7
feb
Seneste opdatering: 7/2-19 kl. 2147
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Can you police free speech online?”

Filosoffen Stefan Molyneux talte i Europaparlamentet den 31. januar 2019. For hvilken gruppe, ved jeg ikke, men det er ikke i plenumsalen, men i en af de mange mindre sale, der rummer et par hundrede personer.

Nettet er den nye kampplads for politisk magt, og mange bejler for at kontrollere det og lukke munden på meningsmodstandere. Enhver bruger af f.eks. Facebook, Twitter og Google bør høre ham.

Her er en liste over nogle af de konservative røster, der er ‘deplatformed’ eller ‘unpersoned’ af techgiganterne bare i 2018. Delvis på politikerordre fra folk som Merkel, Løfven og Juncker, vel at mærke. – Se også Emmanuel Karsten om EU’s censurredskab artikel 11: Imorgon ska Sverige försöka hålla emot ett förvärrat ”internetfilter” – men orkar de?

Massinvandringen fortsätter under den nya regeringen

Mohammed Omar og Gunnar Sandelin: Opgivenheden breder sig i Sverige

I detta avsnittet pratar vi om sveket mot de svenska väljarna i valet 2018. En majoritet röstade på partier som ville ha en mer ansvarsfull och restriktiv invandringspolitik. Men den nya vänsterliberala jök-regeringen tänker istället fortsätta massinvandringspolitiken. Detta kommer att innebära negativa effekter på tryggheten, yttrandefriheten och välfärden. Känslan av vanmakt och uppgivenhet, breder ut sig, konstaterar Sandelin i podden.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
En mø kan også gø
En mø kan også gø
1 year ago

“Delvis på politikerordre fra folk som Merkel, Løfven og Juncker, vel at mærke.”
For ikke at tale om Pakistans regering, som også er opmærksom på fidusen.