genkende en sÄdan mekanisme i dagens Sverige. Folk reagerer ikke. De tror ikke det kan ske i Sverige.

Som krigsflykting har jag och min familj upplevt det sjÀlv. Det som skrÀmmer mig Àr att jag ser ett mycket tydligt mönster och varningssignaler som de sovande, ovetande och bekymmerslösa mÀnniskor i Sverige stÀndigt viftar bort, hÄnar eller förminskar. Precis som i Sarajevo verkar Àven mÀnniskor hÀr tro att krig i Sverige Àr en omöjlighet och att dessa attacker aldrig kommer att eskalera.

Under den kolde krig testede Sovjetunionen svensk beredskab med ubÄde. Nu er der tale om angreb pÄ den vitale infrastruktur.

Enligt Post-och telestyrelsen Ă€r det svenska elnĂ€tet sĂ„rbart. ”Konsekvenserna om det svenska elnĂ€tet slogs ut skulle bli mycket dramatiska”, har Mikael Odenberg, generaldirektör för Svenska KraftnĂ€t, sagt.

Staten kan ikke lĂŠngere beskytte kvinderne

Muratagic inddrager ogsÄ alle overfaldene og voldtÊgterne af piger og kvinder. Den manglende evne og vilje til at beskytte kvinderne er ogsÄ med til at svÊkke folks ÄrvÄgenhed og modstandsevne.

Staten kan inte lÀngre skydda kvinnornas sÀkerhet och de systematiska vÄldtÀkterna och attackerna mot kvinnor och barn fortsÀtter att öka. Sveriges grÀnskontroller Àr Europas sÀmsta och den bristande strukturen och enigheten mellan myndigheter som Polisen, Kustbevakningen, Migrationsverket och Tullen Àr extremt allvarliga.

Staten har opgivet en af dens vigtigste opgaver: Kontrol med, hvem der befinder sig i landet.

Att myndigheterna inte har nÄgon som helst kontroll över vem som befinner sig i Sverige Àr tydligt. Det vi vet Àr att hÀr finns tusentals extremister och personer som uppehÄller sig i landet illegalt. Det Àr mÀn vars bakgrund vi inte vet nÄgonting om, mÀn som har ljugit om sin Älder och skÀl till varför de kommit hit, mÀn som begick och fortsÀtter att begÄ brott. De fÄr stanna. De fÄr hjÀlp. De sÀrbehandlas.

Sverige er blevet en diagnose

Det svenska försvaret Ă€r nedprioriterat och ”nedrustat till en nivĂ„ dĂ€r det inte kan förvĂ€ntas att kunna försvara territoriet.”

Myndighederne gÄr sÄ langt, at de Þnsker IS-krigere velkommen hjem og tilbyder dem al mulig opfÞlgning. Det er sygt. Sverige er blevet en diagnose.

Enligt vĂ„r justitieministern ska inte ”terrorresenĂ€rer” straffas retroaktivt och inte heller kan Sverige göra dessa ”mĂ€nniskor” statslösa. De som har begĂ„tt de mest vidriga brott och vill komma hem Ă€r vĂ€lkommen tillbaka. Tack för att ni valde Sverige! Vi letar upp er. Ni kanske tycker att det Ă€r lite ”otĂ€ckt” men vi vill hjĂ€lpa er. Med bostad, körkort och stöd. Ni kan grĂ„ta ut i skattefinansierad TV.

De som har mördat, begravt barn levande, lemlĂ€stat och slaktat brutalt, ”mĂ€nniskor” som avskyr och vill förgöra oss ska fĂ„ stöd och hjĂ€lp att bli en del av vĂ„rt samhĂ€lle. VĂ„ra vĂ€rsta fiender ska placeras i samma stĂ€der och samma hus som vi skötsamma medborgare bor i.

Bianca Muratagic er et eksempel pÄ at det er ÄrvÄgne mennesker med udenlandsk baggrund, der ser bedst, hvad der er ved at ske i vore samfund. Med tanke pÄ den erfaring Muratagic har hÞstet, sÄ er dette ildevarslende.

Bianca Muratagic: “Attackerna mot strategiska mĂ„l pĂ„minner om hur kriget i Bosnien startade”

Fire bombeeksplosioner i Sverige i det forgangne dĂžgn

Alene onsdag den 23 eksploderede fire bomber i MalmĂž og Landskrona, GĂžteborg og VĂ€rnamo.

Se ogsÄ Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 Är.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
2 years ago

Det var da altid noget, at fÄ testet.
Men jeg tror at myndighederne sover i timen, sÊrlig med Löfveen som statsminister.
Det er nok russerne der har sneget sig ind til stedet fra skÊrgÄrden.

Jeg venter spÊndt pÄ det begynder at ryger.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Hehe..RÞdruss, jeg var BlÄruss, da som nÄ..RÞdruss var bare bermen..venstreskitt..dÄ som nÄ.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Grattis Sverige med den nye regering!! Nya regler för familjeÄterforening pÄ gÄng. Snart fÄr fler typer av flyktningar rett att ta hit sin familj. Migrationsminister Morgan Johannson (s) er nöjd. Den humanistiske stormagt Sverigstan fortsÊtter selvmordskursen!

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago

Sverige er det Donald Trump ville kalde the fringe left. De er sÄ glade for folk kommer. De har bare ikke sÄ meget styr pÄ hvilke og hvorfor.
Hvis nogen skulle rende ind i en svensker, sÄ hiv ham lige i kraven og fortÊl ham det ikke er sÄ fandens gode mennesker de har lukket ind.

Niels_O_Var_TrĂŠls
Niels_O_Var_TrĂŠls
2 years ago

“Nogen Ăžnsker at teste myndighedernes nerver, se om de opfatter signalet. Det er krĂŠfter som ikke vil Sverige noget godt.”

Eller ogsÄ er det netop nogle, der vil Sverige det godt, og derfor tester/sender signaler til magthaverne.

Minucius
Minucius
2 years ago

Mon ikke bombemĂŠndene skal findes i det islamiske segment? Den radikale foragt for national sikkerhed og almindelig statslig autoritet, som bĂ„de danske og svenske regeringer har udvist i Ă„rtier, mĂ„ skabe en slags utĂ„lmodig nysgerrighed iblandt profetens proselytter! Hvor mange medlemmer af muslimske staters militĂŠr og efterretningstjenester har taget turen med i hoben af flygtninge og migranter? Bare de sidste 10 Ă„r? Hvor mange trĂŠnede og organiserede medlemmer af internationale islamiske bevĂŠgelser? Hvor mange med indvandrebaggrund har gennemgĂ„et militĂŠrtrĂŠning i de vesteuroĂŠiske stater? Hvor mange med dobbelte loyaliteter er beskĂŠftiget i de vesteuropĂŠiske statsapparater? Kan den konkrete opbyggelse af en… Read more »