30
jan
Seneste opdatering: 1/2-19 kl. 2150
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Globalisternes organisationer er bla. FN og EU. Fagforeninger og demokrati vil forsinde

Det är inte nationalismen som leder till ett fascistiskt samhälle. Det är globalisternas allt större makt och förmögenhet som leder till fascism. Globalisterna kontrollerar nästan hela medieflödet och utnyttjar klimatskrämseln för att inskränka vanligt folks frihet att använda bil, flyg och till och med att äta kött.

Ikke et ord om Uffe Elb√¶k, og tak for det. Er han forresten ikke lidt for let et offer, at kaste sig over, som mange bedre begavede personer har gjort, siden hans mund l√łb over med varm luft igen? Jeg ser disse politiske petitsk√¶nderier som et udtryk for, hvor meget af den √¶gte magt, der i virkeligheden er for√¶ret til ikke-valgte bureaukrater i Bryssel. Tilbage har vores lokale parlament sk√¶nderier om sange, h√•ndtryk og √łde √łer. Snart kan det ikke engang regulere skatten for EU Kommissionen.

Magttomrummet Folketinget

Gider man s√• overhovedet stemme til magttomrummet Folketinget mere? Eller til den sutteklud, vi har f√•et i stedet for vores danske demokrati, EU “parlamentet?” Man kan dog stadig stemme imod begge dele, hvilket er den eneste grund, jeg ser nu om stunder ser, til at stemme. Men er pseudodemokrati nok til at flytte √©n fra sofaen? Det vil vise sig p√• dagen.

Hermed ikke sagt, at jeg gider mere. Det er flere valgkampe siden, jeg h√łrte, hvad politikerne sagde i debatter i TV eller p√• print. Jeg h√łrer det af princip ikke, jeg ser kun, hvad de g√łr og ikke g√łr. Det fort√¶ller mig meget mere.

Store dele af det demokrati, vi havde inden 1972, er forsvundet, men mange har end ikke opdaget det. De tror stadig, det har nogen v√¶gt, hvad de mener, og hvem der er statsminister i EU provinsen Danmark. Hele TV’s valgkampsshow vil forst√¶rke deres illusion.

Se ogs√• EU’s nu n√¶sten daglige tiln√¶rmelse til censur, at uautoriserede synspunkter. Jo, den kommende fascisme, er ikke hvad Uffe tror: Social media companies need to do more to fully comply with EU consumer rules.

Salvini: “Vore havne forbliver lukkede”

Den Europ√¶iske Menneskerettighedsdomstol siger, Italien skal hj√¶lpe dem,uden n√łdvendigvis at tage dem i land, s√•dan at nye hundredetusinder af Afrikas eksploderende befolkninger, lokkes ud p√• en livsfarlig rejse. EU er blevet alle konflikters moder. EU vil ikke l√łse migrantproblemet, de vil g√łre det v√¶rre, og EU begejstrede danske politikere, t√łr ikke engang beskrive, hvad der foreg√•r. De optr√¶der som Kommissionens underordnede ansatte, hvad de¬† p√• deres vis ogs√• er.¬†Salvini‚Äôs Border Control Migrant Policy Reduces Arrivals by 95 Percent.

 

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
2 years ago

“Gider man s√• overhovedet stemme til magttomrummet Folketinget mere?” Jeg g√łr i hvert fald ikke. Den tilstundende valgkamp skal – iflg. s√¶dvanligvis velunderrettet kilde (den lille quisling fra Gr√¶sted) – handle om to ting: 1. Sygdom. – “Skal vi have flere dj√łffere p√• sygehusene eller endnu flere dj√łffere p√• sygehusene”. 2. Vejret. – “skal vi have flere gr√łnne afgifter eller endnu flere gr√łnne afgifter”. Hvad der ligger herudover skal vi dumme D√§nen ikke blande os i. Det har vi h√łjere magter til, nemlig “Den EUrabiske Union”. Som minsandten ogs√• holder sig en slags ‘parlament’ – l√¶s: plejehjem for fallerede, politiske… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago

Egentligt synes jeg EU, venstrefl√łjen og Big Tech er ret “s√łde”, omend en smule naive. De k√¶mper en brag kamp de kun kan tabe – og de kan ikke engang selv se det. Skulle deres flommede og ret udefin√©rbare dr√łmme endeligt n√• bare et stykke af vejen, udl√łser det blot et endnu st√łrre bagslag senere.
Trump, Ny Borgerlige og hvad véd jeg, svarer således bare til et socialdemokrati for halvtreds år siden, som havde ageret mere fornuftigt.
Med andre ord, de er et symptom på, at tingene er skredet alt for langt ud og nu må tilbage på rette spor.

Minucius
Minucius
2 years ago

EU leger virkelig med ilden i disse dage! Imperie-projektet er paradoksalt nok komplet afh√¶ngigt af at dets “unders√•tter” ikke betragter det som en reel magtfaktor, men istedet som en fjern uskadelig frokostforening for de store landes afdankede elite-medlemmer, der via dette sammenskuds tag-selv-bord undlader at starte nye krige. Problemet er bare at EU’s imperielle hof-klasse slet-slet ikke vil n√łjes med denne rolle som √¶dedolkenes klub, men istedet √łnsker at k√łre medlemslandene som det Fjerde Rige. Og her gaber disse dekadente magtfuldkomne patricier-idioter simpelthen over mere end de kan tygge! Den f√łrste seri√łse √łkonomiske krise der rammer vil f√• deres korthus… Read more »

Minucius
Minucius
2 years ago
Reply to  steen

Nationerne er kommet for at blive. Det er imperierne der kommer og går. Den europæiske union har alene overlevet på sin usynlighed. Og denne usynlighed lakker hurtigt mod enden, på uhyrets egen tåbelige foranledning. Det kan ikke længere vente med at stikke sit klamme tyranniske fjæs op i hovedet på folk. Vi er i sandhed spændt op til lir!

Minucius
Minucius
2 years ago
Reply to  steen

Helt sikkert. Om end nye nationer s√• altid opst√•r. Eller genopst√•r. Hvorfor det nationale princip synes at v√¶re en naturlov og dermed ubrydeligt. Valdemar Atterdag kan vel godt siges at have gengrundlagt Danmark efter b√•de staten og nationen kollapsede under Erik Menved. Med truende tysk-ificering lige om hj√łrnet. Lad os se om vi slipper for t√¶ppefald ogs√• denne gang!

peerpede
peerpede
2 years ago

Vad Sverige anbelangar, √§r ju landet s√• n√§ra fascism det g√•r, utan att direkt driva f√∂retaget likt vissa f√∂retr√§dare gjorde innan. Sverige verkar ha fria och allm√§nna val, men valfusk och √∂vervakning under r√∂stning har sen gammalt utraderat det. Det finns ett antal olika partier i parlamentet,dock √§r de √∂verlag √∂verens i fr√•gan kring vilka d√§r skal ha plats vid gr√∂ttr√•get. Media, tryckt eller etermedia √§r under strikt kontroll, endera genom hot om indragna bidrag eller genom indirekt censur p√• grund av √∂vervakning d√§r kan sluta med f√∂rlust av karri√§r och ekonomisk ruin p√• det personliga planet. Utbildning √§r toppstyrd… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Lars Bern skildrer virkelig rige som folk der √łver meget stor indflydelse.
Hvad han selv s√łger, ved blot en kort beskrivelse af √łnskede m√•l og midler, for eventuelt selv at opn√• indflydelse, der er v√¶rd at n√¶vne, er mig endnu ukendt.