9
feb
Seneste opdatering: 11/2-19 kl. 2154
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“När man får fram ett valresultat blir det ett jävla liv om vem som vann och vem som ska ha makten”

Alle de kender svensk film og teater, kender Stefan Sauk. Her har vi simpelthen et sjældent fænomen: Den tænkende og informerede kunstner, eller skal vi sige ‘artist,’  et godt ord, der findes på svensk, så man slipper for at kalde alle og enhver “kunstner?” 415.000 har nu set videoen alene på Facebook.

Er Sverige argumentet imod demokrati? Skal man heppe på EU’s superstat?

Den kommer i al fald ikke til at være demokratisk. Når nomenklaturaen i nu 45 år har kunnet udskifte en tredjedel af befolkningen med svinedyre, ofte hypervoldelige personer, og kun tyve procent af svenskerne i 2019 vil agte at stemme imod det, så må man vel sige, at folkestyret langt fra har fungeret rationelt og efter hensigten, ja at det overhovedet har fungeret.

Her udelader jeg faktoren mediernes hjernevask og censur, som i Sverige har været ekceptionel i hele Vesten. Svensk demokrati har hele mit voksne liv forekommet mig at være en velregisseret travesti. Der er lidt ABBA over, hvor professionelt det lyder tilsat det allestedsnærværende hykleri.

Demokratiet var en køn tanke

Måske skal man bare heppe på, at EU og den superstat, Kommissionen utrætteligt ønsker, kommer og udsletter resterne af nationalt demokrati. Det var en køn tanke, men den opererede med et ideelt folk af fornuftige, oplyste borgere, der ikke har været til rådighed.

Det samme kan man i nogen mindre grad sige om Danmark og Norge. 80 procent af befolkningen forholder sig indolent over for importen af i vidt omfang fjendtligsindede stammer.

Flertallet er fuldstændig ligeglade med, at deres land foræres bort til en historisk fjende gennem 1400 år,  at de muligvis sender deres egne børn i krig og at de den dag de opdager det, forlængst ikke kan forhindre det.

Måske vi skulle nedgradere vores begejstring for demokratiet lidt. Politikere kan heller ikke lide det, så snart de er valgt. Folket er et upassende indslag i teaterdemokratiet. Det er uønsket af dets ledere og af dem selv. Læs til husvalelse Islam: The West’s ‘Most Formidable and Persistent Enemy.’

Sådan kan der tales i Forbundsdagen

Er det hørt i det mere gumpetunge Folketing? Thomas Kierstein skriver: 

Så er der en taler på podiet i Forbundsdagen – en taler fra AfD: Partiet, der af den tyske systempresse og af de gamle systempartier udnævnes til et snæversynet parti for “bodegatyskere”. Taleren er dog i så fald ret atypisk. Tillad mig at præsentere:

Dr. Gottfried Curio, master i matematik, doktor i fysik, med specialer i bl.a. strengteori – og som et sideprojekt konservatorieuddannet som komponist og kirkemusiker.

De hader ham, alle de “hellige” – dels fordi han er en formidabel modstander, der har styr på fakta og ikke lader sig bringe ud af fatning.

Men mest af alt hader de ham, fordi han – ikke på trods af, men netop fordi han er den inkarnerede europæiske dannelse; et renæssancemenneske, der kombinerer både videnskab og kunst – er enig med de mange af sine almindelige landsmænd, som tillader sig at være uenige med systemfolkene.

I deres øjne er han derfor en klasseforrædder.

Hans sprogbeherskelse er en ren fornøjelse. Taler man tysk, bør man lade sig underholde. Om ikke for andet, så bare for at nyde ekvilibrismen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago

Dr. Gottfried Curio: Når Merkel siger “Islam tilhører Tyskland”, så siger vi islam tilhører Merkel – og Merkel tilhører ikke længere Tyskland.

Islam og den muslimske folkevandring tilhører alle dem der stadig stemmer for den. Own it..!

sussebassa
sussebassa
2 years ago

I Norge har nå 2 svensker skadet mennesker..1 livstruende står å lese i expr..men på FB “Politikfakta” bloggen.. står det som Norsk media skriver..0g er sannheten.
2 Østafrikanere etterlyses..med full beskrivelse..
Om man da skriver ett innlegg i FB at disse ikke er svenske, blir man utvist..hatefull/rasistisk bemerkning..
Sverige..dårenes land..de mentale underutviklede styr der.
Annie Løøf, C..kan heller ikke fatte hvorfor “vanlige folk” hatar henne.

Mats
Mats
2 years ago

Sammenligner man den hebraiske bibel, omtrent Det Gamle Testamente, med den muslimske koran, vil man finde ganskeganske mange ligheder. Hvilket ikke er så underligt, da Mohammed som bekendt tog udgangspunkt i både de jødiske og kristne helligskrifter. Jøder og arabere deler således en lang række aktuelle ritualer; omskæring, renhedstænkning og madlovgivning for blot at nævne noget. Begge folkeslag kommer tilmed ud af den samme semitiske sprogstamme, og har, i vid udstrækning modsat kristenheden, et ikke ubetydeligt antal voldslegitimerende passager i deres respektive doktriner. Indrømmet, der er helt givet nuanceforskelle. Men igen, hvorfor er det kristne Latinamerika mindst ligeså voldeligt og… Read more »

Michael
Michael
2 years ago
Reply to  Mats

Der er 3 befolkningsgrupper der har store sociale problemer uanset hvor i verden man finder dem. Det er sorte, muslimer/arabere og indianere/inuitter. De to af de befolkningsgrupper er stærkt repræsenteret i Latinamerika.

Mats
Mats
2 years ago
Reply to  Michael

Alle tre, kan man sige. Da spanierne erobrede Sydamerika for godt 500 år siden, var det et Spanien, der havde været under arabisk belejring i århundreder — det kan ikke andet end at have påvirket spaniernes og dermed sydamerikanernes etniske sammensætning. Det skrevet, så var det europæere der via slavehandlen hentede de sorte til Amerika, det var europæere der ødelagde indianernes kultur og levevis både i nord og syd, og det vil være min påstand, at skandinaver bærer en tung del af ansvaret for, at mange grønlændere i dag føler sig fremmede i deres eget land. Men enig, Michael, tror… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Video Unavailable
Sorry, this video could not be played.
Learn More

Ikke til at se noget uden Facebook-konto
Elendigt p..

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Peter Buch

https://www.facebook.com/sauk.se/videos/vb.137441419649378/577726562744886/?type=2&theater
Det lader sig dog gøre at se videoen når man selv søger facebooksiden og går lidt ned, men processen der kræves er dødsyg.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  steen

Ja tak.
Men hvad så med Curio.
Kierstein-link virker kun med Facebook konto, så vidt jeg kan se.
Curio-videoen kan jeg ikke lige finde hos Curio selv. Jeg formoder den er forholdsvis ny fra Forbundsdagen.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Peter Buch
Charles
Charles
2 years ago

OT
Her er een I skal høre og se:

https://youtu.be/D-qtiLNN7AY
Paludan forklarer om tonen over for de kriminelle samfundstabere og om angrebet i Tilst (8.2.2019)

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  steen

Jeg har ikke kunnet finde linket.
En konto er nødvendig for at kunne debattere her inde.
Så jeg gik ud fra at den ikke var der.