15
feb
Seneste opdatering: 15/2-19 kl. 1024
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

German Police Lie About Migrant Crime Statistics “To Preserve Civil Peace”
Hur demokratier dör

Jeg har talrige gange pÄpeget, at Sverige kun rent formelt er et demokrati. Man behÞver blot se pÄ den nuvÊrende regeringskonstruktion for at forstÄ, hvad jeg mener.Eller at landet nu nÊsten bestÄr af 30 procent fremmede, det kunne kun komme i stand ved en brutal kvÊlning af enhver demokratisk diskussion i det offentlige i Ärtier, som jeg har oplevet pÄ nÊrmeste hold. Tiden vil vise, hvor uklogt det var, at pÄtvinge en befolkning.

Professor K.O. Arnstberg har skrevet et todelt essay om demokratiets dÞd, som jeg har plukket nogle godbidder  fra. LÊs det hele.

Tar vi Sverige som exempel Àr medborgarna mer eller mindre lurade av politikerna och medierna till att försörja mÀnniskor frÄn andra delar av vÀrlden, mÀnniskor som aldrig varit med och arbetat ihop de nödvÀndiga medlen. Folket riskerar till och med genom massinvandringspolitiken att bli utbytt.

Hur man Àn vrider och vÀnder pÄ frÄgan kan denna politik aldrig ligga i folkets intresse, oavsett vad maktetablissemanget lyckats övertyga vÀljarna om. Ett land dÀr politikerna inte lÀngre sÀtter det egna folkets intressen i första rummet Àr inte demokratiskt styrt utan totalitÀrt. Hur demokratier dör I:II

Hur demokratier dör II

ÖdesfrĂ„gan ligger i konkurrensen mellan de vĂ€nsterliberala maktinnehavarna och den populistiska proteströrelsen. HĂ€r Ă€r jag övertygad om att de kvinnliga vĂ€ljarna Ă€r tungan pĂ„ vĂ„gen. I dag Ă€r kvinnorna de mest lurade – en majoritet av Sveriges kvinnor Ă€r godhetsreligiösa. Men samhĂ€llets förfall för dem obönhörligt mot ett uppvaknande. NĂ€r de inte lĂ€ngre gĂ„r sĂ€kra pĂ„ gatorna, nĂ€r den lokala livsmedelsaffĂ€ren har bommat igen pĂ„ grund av alla stölder och hot, nĂ€r de inser att deras barn inte kommer att vĂ€xa upp i det vĂ€lfĂ€rdssverige som de sjĂ€lva trodde var evigt, utan i ett fattigt och allt farligare land, dĂ„ inser de förhoppningsvis hur bedragna de blivit. Ett sĂ„dant uppvaknande kan komma snabbt och för i sĂ„ fall ocksĂ„ med sig att mĂ„nga av Sveriges feminiserade mĂ€n Ă€ntligen förstĂ„r vad som hĂ€nder.

Vad hĂ€nder om svenska politiker följer det danska exemplet och sĂ€ger ”stopp och belĂ€gg, det hĂ€r med mĂ„ngkultur och massinvandring gĂ„r kĂ€pprĂ€tt Ă„t helvete. Sverige Ă€r och ska förbli svenskarnas land!” LĂ„t oss leka med tanken att svenska sjuklöverspolitiker klarar ett sĂ„dant lappkast och politiskt kraftprov till ansvarstagande. GĂ„r det bra dĂ„, i den betydelsen att vi kan rĂ€dda demokratin? Och i sĂ„ fall, till vilket pris?

NÄ, lÄt oss sÀga att Sverigedemokraterna aldrig nÄr högre Àn trettio procent och att övriga partier samarbetar pÄ samma sÀtt som nu för att pÄ alla tÀnkbara vis för att sÀtta pinnar i hjulet för deras politik. Vad hÀnder dÄ? Svaret Àr att det inte gör nÄgon större skillnad. NÀr den koloss pÄ lerfötter som brukar kallas för det vÀlfÀrdsindustriella komplexet, trillar omkull och folk som lever pÄ bidrag inte lÀngre kan göra det, dÄ blir Sverige ett farligt land att leva i. MÄnga, kanske majoriteten av de mÀnniskor som har sina rötter i riktiga rövarstater och politiska hÀrdsmÀltor, kommer att försörja sig pÄ alla de sÀtt som stÄr till buds. Plus att staten förlorar sitt vÄldsmonopol.

Kriminaliteten Ă€r redan nu skrĂ€mmande hög i Sverige och alla inom rĂ€ttsvĂ€sendet vet att en förkrossande majoritet bland de kriminella Ă€r invandrare. TĂ€nk er dĂ„ att bortĂ„t en miljon mĂ€nniskor till mĂ„ste hitta sin försörjning, dĂ€rför att de inte lĂ€ngre kan leva pĂ„ bidrag. Med ett understatement: det blir inte kul! DĂ„, i ett sent skede av det svenska haveriet, kan det vĂ€xa fram en motstĂ„ndsrörelse som med alla medel vill erövra makten – för att rĂ€dda det som rĂ€ddas kan. Hur demokratier dör II:II

Jeg fandt denne, den er ikke Arnstbergs

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

En svensk POLITIKER har i modern tid aldrig behövt kĂ€nna pĂ„ hotet av att bli sparkad av vĂ€ljaren för att politikern har missbrukat vĂ€ljarens mandat. Dessutom har vĂ€ljaren full legitim rĂ€tt att plundra vem som helst medborgare pĂ„ egendom av vilken art som helst med hjĂ€lp av en “ynka” papperslapp man kallar för “RÖSTSEDEL”
Sverige har varit dödssjukt lÀnge.