4
feb
Seneste opdatering: 4/2-19 kl. 1336
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Elin Ersson har et meget rudimentær forståelse af den rigtignok vigende retsstat i Sverige. Hun mener, hun kun bør følge de love, hun kan lide, og at hvis man bare føler noget nok, overvinder det alt. Det er matriarkatets credo, der er i færd med at ødelægge Sverige fuldstændigt. Hun har timet sin appel præcist til sin retssags begyndelse..

Asylaktivisten Elin Erssons vida omtalade och hyllade flygplansaktion har blivit film. I ”Grounded” spelas hon av den norska ”Skam”-stjärnan Josefine Frida Pettersen. Att den afghan vars utvisning Ersson saboterade dömdes för att ha misshandlat sin egen familj nämns dock inte i filmen. På måndag startar rättegången mot Elin Ersson – den 21-åriga asylaktivisten som i somras lyckades stoppa utvisningen av en 59-årig afghan. Åtalade asylaktivisten Ersson porträtteras på film.Rättegång mot kvinnan som stoppade flygning.

Om unga fått bestämma valutgången

Filmmageren Pelle Neroth, der har lavet se senere års bedste Sverigesfilm – Sweden: Dying to Be Multicultural – portrætterer unge svenske kvinder sålades:

Are women, above all young women, destroying Sweden? Unbelievable contrast in the way young people voted in the general election. Young women voted for open borders, islamist infiltrated, leftist parties. Young men voted for the parties that want to preserve and save the good Sweden. What conclusions can we draw from this?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Här är Aftonbladets bombkvinna: vänsterextremist och polishatare

Inrikes 4 februari, 2019

https://samnytt.se/har-ar-aftonbladets-bombkvinna-vansterextremist-och-polishatare/

I fredags grep polisen två personer på ett hotell i Stockholm. Enligt larmet handlade det om en kvinnomisshandel men på plats blev poliserna istället attackerade med slag och sparkar. På hotellrummet påträffade man dessutom en kraftig bomb. Tidiga rapporter har visat att kvinnan har arbetat hos Aftonbladet. Nu kan Samhällsnytt presentera en tydligare bild av Aftonbladets bombkvinna.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nike-sko beskyldes for at krænke muslimer ?

En underskriftsindsamling mod sportsgiganten Nike er i gang på internettet. Kravet er, at Nike skal fjerne en særlig skomodel fra markedet, fordi muslimer mener, at den krænker islam.

Søndag d. 03. februar 2019, kl. 17.45
Af Frank Jørgensen, Ritzau

https://www.berlingske.dk/globalt/nike-sko-beskyldes-for-at-kraenke-muslimer

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Kvinder og jøder bør fratages stemmeretten. De horrible tal for jødernes mani med at stemme rødt i USA kan med stor sandsynlighed overføres til Danmark/Europa. Det indikeres blandt andet af den konstante agitering for multikultur og aggressive angreb på modstander af samme fra flertallet af de jøder, der arbejder i medierne, eller som sidder i baggrunden og trækker i multikulturens tråde som de magtfulde ejere af samme medier. Hvilke forklaringer Ben shapiro med mere, end disker op med, er resultatet lige katastrofalt:

https://www.youtube.com/watch?v=M5IqH7oJ9h4

https://www.youtube.com/watch?v=M5IqH7oJ9h4

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  Margrethe

Mange amerikanske jøder tilhører overklassen eller den højere middelklasse. De har ikke umiddelbart nogen problemer inde på livet og vil gerne, som den minoritet de anser sig for værende, signalerer godhed. I solidaritet eller af frygt – hvem ved..?
Hvad er de unge kvinders undskyldning..?