21
feb
Seneste opdatering: 21/2-19 kl. 2325
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Flygtninge skal ikke blive  indvandrere

Som man ser nedenfor med Sverige,  vil den hidtidige politik betyde, at andre vil komme i flertal i landet, og ingen kan være interesseret i det bortset fra en svensk nomenklatura, der har sluppet ethvert greb om virkeligheden. Det er uacceptabelt at gøre sit eget folk til et mindretal. At udsætte det for islamisk erobring, er landsforrædderi og intet andet.

Undtagen for hele  venstrefløjen i Folketinget,  bortset fra socialdemokraterne. Hvordan det skal gå  efter en sandsynlig rød valgsejr, er ikke godt at vide. Nicolai Sennels stoler ikke på socialdemokraternes nyfundne fornuft.

Den mere tænkende del af Folketinget virker bekymrede over det monster, de har skabt hen over hovedet på det danske folk. Det har de god grund til. Personligt ser jeg helst de hovedskyldige retsforfulgt, mens de lever. Dette kommer meget sent, men forhåbentlig ikke for sent. Det bedste ville være at udtræde af Flygtningekonventionen, og allerhelst med tilbagevirkende kraft.. Folketinget vedtager udlændingepolitisk paradigmeskift. Læs Lene Kattrups kommentar. Den vedtagne lov:L 140 Forslag til lov om ændring af udlændingeloven, integrationsloven, repatrieringsloven og forskellige andre love.

Frankrike löses upp

Axess møder Alain Finkielkraut i Paris. Nogle pluk:

Frankrike upplöses inför våra ögon. Den franska modellen för integration har upphört att fungera

En aggressiv och växande antisemitism gör franska judar alltmer utsatta. Författaren och filosofiprofessorn Alain Finkielkraut fruktar för sitt lands framtid.

Jag är väldigt oroad för Frankrikes judar och för Frankrikes framtid. Den antisemitism som vi nu ser i Frankrike är den värsta jag sett under min livstid. Och jag är övertygad om att det kommer att bli värre.

Mångkulturalismen möjliggör inte endast en ökad antisemitism, den bidrar också till ett Frankrike i upplösning, fortsätter Finkielkraut: Vi ser sjunkande kunskaper i franska skolor, hur kvinnor förtrycks i namn av islam och en sorts fransk alienation inför sina egna värden. Tidigare var vi lyckosamma med att integrera invandrare i det franska samhället. Vi var till och med stolta över det. Men nu har vi allvarligt misslyckats. Frankrike upplöses inför våra ögon. Den franska modellen för integration har upphört att fungera.

Vi måste fastställa väldigt tydliga regler. Först måste det sekulära samhället upprätthållas. Den andra avgörande regeln är att vi inte kompromissar om kvinnors status. Ofta sägs det i debatten att problemen inom islam beror på att Västerlandet har förtryckt muslimer under lång tid. Absolut inte, säger jag. Problemet är islams eget förtryck av kvinnor. Vi måste hjälpa muslimer att lösa detta problem. Vi kan inte kompromissa om kvinnors status.

Vi har sett en återkomst och tillväxt av antisemitismen i Frankrike. Men det är inte den gamla, högernationalistrelaterade, antisemitismen som dominerar längre. Det är istället den muslimska. Självklart vore det idiotiskt och helt felaktigt att påstå att alla immigranter från muslimska länder är antisemiter. Men de flesta antisemiter i Frankrike är från Mellanöstern och från nordafrikanska länder: Algeriet, Tunisien och nordvästra Afrika.

Min oro är stor över att judarna har blivit övergivna. Vänstern har valt sida: den palestinska sidan mot israelerna, mot judarna och i Frankrike mot judarna för muslimerna. I många av vänsterns ögon är palestinierna, muslimerna – de stigmatiserade – de nya judarna. Det tycker jag är en av de svåraste sakerna att fördra och att leva med idag. Frankrike löses upp Av Ulf Öfverberg

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nobody
nobody
1 year ago

Svenskens framtid…

“Eddie Meduza hoppla lilla åsna”: https://www.youtube.com/watch?v=V5ahfxK7C5E

P.S: Danskar! Lär av svenskens misstag.

nobody
nobody
1 year ago

Hoppas ni danskar inte blir lika lurade som oss svenskar.

“Eddie Meduza-Sju Idioter”: https://www.youtube.com/watch?v=mG50CAI5fGY

Ola Nordmann
Ola Nordmann
1 year ago

Kameraten til Roman Polanski syter og klager, fy faen så ekkelt….
Hvis en ekte franskmann, hadde vært utsatt for tilsvarende, “slemme” ord, så hadde det ikke vært en nyhetssak i det hele tatt, men når det kommer til en jøde, da må hele verden stoppe opp, og synes synd på han fordi noen pirket han litt på nesen…
Hyklere…