7
feb
Seneste opdatering: 7/2-19 kl. 2147
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Can you police free speech online?”

Filosoffen Stefan Molyneux talte i Europaparlamentet den 31. januar 2019. For hvilken gruppe, ved jeg ikke, men det er ikke i plenumsalen, men i en af de mange mindre sale, der rummer et par hundrede personer.

Nettet er den nye kampplads for politisk magt, og mange bejler for at kontrollere det og lukke munden pÄ meningsmodstandere. Enhver bruger af f.eks. Facebook, Twitter og Google bÞr hÞre ham.

Her er en liste over nogle af de konservative rĂžster, der er ‘deplatformed’ eller ‘unpersoned’ af techgiganterne bare i 2018. Delvis pĂ„ politikerordre fra folk som Merkel, LĂžfven og Juncker, vel at mĂŠrke. – Se ogsĂ„ Emmanuel Karsten om EU’s censurredskab artikel 11: Imorgon ska Sverige försöka hĂ„lla emot ett förvĂ€rrat ”internetfilter” – men orkar de?

Massinvandringen fortsÀtter under den nya regeringen

Mohammed Omar og Gunnar Sandelin: Opgivenheden breder sig i Sverige

I detta avsnittet pratar vi om sveket mot de svenska vÀljarna i valet 2018. En majoritet röstade pÄ partier som ville ha en mer ansvarsfull och restriktiv invandringspolitik. Men den nya vÀnsterliberala jök-regeringen tÀnker istÀllet fortsÀtta massinvandringspolitiken. Detta kommer att innebÀra negativa effekter pÄ tryggheten, yttrandefriheten och vÀlfÀrden. KÀnslan av vanmakt och uppgivenhet, breder ut sig, konstaterar Sandelin i podden.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
En mÞ kan ogsÄ gÞ
En mÞ kan ogsÄ gÞ
5 years ago

“Delvis pĂ„ politikerordre fra folk som Merkel, LĂžfven og Juncker, vel at mĂŠrke.”
For ikke at tale om Pakistans regering, som ogsÄ er opmÊrksom pÄ fidusen.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x