16
feb
Seneste opdatering: 19/2-19 kl. 0940
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endnu en tale af Gottfried Curio (AfD)

EU: 430 mio. migranter til Sverige?

Et Danmark med 37.6 mio. indbyggere?

12 november 2018 faldt jeg over en rapport bestilt af EU Kommissionen, der mente, at Danmark kunne rumme 37,6 millioner mennesker. Man kan se den her: Study on the feasability of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection. Danmark vil kunne rumme 37 millioner indbyggere. (Appendix 1-16, Table 12: Density distribution at threshold of 1000.)

Nu har Samh√§llsnytt og Nya Dagbladet¬†ogs√• opdaget den. Rapporten omhandler hvor mange mennesker et land kan rumme, hvis EU f√•r gennemf√łrt en tvungen omfordeling af migranter, og det overordnede m√•l er et indbyggertal p√• 200 personer¬† pr. kvadratkilometer.

 3 milliarder flere afrikanere i år 2100. Fra 1.2 til 4 eller 5

Der er god plads p√• den Skandinaviske halv√ł, mener EU Kommissionen. Skidt med, at Sverige kun producerer halvdelen af sit f√łdevareforbrug. Kommissionen synes alligevel at have opdaget, at der er 3 milliarder flere afrikanere i √•r 2100. De lader til at skulle bo i det allerede tykt overbefolkede Europa, hvis det st√•r til Juncker, Timmermans og Verhoefstadt.¬†¬†Samh√§llsnytt forklarer:

Rapporten som gjordes p√• best√§llning av Europeiska kommissionen 2010 studerade h√•llbarheten av ett tvingande kvotsystem ‚Äď samma system som Stefan L√∂fven senare f√∂rs√∂kte driva igenom inom EU. I rapporten beskrivs flera olika scenarion av var inom EU migranterna kan placeras utifr√•n den befintliga befolkningst√§theten. Sverige och Finland som har Europas l√§gsta befolkningst√§thet per kvadratkilometer har d√§rf√∂r en ‚ÄĚbefolkningskapacitet‚ÄĚ p√• drygt 441 miljoner respektive 333 miljoner inv√•nare, enligt rapporten.

Rapporten studerar två olika alternativ för omfördelning av migranter mellan EU-länder. Det första alternativet förutsätter en tvångsmekanism som omfördelar migranterna automatiskt utifrån ett antal kriterier. Bland de kriterierna finns den befintliga befolkningen, befolkningstäthet och BNP per capita. I det andra alternativet förutsätts ett godkännande från mottagande medlemsländer inför överföringen.

Som bekant blev det det första alternativet som både Europeiska kommissionen och Stefan Löfven har ställts sig bakom. I flera år försökte de driva igenom ett system med tvingande migrantkvoter i hela unionen.

I bilagor till rapporten (tabell 9) beskrivs till exempel vilken befolkningsökning varje medlemsstat skulle klara om målet var att nå en befolkningstäthet på 200 personer per kvadratkilometer.

I ett mer extremt scenario (tabell 12) prognostiseras en ökning av EUs totala befolkning till drygt 3,8 miljarder invånare utifrån en befolkningstäthet på 1000 personer per kvadratkilometer.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jacob
Jacob
2 years ago

200 personer pr. kvadratmeter er nok lige i overkanten. S√• skulle der bo 18.000 afrikanere i min lejlighed. S√• st√•r vi lige lovlig t√¶t. Du mener nok 200 pr. kvadratkilometer, hvilket i sig selv ogs√• er latterligt p√• et allerede overfyldt kontinent. Hvor st√•r der i √łvrigt, at migranter har lov til at bos√¶tte sig i EU uden at ans√łge om visa f√łrst? De kommer i ly af en misbrugt flygtningekonvention. Hvad det ikke koster borgerne i Europa! EU kunne stoppe folkevandringen p√• 24 timer, hvis de √łnskede det og det er netop problemet. Kommisionen √łnsker det ikke. Man kunne… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Jacob

Frau M√¶rk’lig inviterer jo. Derfor skal vildsvinehegnet forh√łjes, bevogtes og forsynes med elektronik a la DDR3!

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Flertallet af de vesteurop√¶iske v√¶lgere synes det er helt fint med √łget afrikansk og mellem√łstlig indvandring. Ellers ville de jo stemme helt anderledes n√•r der er valg.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Torsten K

Det interessante er jo, at når der bliver spurgt direkte til Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami er procentsatserne HELT anderledes.

Så muligheden for at 15-20% af de vesteuropæiske vælgere er skizofrene foreligger.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago
Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Danmark har i nutiden omkring år 2005, 136 mennsker pr. kvadratkilometer.
1.000 personer pr kvadratkilometer ville kunne betyde ca. 42.000 kvadratkilometer, lidt fratrukket for s√łer og fredninger, gange 1.000, det vil sige 42 millioner.
https://da.wikipedia.org/wiki/Danmark
Frederiksberg har den st√łrste befolkningst√¶thed i b√•de K√łbenhavn og Danmark med ca. 12.000 indbyggere pr. km2. https://da.wikipedia.org/wiki/K%C3%B8benhavn
Blandt andet derfor tror jeg andelen af personer fra Frederiksberg der ikke i f√łrste omgang ops√łger andre t√¶tbeboede omr√•der n√•r de v√¶lger feriem√•l er st√łrre end andre egnes, men det er aldeles uden bel√¶g, blot min mening…

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det har pågått en propaganda nu i flera år från politiker och media att Europa behöver invandring och kontinenten har sedan dess förändrats till det sämre. Allt sedan globalisten Angela Merkel slängde bort Tysklands flagga har politikerna visat vad de står för. Politiker och media kan inte längre ljuga om invandringens negativa aspekter för den har blivit kännbar för alla utom de privilgerade eliterna. Västeuropa kommer att utplåna sig själv om det inte blir någon förändring.
https://www.youtube.com/watch?v=dcYG6T-WjpY&t=140s
https://www.youtube.com/watch?v=u2HHgY59lGI

Mats
Mats
2 years ago

Weekendavisen om ‘den aktivistiske udenrigspolitik’. To navne g√•r igen: Bernstein og Wolfowitz. “…Fogh k√łrte den linje til ekstremen, men sporene er af √¶ldre dato. De var allerede lagt af forg√¶ngeren Nyrup med massiv medvirken af deres f√¶lles departementschef, Nils Bernstein. Det fremg√•r ikke mindst af et hidtil klassificeret dokument fra f√łr Kosovokrigen i 1998-99, hvor Nils Bernstein i nogle f√•, men meget principielle og realpolitiske ord til sin statsminister sk√¶rer opg√łret med den internationale retsorden ind til en maggiterning: ‘…Hvis en gruppe af flere lande vedtager at s√¶tte sig ud over denne systemret, bekr√¶fter det alene Alf Ross’ (realpolitisk retsfilosof,… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago
Reply to  Mats

“udenrigsminister Niels Helveg Petersen”?

Hvad har dette med EU’s migrationsplaner at g√łre?

Mats
Mats
2 years ago
Reply to  Rune Hansen

Bomber du i baghaven, flygter folk.