9
feb
Seneste opdatering: 9/2-19 kl. 0648
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Søsterens afsked med broren Lorenz Matras, hvis liv blev afsluttet da han mødte bl.a. tre tyrkere i Borgergade i København nytårsnat. 

Af: Hans Rustad, foto © Snaphanen.dk

Eksperimentet slog fejl.  Jo længere tid der går før eliten griber til handling, desto større bliver katastrofen.

Det sker på flere niveauer og i flere lande, men vi fornemmer at der findes fællestræk: I den ekstreme ende finder vi nedslagtningen af Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen. Medierne og politikerne klarede at aflede opmærksomheden ved at snakke om videoen, som om det at sprede den var at hjælpe jihadisterne.

Men næppe var tingene faldet til ro før en ny hændelse skete i en Kiwi-butik midt i Oslo. En migrant var rejst fra Sverige til Oslo for at dræbe de vantro.

Sådan undgår medierne at beskrive situationen: At vi er de vantro i vort eget land er en erkendelse, de ikke ønsker at folk skal få. Men det er hvad vi er, ud fra deres bog. Alt der er ubehageligt bliver retoucheret bort så godt det lader sig gøre. Blodet bliver bogstavelig talt spulet væk.

Den samme vold, fra de samme mennesker, sker over hele Europa

Men så flænses facaden, igen og igen. Vi kender det som stød gennem kroppen: En kvinde er fundet knivdræbt på Bjørndal, der går nogle timer, så får vi at vide at det er naboen. To gutter blev næsten drabsmænd i Motzfeldtsgate på Grønland i Oslo tirsdag. De viste sig at være somaliske brødre. Medierne kalder dem norske.

Den samme vold, fra de samme mennesker, sker over hele Europa:

En 34 år gammel asylsøger fra Tyrkiet blev torsdag arresteret af østrigsk politi efter at have dræbt en leder ved socialforvaltningen i Dornbirn i delstaten Vorarlberg med gentagne knivstik inde på hans kontor.

Torsdag morgen meddelte politiet i København, at de havde pågrebet fem personer, hvoraf en blev løsladt, for drabet på 19-årige Lorenz Matras nytårsnat. Sammen med tre kammerater var han rejst ind til byen for at fejre nytåret. Ved 04-tiden traf de på en gruppe og der faldt nogle ord, som ikke blev taget nådigt op. Kniven blev trukket og alle fire blev knivskadede. Lorenz døde.

Der blev nedlagt blomster på stedet, hvor Lorenz blev dræbt. Bare ved at gå forbi kunne man mærke at “her var der sket noget forfærdeligt”. Politiet gik omsider ud med en efterlysning: En Audi stationcar med en nummerplade som begyndte med BD var fanget på kamera, da den rasede fra stedet på samme tidspunkt som knivstikkene. Folk er begyndt at huske. De lægger to og to sammen.

Tirsdag i Assens på Fyn, kl. 16.40 drabsforsøg på åben gade: Blodbad midt på torvet: Arabiske brødre sigtet for uhyggeligt drabsforsøg

Drabsforsøget fandt sted foran Café Banken i Østergade i Assens omkring klokken 16.40. Politiet har endnu ikke afhørt alle vidner, mens også ofret, der overlevede det brutale angreb, mangler at blive afhørt.

To af de sigtede er brødre, der kun taler arabisk, på 21 og 18 år. Den ene bror nægter sig skyldig, mens den anden erkender, at have slået offeret to gange med en stok. Den sidste sigtede mand, en 22-årig, stod tiltalt for at have stukket offeret flere gange med en kniv på kroppen og i hovedet. Han nægter sig skyldig, og han ville ikke udtale sig under grundlovsforhøret.

Samtidig vokser de kriminelles magt. Folk føler sig ikke længere trygge, når ikke engang politiet tør udfordre de kriminelle. De trækker sig hellere tilbage. Dette skete i Skive i Jylland tirsdag.

Det der skulle have været en helt simpel opgave for politiet endte i kaos – og med at politipatruljen måtte trække sig – da de standsede en 27-årig mand i en Porsche Cayenne. (…)

“Men inden patruljen nåede at udføre deres arbejde, havde føreren ringet efter sine venner,” siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive til avisen.

Kort efter var politipatruljen pludselig omringet af fire mænd, der var kommet kørende i to biler til Thorupsgade.

“De udviste en så aggressiv og konfronterende adfærd, at patruljen måtte trække sig uden at gøre arbejdet færdig. Der er selvfølgelig ingen, der skal sætte dagsordenen for politiets arbejde, så vi arbejder videre med sagen,” politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive til Skive Folkeblad.

Der var en lignende episode i Sverige samme uge. Der er den ikke ligeså enestående, men i Danmark spidser folk ører.

Det er alt, der skal til for at ødelægge et menneskets tryghed

Focus fortæller at banderne, som er klanbaseret, nu opsøger politifolk i fritiden for at skræmme dem. En politimand sad i t-banen sammen med sin kæreste, da en mand kommer ind og sætter sig lige ovenfor dem og nidstirrer ham. Han følger efter dem ud af vognen, prikker til politimanden og siger: -Vi ved, hvor du bor.

Det er alt, der skal til for at ødelægge et menneskets tryghed. Særligt de pårørende bliver udsatte.

Fængselsansatte i Danmark er blevet opsøgt i fritiden og blevet intimideret på samme måde.

Hvis politikerne havde været opgaven voksen

Hvis politikerne havde været opgaven voksen ville de sporenstregs have vedtaget drakoniske straffe for at opsøge statstjenestemænd i fritiden.

Det burde ikke være vanskeligt at forstå at dette er et angreb på retsstaten.

Men politikerne vil ikke se alvoren og dybden i problemerne i øjnene. De forskanser sig hellere bag tykke mure og sikkerhedsforanstaltninger.

Som det bliver sagt: De samme mennesker, som vedtager åbne grænser, omgiver sig selv med sikkerhedsforanstaltninger, som vanlige mennesker kun kan drømme om.

Jo mere tiden går uden at politikerne reagerer, jo mere uoverskuelig og uforudsigelig bliver fremtiden.

Der er ved at vokse en erkendelse frem på trods af medierne, eksperterne og politikerne. Den danske journalist Mikkel Andersen formulerer det sådan:

Eksperimentet, der slog fejl

“Den asylbaserede migration, der på mindre end fire årtier har ført til, at der lever omtrent en halv million borgere med ikke-vestlig oprindelse i Danmark, er et demografisk eksperiment uden fortilfælde i landets historie. Eksperimentet har affødt en lang række problemer i forhold til kriminalitet, økonomi, uddannelse, sammenhængskraft og boligpolitik samt et utal af værdikampe, hvoraf en stor del i varierende grad handler om islams rolle i samfundet, samt i hvor høj grad et mellemøstligt/nordafrikansk værdisæt er kompatibelt med et majoritetsdansk.

Problemerne er vokset i omfang i takt med den gradvise asylindvandring og vil efter alt at dømme – trods talrige forsikringer om det modsatte – blive ved med at vokse, medmindre den nuværende asylpolitik ændres grundlæggende.”

Vi kan konstatere at nogle med magt gav sig til at eksperimentere med samfundet. De følte de havde ret til at gamble med befolkningens fremtid, uden at spørge dem.

Nu kan alle se at eksperimentet er slået fejl. Spørgsmålet er nu hvor store konsekvenserne skal blive. Jo længere tid der går før eliten griber til handling, jo større bliver katastrofen.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ignoranten
ignoranten
1 year ago

Som far til en søn på snart 17, kan jeg oplyse at perlerne HAR taget magten på gaderne i vores store og mellemstore byer.. Min søn har 3-4 gange fået “tæsk eller et par på hovedet” bare for at være etnisk dansk. Trusler, både verbalt og via socialemedier er hverdag.. At blive truet med kniv er han også blevet flere gange… Og som rosinen i pølseenden… TJaaaah… Så anmeldes dette ikke til politiet, da dette betragtes som formålsløst.. Trist men sandt

ignoranten
ignoranten
1 year ago
Reply to  steen

Min knægt er streetsmart og realist og skal nok klare sig… Og som fast læser af snaphanen de sidste minimum 10 år (mig)… Så er min søn HELT klar over hvordan verden hænger sammen..

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  ignoranten

Ja man kan godt være lidt nervøs for de unge Danske knægte.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  steen

Han skal ikke gå enegang, som Breivik og heller ikke prøve at tænke på det.
Det KAN forstås således, som du har skrevet.
Det kan godt ske jeg misforstår.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  ignoranten

Der ser vi med al tydelighed at tiden er moden, tror jeg. Politikerne vil jo ikke høre, og volden forsætte med øget styrke.
for at tage kampen op, tror jeg at Planlægning, Strategien og Psykologien skal være i orden.
Ja faktisk skal man mentalt ligge på den hårfine grænse op ad Psykopatien, dog uden at være Psykopat.
Ja det var Jernbanesabotørens lod under WW2, nogen knækkede sammen, meden andre blev følelseskolde. Stikkere, medløbere og 5’te kolonne røg som pølser fra en pølsevogn.
både under og efter WW2.
Historien gentager sig og politikerne har ikke lært en skid.

nobody
nobody
1 year ago

Politiker.

Vad skall ni göra när rättvisan hinner ifatt er? – “Bad Boys Theme Song”: https://www.youtube.com/watch?v=f8HtmFtGSQo

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Er der er en mulighed for at se tidligere blogindlæg end bare de fem seneste, Steen?

Førhen dukkede der jo ældre indlæg op, når man klikkede på det ældste af de fem viste.

Der var bare et par videoer, jeg ikke fik set, og nu kan jeg ikke finde dem ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  steen

Tak ?

Øh, OK?!? ?

En mø kan også gø
En mø kan også gø
1 year ago

Niels Henriksen.

Det betyder, at du scroller ned og trykker på linkene med “Næste side” eller “Forrige side”, som står i bunden. Dette virker dog ikke, når du (som nu) er inde på de undersider, hvor du læser kommentarer. Du skal først klikke tilbage til hovedsiden. Så kan du vælge de nævnte links efter behov.

Men i øvrigt er siden nu vendt tilbage til at loade tidligere indlæg automatisk, hvis du scroller i bund og så giver den tid.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Aha, mange tak ?

Minucius
Minucius
1 year ago

Men eliten griber aldrig til handling fordi så skulle den primært gribe ind overfor sig selv. Indvandre kriminaliteten som flyder fra koloniseringen af vores lande er jo det sekundære problem, der opstår på grund af det vestlige globalistiske projekt. Hvis kerne, baseret på både ideologiske og økonomiske kalkuler, er at bringe befolkningerne fra de gamle kolonier (og det globale syd generelt) ind i de vestlige lande. Dette projekt har gjort den vestlige magtklasse til koloniherre på ny og skaffet den endnu en chance for at beride menneskeheden. Og denne ganger har de selvfølgelig ikke lyst til at stige ned fra!… Read more »