7
feb
Seneste opdatering: 9/2-19 kl. 2240
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!


“Vi har eliter, der organiserer en invasion”

Her er er en version pÄ 16 minutter, men kun for fransktalende. Se hvilke lande der har haft den stÞrste befolkningstilvÊkst de sidste tyve Är, for Kommissionen vil gÞre millioner af dem til europÊere hvert Är. Vore EU begejstrede politikere og medier forsÞger at holde det som en hemmelighed.

Sverige har lagt sig til at dĂž

Sverige har passeret sit demografiske Stalingrad

Da jeg begyndte at skrive offentligt om svensk indvandring for tyve Är siden, var en del af min motivation, at Sverige stadig kunne nÄ at Êndre kurs. Man kunne tro, landet ville ende med at vise sig rationelt. Det gjorde det ikke. Det ville hellere vÊre noget andet, end det var, omend det nye mÄl var nok sÄ diffust. Alt andet var tilsyneladende bedre, end det, de kendte sÄ godt. Det er en pubertÊr fÞlelse tranplanteret til politik og elite.

Den tid er alene af demografiske grunde forbi siden omkring 2010. Svenskerne har sĂ„ at sige passeret deres Stalingrad, og enhver erfaren general ved, at den vil ende med nederlag. OgsĂ„ nogle skrivebordsgeneraler, som jeres undertegnede. Politikkens kunst er, ikke at trĂŠkke ’tilbagetoget fra Moskva’ sĂ„ langt ud, at menneskelige lidelser Ăžges unĂždvendigt. Det er den i normale lande, hvormed jeg ikke mener ‘Sverige.’ Det er undtagelseslandet.

NĂ„r 30-70 procent af unge i alle store kommuner under 44 allerede i dag er indvandrede fra jordens vĂŠrste lavtillids- og lav IQ lande, er klokken faldet i slag for en del tid siden.

Landet er i frit kontroltab, alle rÞde lamper blinker, alligevel Þger den nye regering en i forvejen hÞj migration til Sverige. Sverige har givet sig en lunefuld skÊbne i vold, de styrer ikke lÊngere selv tingene. Det er som at se en god ven drikke sig ihjel.

Mirakler og eventualiteter

Svenskerne kan fortsĂŠtte med at kĂŠmpe, og de kan og skal tro pĂ„ mirakler og eventualiteter, men sĂ„dan er odds og realiteter. De svenskere der forlader landet nu, har indset det, og man kan kun kalde dem ‘realisternes fortrop.’ Noget af Sverige vil overleve i en dispora, som armeniere og jĂžder har gjort, det svenske landomrĂ„de kommer til at vĂŠre lige sĂ„ ‘svensk,’ som Tyrkiet i dag er jĂždisk/kristent.

Vi der bare har skrevet om tragedien, mĂ„ overveje hvor den fremtidige motivation skal komme fra. Skal man sidde som ved en gammel vens dĂždsleje, og beskrive det til den bitre ende, eller skal man sige “jeg gjorde, hvad jeg kunne,” og vende ryggen til? Jeg har ikke svaret endnu, men det rumsterer.

Allt fler svenskar planerar landsflykt

Trots att de Àlskar Sverige och vet att de aldrig kommer att bli helt lyckliga i ett annat land, planerar nu allt fler svenskar att lÀmna fosterlandet. Johanna Mörk Àr en av dem.

Förra Ă„ret var sĂ€kerheten och den höga brottsligheten det stora samtalsĂ€mnet, samt hur utvecklingen skulle kunna vĂ€ndas. Men nu verkar det som om den vakna delen av befolkningen helt enkelt kommer att ge upp och pĂ„börja utflyttning – numera diskuteras det pĂ„ parmiddagarna vilka lĂ€nder som Ă€r bra att flytta till.

Till omvÀrldens stora förvÄning Àr det alltsÄ detta arbetsamma och strÀvsamma folk som den politiska klassen i Sverige har bestÀmt sig för att byta ut. Vi kan bara hoppas att vi svenskar Àr vÀlkomna nÄgon annanstans i vÀrlden.

Flytta nu – innan jĂ€rnridĂ„n byggs

Om svenskar nu börjar lÀmna landet, kanske makten slÄr ett slags ekonomisk jÀrnridÄ runt Sverige, för att förhindra utflyttning av de arbetsamma etniska svenskarna. Svenskarna har stora försörjningsbördor för inflyttade grupper och kanske kommer detta att anföras som skÀl till att man inte fÄr flytta hÀrifrÄn. Att pensionsbesparingar kommer att konfiskeras kÀnns inte lÀngre omöjligt. Allt kan hÀnda i den absurda mardröm som numera Àr Sverige. Krönika: Allt fler svenskar planerar landsflykt.

Se ogsÄ Poul Erik Andersen: PÄ vej mod islamisering i rekordfart: PÄ blot to Är har Sverige uddelt langt over hundrede tusinde statsborgerskaber.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne
Arne
1 year ago

Sverige er lĂŠngere i afviklingen af landet end Danmark, men det er vel bare at trĂŠkke pinen ud for Danmarks vedkommende. Vi holdt fra sidst af 1970erne ferie i Sverige, utroligt dejligt land, pragtfuld natur, hvor man ikke blev overrendt. Vi kom altid efter de havde danset om majstangen. Og hvad sagde Mona Sahlin sĂ„ senere: Fra Den Store Hukommelse. Tidligere integrationsminister Mona Sahlin (socialdemokrat) nedgjorde ogsĂ„ egen kultur, da hun ifĂžrt tĂžrklĂŠde, talte i en moske for Det Kurdiske Rigsforbund med fĂžlgende salut: Jeg tror, at det lidt er det, som gĂžr mange svenskere sĂ„ misundelige pĂ„ indvandrergrupper. ”Svenskarna… Read more »

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Arne

HÄber pÄ at opgÞret kommer meget meget snart.
For tilden er til det.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Danmark skal have et specielt grĂŠnsegendameri, til at kontrollerer- OG BEVOGTE – grĂŠnserne mod Sverigstan og Tyrkland!

Brandmand
Brandmand
1 year ago

Du har i hvert fald brugt mange gode krÊfter pÄ at rÄbe folk op. Tak!

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Brandmand

Net op.
Men inden Sverige har lagt sig til at dÞ, mÄ der nogen Breiviker til at redde stumperne inden det sker.
Det er nemlig den eneste lĂžsning der er tilbage.
Hvad laver SD i det heletaget ??
Deres vĂŠlgere, Vil de finde sig i at blive udelukket fra Regeringens forhandlinger. ??.
Der er trods alt over 1 Mio, sÄ vidt jeg ved. MÄske flere.
For at Sverige skal undgÄ at dÞ, sÄ se at fÄ noget planlagt. !

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Charles

DĂ©r skaffede du lige arbejde til 2 mand hos “kĂŠledyret”.

Dem fra Venstre Partiet er jo ogsÄ sat TOTALT uden for indflydelse. Men de nyeste mÄlinger er det over 30%, der er sat HELT udenfor.

Svensk demokratis glade ansigt…

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

Det er jeg godt klar over. Men du mĂ„ se i Ăžjnene at det jeg skriver ikke er helt hen i skoven. Jo Jo det er svĂŠrt at skille fĂžlelser fra virkeligheden og dens strategi. I virkelighedens verden en man nĂžd til at se pĂ„: HVORFOR sĂ„dan noget kunne ske. Jeg har skrevet det mange gange, her der og alle vegne. Det er ikke for at gĂžre folk mere kede af det skete. For det har jeg ingen glĂŠde af. Men billedet der vises pĂ„ linket er den skyldige sammen med hans vĂŠlgere. Det fik jo som bekendt een til… Read more »

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

NĂ„r tiden er moden til den slags, hvad den langtfra er, ville jeg aldrig sĂŠtte mine penge pĂ„ en schizofren psykopat, tak Den tak; Hvad betyder den ?? Jammen her er vi jo nĂŠsten enig. jeg heller sĂŠtte penge pĂ„ en psykopat og sĂŠtter min lid til en skoleskyder, hvilket svarer til at en lastbil fiser ind i en menneskemĂŠngden gennem nogle Koranklodser. Men det er jo lige det Myndighederne Ăžnsker med deres politik. og skurkene i NorgeÂŽs tilfĂŠlde er: Fremskridtspariti og Arbejderpartiet med deres lortepolitik, VĂŠlgerne er medskyldige i det, trods deres uvidenhed. De kunne jo lukke Ăžjnene op… Read more »

Mats
Mats
1 year ago

Mitt land Sverige Àr förstört och utsÄlt av den globalistiska kultureliten mfl. Varför inte följa Finland, Danmark eller Norges exempel? Varför tror svenska myndigheter att dom Àr bÀttre Àn vÄra nordiska grannar? Se inte Sverige som en förebild för det Àr vi inte i dagens lÀge.

jegvedalt
jegvedalt
1 year ago

Ved valget i september stemte 80 procent af svenskerne for en fortsĂŠttelse af det nuvĂŠrende vanvid, sĂ„ de skal ikke tro at de er velkomne her nĂ„r det brĂŠnder sammen derovre…

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago
Reply to  steen

Idioter vĂŠlger idioter. Det er deprimerende, at vĂŠre vidne til Europas undergang !!!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Ferd Ed Sa

PrĂŠcis.

Det sker nu tiere, at det glÊder mig, at jeg ikke nÄede bÞrn!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Ja hvem fanden vil byde sine bÞrn at gÄ i skole med alle de muslimer med mindre man er en perverteret psykopat a la Morten ØstergÄrd, Carsten nielsen eller Zenia Stampe!

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ja. enig: Og hvad er sÄ lÞsningen pÄ dette.
Tror I sÄ ikke kÊre venner, det er pÄ tide at der handles.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

SĂ„ er vi nok enige her Steen: Det svarer til at en lastbil fiser ind i en menneskemĂŠngden gennem nogle Koranklodser.

Det er jo lige det Myndighederne Ăžnsker med deres politik. og skurkene i NorgeÂŽs tilfĂŠlde er: Fremskridtspariti og Arbejderpartiet med deres lortepolitik, VĂŠlgerne er medskyldige i det, trods deres uvidenhed. De kunne jo lukke Ăžjnene op og bruge dem. Det samme over alt i Skandinavien.

NĂŠrmere beskrevet oven for: hvor du selv Ă„bnede for 1 dag siden.

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago
Reply to  jegvedalt

Det er nu egentligt ikke sĂ„ underligt, at sĂ„ mange vĂŠlgere opfĂžrer sig totalt idiotisk. Jeg undersĂžgte fĂŠnomenet og fandt ud af at nĂŠsten alle mennesker kan manipulereres. Det handler blot om at finde deres svage punkt. Og hĂ©r kommer nogle meget snedige eksperter pĂ„ banen. FĂžrst gĂ„r de efter ungdommen, som pr. definition er de nemmeste, da de jo ikke har nogen referencer. DernĂŠst gĂ„r de efter de mindre klĂžgtige, som falder for hvad som helst. SĂ„ kommer gruppen af folk som ingen interesse har i samfundsudviklingen – og dem er der mange af. Den sidste gruppe derimod har… Read more »

Mats
Mats
1 year ago
Reply to  Peter Zichau

“Som ett barn brukade jag leka vĂ€ldigt mycket med eld. Jag var lite av en pyroman, om man fĂ„r sĂ€ga sĂ„. Jag brukade Ă€lska att kollar pĂ„ tĂ€ndstickor och brĂ€nna saker. Jag blev besatt av att ha vingar som Lucifer som brĂ€nde.”

https://www.youtube.com/watch?v=2o3N7LxGNks

ignoranten
ignoranten
1 year ago

I danmark har vi allerede det som populĂŠrt kaldes “havelĂ„geskat” i forbindelse med flytning til andet land. PrimĂŠrt myndtet pĂ„ investeringsgevinster og salg af virksomheder.
Om Sverige har skĂŠrpet beskatning ved udflytning ved jeg ikke, men der vil helt klart vĂŠre en smertegrĂŠnse, hvis det tager om sig…. SĂ„ mon ikke Svenskerne lige sĂ„ stille indfĂžrer en “havelĂ„ge skat” sĂ„ de kan slavebinde deres skatteydere til at fortsĂŠtte som skaffedyr for den nye herskerklasse…!!!

jegvedalt
jegvedalt
1 year ago

PĂ„ parkeringspladsen ved butikscentret mente en yngre mand af anden etnisk oprindelse end dansk Ă„benbart at jeg tog hans parkeringsplads, hvorfor han sprang ud af sin bil og kom stormende over mod mig mens han pustede sig op og brĂžlede ”harr du en prroblem marn?” Da fjolset nĂ„ede indenfor rĂŠkkevidde smurte jeg ham sĂ„dan Ă©n pĂ„ skrinet, at han sejlede baglĂŠns henad asfalten, ramlede ind i et skilt, gik ud som et lys og derefter dejsede omkuld. SĂ„dan! SĂ„ kuÂŽ han lĂŠre det! OvenstĂ„ende er et af mine yndlingsscenarier, som jeg ofte og med stor fryd indstuderer hjemme i min… Read more »

nobody
nobody
1 year ago

“Ultima Thule – Förkastad och Förnekad”: https://www.youtube.com/watch?v=affJYYSa_DU

Vem skulle tro och lyssna pÄ detta, utan att förstÄ?

NÄgon som levde i Sverige för 50-Är sedan.

Den som fortfarande inte förstÄr idag. Tycker jag synd om.

P.S: Det finns tvÄ vÀgar att gÄ. Stanna och hoppas pÄ det bÀsta eller att förbereda sin exil.

Charles
Charles
1 year ago

Det er pÄ tide at snakke lÞsninger.

David
David
1 year ago
Reply to  Charles

Starten bliver nok at fÄ etableret en eksil regering, som skal arbejde pÄ en mulig fremtidig lÞsning for generobringen af fÊdrelandet. Da intet tyder pÄ, at den siddende regering Þnsker at landet skal bestÄ.

Fredrik Ramos
Fredrik Ramos
1 year ago

Jag lĂ„g precis och förestĂ€llde mig hur Sverige kunde ha sĂ€tt ut om SD skulle fĂ„tt makten istĂ€llet för lögnhalsen Stefan Löven som sĂ„ stolt representerar Socialdemokraterna och resterande naivt blÄögda fanskap som förstör Sverige i skrivandes stund. Jag hoppas att den nuvarande regering som sitter vid makten inte hinner förstöra Sverige allt för mycket Ă€n vad de redan har gjort de nĂ€stkommande 4 Ă„ren.. Jag vet redan att jag kommer att bli rövknullad hur jag Ă€n lĂ€gger min röst.. Det enda som jag kan pĂ„verka Ă€r att jag har valet att spotta pĂ„ kuken innan den ska in i… Read more »

peerpede
peerpede
1 year ago

De svenske pissliberale, der snart er pÄ en eller 2 procent i opinionen, ska nu have en ny partileder.
Jeg siger bare; vĂŠlg negeren Nyamko Sabuni, da er sidste sĂžmmet sat i den liberale kiste.

nobody
nobody
1 year ago
Gule Lars
Gule Lars
1 year ago

Det er brain-drain som skjer i Sverige, eller hjerneflukt.
Svensker med kompetanse rĂžmmer landet fordi de vet hvordan det vil ende.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Er der er en mulighed for at se tidligere blogindlĂŠg end bare de fem seneste, Steen?

FÞrhen dukkede der jo Êldre indlÊg op, nÄr man klikkede pÄ det Êldste af de fem viste.

Der var bare et par videoer, jeg ikke fik set, og nu kan jeg ikke finde dem ?