4
feb
Seneste opdatering: 5/2-19 kl. 1442
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

P1 ‘s ‘holdbare løsning’

I går hørte jeg ved et uheld P1 Orientering om migranterne på Middelhavet. UNHCR’s talsperson Elisabeth Haslund mente, at for mange stadig drukner, og en “en holdbar løsning er en bedre fordeling mellem Europas nationer.” Fordele en milliard eller mere i et allerede overbefolket Europa (bortset fra den skandinaviske halvø) ?

Hvis jeg havde været en hæderlig journalist, havde jeg spurgt hende: “Afrikas befolkning øger ifølge FN med tre, måske hele fire milliarder til år 2100. Hvor længe er det “holdbart,” at 700 mio. Europæere – minus østeuropæerne, i praksis 400 mio. vesteuropæere – overhovedet begynder at importere den største mennesketsunami i historien?”

Men P1 er ikke først og fremmest hæderlig journalistik, deres holdningsmassage mener det samme som FN og EU, så det ventede jeg komplet forgæves på fra P1 værten Marianne Skovlund. De mener, vi bør udslette os selv, eller også er P1 og UNHCR mere uvidende, end politiet tillader. Man skulle dog tro, at Elisabeth Haslund kendte sin egen organisations befolkningsprognoser for Afrika.

Spectator anmelder “The Human Tide” i Demography has become the biggest story on the planet:

After all, the long view is astonishing. It took 1,800 years for humans to increase from 250 million to one billion at the beginning of Queen Victoria’s reign in 1837. As of 2018, we’d reached more than 7.6 billion, the vast majority of that growth post war. And ‘the human tide’ (an expression this text repeats enough times to become annoying) continues to rise.

By 2050, Africans may total 2.5 billion, and 4.5 billion by 2100. Given demographic momentum, to a degree these numbers are baked in. But perhaps because stubbornly large African families jar with the transition model, Morland devotes a scant eight pages to this crucial continent, and dubiously Pollyanna pages at that.

The author isn’t always so demure. He forcefully discounts a popular mantra of British multiculturalists: ‘It may often be said that England has always been a land of immigration, but this is simply untrue.’ Until very recently, England and Wales have absorbed a tiny, demographically incidental handful of Huguenots and Jews. The rise of the population that does not consider itself white British from 2 per cent in the 1960s to nearly 20 per cent in 2011 is ‘historically unprecedented’.

White Britons are expected to become a minority in Britain circa 2060 or so. Starting in 1980, white Europeans in California fell from 70 per cent to 40 per cent in a mere 30 years.

Jeg har fra tid til anden skrevet om Afrikas befolkningseksplosion begyndende i 2013 med »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig.« Se også Der foregår et folkemord på svenskerne, og bemærk at folkemord juridisk er mange andre ting end netop mord. For eksempel:

Generally speaking, genocide does not necessarily mean the immediate destruction of a nation, except when accomplished by mass killings of all members of a nation. It is intended rather to signify a coordinated plan of different actions aiming at the destruction of essential foundations of the life of national groups, with the aim of annihilating the groups themselves. The objectives of such a plan would be disintegration of the political and social institutions, of culture, language, national feelings, religion, and the economic existence of national groups, and the destruction of the personal security, liberty, health, dignity, and even the lives of the individuals belonging to such groups.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hild
Hild
2 years ago

The earth is overpopulated. People in MENA countries and Africa where the population explosion is taking place should consider one child per couple. It’s NOT a human right to have 6,8 or 10 children ! Don’t feed them, just like Sir Richard Attenborough said, thats right.

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  Hild

Jeg er i princippet fuldstændig kold overfor hvad man ønsker at gøre i andre lande eller verdensdele. Hvis man ønsker at føde 10 børn, men ikke har en chance for at brødføde dem, så må det jo gå som det går. Og er man ikke er i stand til at skabe levedygtige samfund, må man leve med konsekvenserne af det.
Een ting er bare helt sikker. Den slags mennesker skal ikke ind her.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago
Reply to  Hild

Enig. Det største problem er befolkningseksplosionen. CO2-udledning er den afledte effekt af befolkningseksplosionen. Danmarksindsamling er ren og skær populisme forklædt som dårlig samvittighed. Støt ikke alle de lorteindsamlinger!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Fin sarkastisk kommentar til Malmö & SVT fra Hanif Bali ?

https://ibb.co/tP2gcGK

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Feministisk snerydning i Sverige ?

https://ibb.co/0C9tLfx

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Venstrefløjens absurde tonehykleri På det seneste er det som om, at tonehykleriet har ramt et helt nyt niveau. Mandag d. 04. februar 2019, kl. 07.00 Mikkel Andersson, journalist og debattør https://www.berlingske.dk/kommentatorer/venstrefloejens-absurde-tonehykleri Er der noget, man kan blive enige om på venstrefløjen, er det, at tonen i indvandringsdebatten er virkelig vigtig. Hvis man ikke italesætter sig helt korrekt, tolerant og forsigtigt, risikerer man uforvarende både at radikalisere sårbare individer og modarbejde integrationen. Selvfølgelig har der altid været et lidt ambivalent forhold til behovet for den gode tone, når det kom til politiske modstandere, hvor ord som svinehunde og ikke-stuerene har været… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Ann Heberlein: Danmark har gett upp idén om mångkultur 2019-02-04 https://nyheteridag.se/ann-heberlein-danmark-har-gett-upp-iden-om-mangkultur/ Det händer saker i vårt södra grannland. Danskarna lägger om sin migrationspolitik ytterligare – med brett stöd från partier från höger och vänster. Skiftet går från integration till återvandring. Danmark har på allvar gett upp idén om mångkultur och förhoppningsvis kan det inspirera andra EU-länder som Sverige, skriver Ann Heberlein. . Det händer saker i vårt södra grannland. Danskarna lägger om sin migrationspolitik ytterligare – med brett stöd från partier från höger och vänster. Skiftet går från integration till återvandring. Danmark har på allvar gett upp idén om mångkultur… Read more »