3
feb
Seneste opdatering: 4/2-19 kl. 1350
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Information er magt og magten bestemmer, hvad der er sandt – mød nogle globalistnetværk

Globalisme er ikke, at Mærsk sejler varer fra Kina til Europa, det er sket i århundreder. Det er, når de superrige, vil overtage politikken fra demokratierne, og når de vil styre og politisere informationsstrømmen med “factchecking” og deres kamp imod “fake-news.”

Fake-news bliver censorernes næste gummibegreb efter “hate-speech.” Eufemismerne falder tæt i globalismens ordforråd. I denne video kommer der ansigter og navne, på dem, der vil manipulere nyhedsstrømmen, og det er ikke russiske robotter.

EU, FN og George Soros er helt med på at “bekæmpe fake-news,” for EU er globalisternes skabelse. I bytte for den nationale selvbestemmelse har europæerne fået en narresut, der hedder EU “parlamentet.” Jeg agter ikke at være statist i deres demokrati-substitut.

De fleste europæere tror stadig, at de lever i et ægte demokrati med en fri presse. Det er meningen, de skal tro det, ligesom en der er shadowbanned på Facebook skal tro, han har sin fulde ytringsfrihed.

“The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist.”

Follow the money, for de styrer stadig verden, og belav jer på en fremtid hvor informationerne vil blive mere effektivt styret end i Sovjetunionen. Artiklerne 11 og 13 træder i kraft i år, og bliver det mest potente og fintregulerede censurredskab nogensinde.

Se videoen og du vil forstå, hvorfor din egen statsminister drønede til Marakesh med en forkølet begrundelse, og hvorfor ‘den uafhængige presse’ lod ham slippe afsted med det, og hvorfor den ikke borede i Støjbergs utrakorte “grund,” til ikke at tage til Marokko. De slap begge helt uden videre tiltale, ikke én dansk journalist borede i det afslørende show, de opførte. Påfaldende, eller  hur? Og Krause Kjærs ‘analyse’ af reaktionen på Migrationspagten i Deadline forleden, hvordan er det muligt?

Det var Løkkes skålpund kød til pengemagten, der skal sikre ham et velpolstret otium efter statsministertiden. Man kunne kalde det Løkkes jobansøgning hos hans egentlige arbejdsgiver, de superrige. Vent og se, om ikke hans indkomst tidobles til tocifrede millionbeløb, når han bliver pensionist, ligesom Fredrik Reinfeldts gjorde.

Efter den svenske regeringsdannelse, sagde Lars Bern: Globalisterna får fortsatt regeringsinnehav. Det kan vi også sige i Danmark, skulle Mette Frederiksen blive den næste statsminister. Forskellige marionetter, samme magt. Frederiksen vil lige så lidt som Løkke stoppe bortgivelsen af Danmark. Tilsyneladende irrationelt, men kun tilsyneladende.

Demokratierne er blevet en teaterkulisse, og politikere og medier spiller med i teaterstykket. Ytringsfrihed og folkestyre er oppe i mod langt stærkere og smartere fjender end islam.

Se også “EU gør alt for at indføre FNs migrantpagt”, siger minister.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RiverMats Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
River
Guest
River

Din beskrivelse er tæt ved sandheden, eller snarere tæt på vejen til den. Man sidder hele tiden med den fornemmelse at vi lever i en verden der er så gennemgribende løgnagtig at det trodser enhver beskrivelse. Vores historie er totalt forfalsket. Hvordan kan man finde sandhed fra i går når man kan se at dagens uhyrligheder allerede forsøges forvansket i dag. Al videnskabelighed og sandhed er totalt fordrejet. Klima, lægevidenskab, ernæring, islam, teoretisk fysik, Trump, fortsæt listen, er totalt korrupt og konstrueret og i hænderne på politiske og økonomiske forbrydere. Vi er efterhånden så afkoblet fra hinanden at man ikke… Read more »

Mats
Guest
Mats

Glimrende video. Godt skrevet.

Et skoleeksempel på den løgnagtige globalistsnog er Journalist Rachlin (den ældre), her som entertainer i en “debat” med Marie Krarup: https://www.dr.dk/tv/se/vi-ses-hos-clement/vi-ses-hos-clement-tv/vi-ses-hos-clement-2018-03-11#!/06:12