19
feb
Seneste opdatering: 19/2-19 kl. 1728
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Producenten erkĂ€nner att han klippte bort kritiska frĂ„gor.”Inte sĂ„ intressant”

UTRIKESMINISTERN (THE FEMINISTER) havde svensk biograpremiere d 18 december. – Wallström har altid fascineret mig som en symptom pĂ„ vor tid. Hun kom frem omkring 1980 samtidigt med Mona Sahlin og Anna Lindh, da svensk politik partout skulle befolkes af unge kvinder, – det var hĂžjeste mode pĂ„ den tid – og gjorde trods sine Ă„benbare begrĂŠnsninger en forrygende karriere som viceprĂŠsident i Europakommissionen og kommissĂŠr for institutionerne og kommunikation. Fra 1999 til 2004 var hun miljĂžkommissĂŠr.

En stenrig nullitet

I Bryssel gik hun for at vÊre ret enfoldig, men Wallström er beviset pÄ, at hvis man bliver ved med noget lÊnge nok, bliver alle en slags succes. Hun er ogsÄ beviset pÄ, hvor langt man kan komme pÄ en studentereksamen og en uddannelse som partisoldat, for nu er hun sandelig en Êldre statskvinde omend ikke sÊrlig respekteret.

PĂ„ tyve Ă„r har hun tjent 27 millioner pĂ„ sit begrĂŠnsede talent – efter skat. Hendes politikerpension bliver pĂ„ 22 millioner – efter skat. Det svenske socialdemokrati er et solidt “erhvervsnetvĂŠrk for professionelle politikere,” som Lars Bern siger. Glem alt om ‘folkrörelse.’ Sin sidste tid inden det gĂ„r under, vil det overleve pĂ„ indvandrerstemmer. Det slutter, nĂ„r der kommer et stort sunni-muslimsk parti i Sverige.

Disse unge kvinder fra 80 erne er stĂŠrkt medskyldige i det bimlende Sverige, vi ser i dag. Hyperindvandring, oplĂžsning og genusteori. En nation i frit fald, moralsk, intellektuelt og fysisk.

I begyndelsen af 70’erne kunne man diskutere, om ikke alt blev bedre, nĂ„r kvinderne tog magten. Nu ved vi takket vĂŠre Sverige, det gĂ„r helt ad Helvede til.

Det eneste begavede og veluddannede talent fra kuldet af unge kvinder, var Anna Lindh, der blev snigmyrdet i 2003, et traume der hurtigt blev skubbet ind under gulvtéppet, fordi Mijailo Mijailović myrdede hende af politiske grunde, nemlig hendes andel i bombningerne af Serbien.

Sverige har ikke politiske mord, skĂžnt det netop er det, de har, og jeg tĂžr sagtens spĂ„ mange flere, nu hvor landet er under gradvis forvandling til den 2. og den 3. verden. Nyskabelsen vil blive journalistmord. Det er kutyme, der hvor de henter ‘nysvenskere.’

Tidigare i Ă„r hade dokumentĂ€rfilmen ”Utrikesministern” premiĂ€r som handlar om Margot Wallström (S). Recensionerna av filmen var dock inte nĂ„diga utan beskrev den som en ”hyllningsfilm” som inte stĂ€ller relevanta frĂ„gor. Nu kan SamhĂ€llsnytt avslöja att det Ă€r statliga skattepengar som finansierat propagandafilmen om statsrĂ„det Wallström. Samtidigt erkĂ€nner producenten att han klippte bort kritiska frĂ„gor – för att ”det Ă€r inte sĂ„ intressant”. Hyllningsfilm om Margot Wallström betald med skattepengar


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.