8
feb
Seneste opdatering: 9/2-19 kl. 0107
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dr. Victoria Bateman økonom på Cambridge og er feminist, verdensborger, Brexitmodstander og for fri indvandring. Ikke alle har lige godt af at være på et universitet, men hvis 6. afdeling er alternativet, må universiteterne vel agere åbne asyler. Economist Uses Her Body to Fight Brexit. Læg den ikke på Facebook, så får I sådan en. Nøgne doktorer hører ikke hjemme i “fællesskabet,” de hører hjemme på universiteternes beskyttede værksteder.

Feminisme: Hver anden kvinde bange for at færdes ude alene

Världens förmodernaste land

Man skal betragte politikere og medier, som man betragter reklamebureauer. Er pengene gode nok, er de parat til at lyve fuldstændigt lodret om alt. Löfvens parti påstår f.eks. uanfægtet, at “det skaber tryghed for almindelige mennesker.”

Den svenske optimisme er legendarisk, men man bemærker nu, at de eneste, der stadig lyder optimistiske, er dem der får penge for det, netop politikere og medier. De lyder stadig som i 1975, da Sverige var verdens fjerde rigeste land, og fredeligt som bare Helvede. Tangerende det kedelige.

Regn som udgangspunkt med, at alt de siger, er løgn. Under deres auspicier bliver Sverige nu som den førmoderne verden, hvor der kun er mænd på gaden og kvinder er usynlige i gadebilledet. Der er ikke  tale om ‘kultur’, der er tale om angst og truslen om vold og voldtægt. Vold er hård valuta i den 2. og 3. verden.

Det bedste svenske kvinder kan gøre

Det bedste svenske kvinder kan gøre, for at bedre en smule på deres land, er kollektivt at nægte at stemme ved valg i de næste tyve år, da det er de kvindepopulære partier, der har skadet kvinder allermest via asylindvandring. Så vil det gå noget fremad, omend det aldrig bliver som før. Der kræves visdom og sindsro af dem, ellers kan de lige så godt købe sig en pistol med det samme.

De ansvarlige bør retsforfølges

Hele ‘multikultuen’ var et diktat i 1983. Den er uden demokratisk legitimitet udover en snæver gruppe personer. Hele den svenske Riksdag minder mig om det Radikale parti i Danmark (og “Alternativet”): De har de med at opnå det præcis modsatte, af det de ønskede, men det de ønskede, lyder stadig sukkersødt efter at det kolliderede med virkeligheden. Det er kendetegnet for personer, der er farlige for deres omgivelser.

Jeg har plæderet for, at de skal retsforfølges, for de temmelig mange liv, de har kostet. Det bliver op til en ganske sendrægtig befolkning, som man aldrig ved, hvornår pludselig får ild i røven. De skyldige har formentlig endnu god tid på sig.

Dette lyder utopisk idag, men vent tyve år, og se hvordan det så lyder.

Sveriges nye Kinder, Küche und Kirche

Otryggheten ökar i Sverige, i synnerhet för kvinnor som utöver personrån och vanligt våld som drabbar män även måste oroa sig för att bli våldtagna när de går utanför dörren.

Sveriges högsta siffror för kvinnors otrygghet står Örebro för – här uppger hälften av kvinnorna att de är rädda för att gå ut själva efter mörkrets inbrott, vilket under den mörka årstiden innebär redan från klockan 16. Örebro otryggast i Sverige – hälften av alla kvinnor vågar inte gå ut. – Varannan kvinna i länet vågar inte gå ut ensam på kvällen.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
En mø kan også gø
En mø kan også gø
1 year ago

Hun tror ikke meget på sine ords magt.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago

Hun står totalt afklædt, både bogstavelig og i overført betydning.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Jeg la også ut noe på FB som de ikke likte…men ganske så påkledd..
At Afghanerne skulle reise hjem o bygge opp sine egne land..fordi deres koner, eldre foreldre trenger hjelp til det..De som disse har reist ifra for eget velbefinnede. da ble jeg utstengt i 7 dager.
FN traktatet har trådd ikraft o meget hardt..av 187 innlegg på FB, var over 12 utvist..alle skrev lignende.
Da var vi hatefulle..enda flere ledere av afrikanske land ber om dette..men Løfven holder fast på sitt stemmekveg..hardere enn før..og ber nye komme.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  steen

..som politikerne presser den til…
Prøvde meg også med et innlegg på Document.no, og der er jeg også utvist..”avvente godkjenning”, som aldrig skjer, så der er det også sensur..av Rustad.
Om det er høyere i tak på Document.dk vet jeg ikke..har ikke prøvd men der er jo også Rustad den samme ansvarlige.
Så høyere i tak blir her Steen..Godt det fins i disse tider hvor enhver sannhet blir forsøkt strypes.