3
feb
Seneste opdatering: 4/2-19 kl. 1350
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Information er magt og magten bestemmer, hvad der er sandt – mød nogle globalistnetværk

Globalisme er ikke, at Mærsk sejler varer fra Kina til Europa, det er sket i ĂĄrhundreder. Det er, nĂĄr de superrige, vil overtage politikken fra demokratierne, og nĂĄr de vil styre og politisere informationsstrømmen med “factchecking” og deres kamp imod “fake-news.”

Fake-news bliver censorernes næste gummibegreb efter “hate-speech.” Eufemismerne falder tæt i globalismens ordforrĂĄd. I denne video kommer der ansigter og navne, pĂĄ dem, der vil manipulere nyhedsstrømmen, og det er ikke russiske robotter.

EU, FN og George Soros er helt med pĂĄ at “bekæmpe fake-news,” for EU er globalisternes skabelse. I bytte for den nationale selvbestemmelse har europæerne fĂĄet en narresut, der hedder EU “parlamentet.” Jeg agter ikke at være statist i deres demokrati-substitut.

De fleste europæere tror stadig, at de lever i et ægte demokrati med en fri presse. Det er meningen, de skal tro det, ligesom en der er shadowbanned på Facebook skal tro, han har sin fulde ytringsfrihed.

“The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist.”

Follow the money, for de styrer stadig verden, og belav jer på en fremtid hvor informationerne vil blive mere effektivt styret end i Sovjetunionen. Artiklerne 11 og 13 træder i kraft i år, og bliver det mest potente og fintregulerede censurredskab nogensinde.

Se videoen og du vil forstĂĄ, hvorfor din egen statsminister drønede til Marakesh med en forkølet begrundelse, og hvorfor ‘den uafhængige presse’ lod ham slippe afsted med det, og hvorfor den ikke borede i Støjbergs utrakorte “grund,” til ikke at tage til Marokko. De slap begge helt uden videre tiltale, ikke Ă©n dansk journalist borede i det afslørende show, de opførte. PĂĄfaldende, eller  hur? Og Krause Kjærs ‘analyse’ af reaktionen pĂĄ Migrationspagten i Deadline forleden, hvordan er det muligt?

Det var Løkkes skålpund kød til pengemagten, der skal sikre ham et velpolstret otium efter statsministertiden. Man kunne kalde det Løkkes jobansøgning hos hans egentlige arbejdsgiver, de superrige. Vent og se, om ikke hans indkomst tidobles til tocifrede millionbeløb, når han bliver pensionist, ligesom Fredrik Reinfeldts gjorde.

Efter den svenske regeringsdannelse, sagde Lars Bern: Globalisterna får fortsatt regeringsinnehav. Det kan vi også sige i Danmark, skulle Mette Frederiksen blive den næste statsminister. Forskellige marionetter, samme magt. Frederiksen vil lige så lidt som Løkke stoppe bortgivelsen af Danmark. Tilsyneladende irrationelt, men kun tilsyneladende.

Demokratierne er blevet en teaterkulisse, og politikere og medier spiller med i teaterstykket. Ytringsfrihed og folkestyre er oppe i mod langt stærkere og smartere fjender end islam.

Se også “EU gør alt for at indføre FNs migrantpagt”, siger minister.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
River
River
1 year ago

Din beskrivelse er tæt ved sandheden, eller snarere tæt pĂĄ vejen til den. Man sidder hele tiden med den fornemmelse at vi lever i en verden der er sĂĄ gennemgribende løgnagtig at det trodser enhver beskrivelse. Vores historie er totalt forfalsket. Hvordan kan man finde sandhed fra i gĂĄr nĂĄr man kan se at dagens uhyrligheder allerede forsøges forvansket i dag. Al videnskabelighed og sandhed er totalt fordrejet. Klima, lægevidenskab, ernæring, islam, teoretisk fysik, Trump, fortsæt listen, er totalt korrupt og konstrueret og i hænderne pĂĄ politiske og økonomiske forbrydere. Vi er efterhĂĄnden sĂĄ afkoblet fra hinanden at man ikke… Read more »

Mats
Mats
1 year ago

Glimrende video. Godt skrevet.

Et skoleeksempel pĂĄ den løgnagtige globalistsnog er Journalist Rachlin (den ældre), her som entertainer i en “debat” med Marie Krarup: https://www.dr.dk/tv/se/vi-ses-hos-clement/vi-ses-hos-clement-tv/vi-ses-hos-clement-2018-03-11#!/06:12