14
feb
Seneste opdatering: 14/2-19 kl. 0825
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Imam Mohammad Tawhidi er shiit fra Iran, og bor i Australien. Han er selvsagt dødstruet af muslimer. Denne video er uploadet af Australian Jewish Association. Det bedste helbillede af imam Tawhidi har jeg set i Tommy Robinsons grundige interview i 2018: Tommy Robinson: Meet The World’s Most Notorious Imam.

Antisemitismens bedste venner har været EU, FN og Vesteuropæiske politikere, for modemanden Karl Lagerfeldt havde naturligvis aldeles ret, da han sagde om Merkel og Tyskland:

“You cannot kill millions of Jews and then take in millions of their worst enemies afterwards, even if there are decades between the events. I know someone in Germany who took a young Syrian and after four days said ‘the greatest thing Germany invented was the Holocaust.’”

MSM mente naturligvis også, at denne indlysende sandhed var ‘kontroversiel’ og ‘oprørende.’ Vi har sandelig en veritofobisk presse i Vesten, og Sverige har naturligvis stadig europarekorden i sandhedsafkoblede journalister. Enhver ved, hvem der truer jødisk liv i Europa, og hvem der har masseimporteret truslen.

Fireårsdagen for angrebet på Krudttønden og Synagogen

Se DR dokumentaren

Årsdagen for Krudttønden. Jeg var der ved et usandsynligt held ikke. Jeg var altid til møderne, men samme morgen var jeg blevet indlagt på Bispebjerg med høj feber, og jeg oplevede det hele fra en hospitalsseng splittet imellem, og jeg skulle ærgre mig eller prise mig heldig.

At opleve det gennem TV, som jeg ellers aldrig ser, var pinefuldt, ikke mindst at høre Thorning tale og forsamlingen synge Lennons Imagine ved Krudttønden. Tåkrummende. Via hospitalets wi-fi skrev jeg her: “Stå sammen med jer selv, men lad mig slippe.” Ingen vrede, lutter hængerøve og især -røvinder. Sjældent har et trods og modstand føltes fjernere. Sjældent har man i fakkeltogets skær set et samfund, der var mere modent til plukning for enhver, der var skruppelløs nok.

Dansk dokumentar fra 2019

5 øjenvidner fortæller hver deres dramatiske historie om hvordan de oplevede terrorangrebet mod kulturhuset Krudttønden den 14. februar 2015. De fortæller hvordan de reagerede i sekunderne, da Omar el-Hussein affyrede sine skud. Flere af øjenvidnerne troede at de nu skulle dø. På forskellig måde har angrebet sat sig spor i de 5 vidner, der stadig skal håndtere svære følelser som angst, skam og vrede. Sammen forsøger de at bearbejde den skelsættende begivenhed, ved at mødes i en gruppe med andre overlevende fra Krudttønde-angrebet. Dokumentaren indeholder helt unikke optagelser fra minutterne efter terrorangrebet, filmet af fotografen Peter Bak, der selv var til stede. Vi overlevede Krudttønden, 56 minutter (formentlig synlig i udlandet)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jegvedalt
jegvedalt
2 years ago

Nu behøver man jo ikke nødvendigvis at stirre sig blind på muselmændenes jødehad, men kan nøjes med at tage et kig på f.eks. kommentarsporet i det svenske online medie Samhällsnytt, hvor munden også af og til flyder over med det hjertet er fuldt af.

m96
m96
2 years ago
Reply to  jegvedalt

Vilket beror på att det faktiskt finns folk som är insatta i judefrågan och inte bara lyssnar på samma löngpress som ljuger för dem om invandringen.

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago

Og her har vi det så. Hvis jeg på nogen måde skal forsøge at være rammende, så må jeg bare tilstå at den verden vi voksede op i gennem 60’erne, 70’erne ja sågar 80’erne, endte i det største antiklimaks i mands minde. En ungdom der løber etablissementets ærinde og venstredrejede medier, totalt kastrerede, og ude af stand til at stå op for det de selv gik ind for lige før. Det er simpelthen til at brække sig over. Men det værste er, at alt det de samme mennesker var enige om, lige pludselig var et “no go” fordi et sammenrend… Read more »

Mats
Mats
2 years ago
Reply to  Peter Zichau

Hvad var de enige om?

Kim Kaos
Kim Kaos
2 years ago

Vi har også en antisemit på Københavns rådhus; Enhedslistens Ninna Hedeager Olsen – Hendes ferier går ofte til Palæstina og hun bruger vores rådhus til at hylde palæstinensiske organisationer og fordømme Israel ved enhver lejlighed

Mats
Mats
2 years ago

Elbæks logik: Kritik af muslimer = Auschwitz.
Steens logik: Kritik af jøder = Auschwitz.

Get a room!

Mats
Mats
2 years ago
Reply to  Steen

Dukke hovederne? Ikke det der ligner. Og hvorfor mon folk er ude efter dem?
De er profeter, præster, de udvalgte.

Tør man nævne Rusland 1917 og Tyskland 1918. Eller hvad med Lehman 2008? Propagandapressen? NGO’erne? Georg Brandes, forløberen for Radikale i alle afskygninger.

Kom nu ind i kampen! Celebre venner, pengegaver og imagepleje er ikke en undskyldning.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

Er sgu så træt af at høre om de stakkels jøder. Det er ikke dem, der bliver stukket med kniv, sparket og voldtaget i Europa. Til gengæld er de meget aktive i kampen mod ytringsfriheden og skabelsen af det såkaldt multikulturelle samfund – bare ikke i Israel. De sidder på betydningsfulde poster i, ikke mindst, den amerikanske administration, og udøver lobbyvirksomhed (AIPAC), der sender ufattelige beløb af vestlige skatteyderes tvangsinddrevne midler til det militærindustrielle kompleks, med krig og død til følge, for ikke mindst Mellemøstens og Afrikas befolkninger. Et modbydeligt herrefolk, der på samme tid klynker over Holocaust, og samtidig… Read more »