21
feb
Seneste opdatering: 22/2-19 kl. 0026
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Siden 2013 er 817.147 personer indvandret til Sverige

I Sverige er det som om Migrationsverket driver sin egen private fremmedpolitik. Det har den fordel, at svenske politikere i vidt omfang kan vaske hænder over verkets massive bortgivelse af land. Man hører på videoen, hvor stolte de er af deres arbejde. Den rødkindede interviewer ligner en præst, og er det vel også.

Man burde kalde det Afforsvenskningsverket eller Folkeudskiftelsesverket. Dets ansatte er at ligne med arbejdende for en fremmed okkupationsmagt.  Årets flyktingkvot klar – 5.000 afrikaner och araber ska flygas hit: “Ökat fokus på Afrika”.

Bare i de seneste fem år – 2013-18 – er 817. 147 personer indvandret til Sverige. Et fuldstændigt forrykt antal. Det svarer til et nyt Stockholm på kun fem år. Iøvrigt siger den danske udlændingestyrelse i en rapport dag, at hovedparten af Syrien er sikkert at vende tilbage til, så det er ikke rigtigt, hvad miggerne siger i videoen.

Jag vill inte detta!

Jag vill leva i mitt eget land, omgiven av mina egna

Jag VILL helt enkelt inte ha ett samhälle som i hög grad befolkas av människor som inte har sina rötter här. Människor som inte delar vår historia, våra minnen, våra seder eller ens vårt språk. Var har alla dessa människor innerst inne sina lojaliteter? Hur vet vi med säkerhet att de spelar på vårt lag när det kniper? De kanske inte ens VILL vara en del av vår gemenskap, utan bara är ute efter våra tillgångar, våra pengar eller vårt territorium?

Medan det för invandraren har inneburit privilegier och efterlängtade möjligheter att flytta in till vårt land, så har det för landets ursprungliga befolkning/oss inneburit ett främlinggörande i vårt eget land. Vi känner oss bekymrade och rädda, bestulna och överkörda. Aldrig har vi tillfrågats om vi önskar leva våra liv bland främlingar från alla kontinenter. Aldrig har vi fått ta ställning till om vi tycker det är okej att bli reducerade till en minoritet i vårt eget land. Hur kan detta ha pågått så länge i ett samhälle som kallar sig demokratiskt?

Lyssna nu noga. ”JAG VILL INTE DETTA!”. Jag vill leva i mitt eget land, omgiven av mina egna, som jag känner samhörighet med och som jag känner att jag kan lita på. Till alla er som älskar det annorlunda mer än det familjära -emigrera eller res ut och upplev världen, men ta inte ifrån mig min trygghet, mitt hem och det som rättmätigt är mitt!   Johan Lindblad

Se også Svenske tilstande: Hvis utilfredsheden med indvandringen bliver ignoreret, vil polariseringen vokse.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Niels HenriksenNielsenCharlesPeter ZichauMargrethe Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

“Jag vill leva i mitt eget land, omgiven av mina egna” Det vil jeg også. Derfor drager jeg altid af huse, når diverse politiske og mediebaserede fantaster holder foredrag på biblioteker, og i diverse oplysningsforbund for at konfrontere dem med mit faktabaserede syn på sagen om multkulti og EU. Det nytter ikke noget, bare at sidde bag diverse tastaturer og bare mene og mene og mene… Man er nødt til udi i marken og konfrontere dem. Ikke i håb om at overbevise multikultierne, for de er fortabte og hjerneblæste til den da de ender i kisten. Nej det handler om… Read more »

ino
Guest
ino

Godt gået, Margrethe. Jeg ville ønske jeg havde dit mod og din energi.

Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg ved ikke om jeg har mod til det. Jeg gør det på trods. Hader faktisk at rejse mig op i forsamlinger. Men erfaringen har efterhånden lært mig, at jeg skál gør det.

Samvittigheden bliver 10 kilo lettere at bære på bagefter. Omvendt er følelsen af svigt 10 kilo tungere ved ikke at gøre det. Har du evnen, har du pligten. Også selvom den er forbandet…

Charles
Guest
Charles

Hvad tænker de på Hensidan. ? Det er tiden til at tage affære over for de uansvarlige politikere. Prins Vilhelm af Sverige. På Valborgmesseaften d: 1 Maj udtalte Prins Vilhelm af Sverige til en forsamling på 30000 mennesker: ———————— ” Vi ville fryse i selve sommervarmen og svede blod i efterårets frostkolde dage, hvis fremmede mænd bjergede høsten, mens røster på fremmede tungemål kundgjorde nye love stridende mod vort Retsbegreb. Overhovedet kan vi slet ikke tænke os nogen årstid, på hvilken der ikke hvælver sig en fri himmel. Det er ganske simpelt forudsætningen for, at vi kan anse livet vær… Read more »

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Om ikke andet kan Sverige bruges som eksempel på hvad man ikke skal gøre. Synd for svenskerne, men helt uden skyld kan de ikke siges at have været. De var naive og blåøjede og købte globalisternes løgn fra dag ét. Nu står de så med et fallitbo og kvier sig ved at skulle indrømme det. For det er jo aldrig sjovt at indrømme man har fået taget røven.

Charles
Guest
Charles

Mærkelig at der ikke er en svensker det kan få noget sat i system, ja der gælder for i øvrigt også i Danmark. Det der med system er at have folket med sig. Det kunne jo give en Nobelfredspris Den gik jo bl.a. til Yasser Arafat og til ANC lederen Nelson Mandela. Manden fra Norge fik ikke prisen, selv om de tre beskæftigede sig med det samme. Grunden til Han ikke fik Nobelfredspris, er enkel: Han havde ikke folket med sig, det havde de to andre. Derfor skal det sættes i system, hvis det er noget der skal lykkes. Ja… Read more »

Nielsen
Guest
Nielsen

Når man læser Trygve Johansens kommentar fra faecesbook ovenover,ved man at man ikke er alene i denne falske verden.

Charles
Guest
Charles

Helt enig.
Det er derfor tiden er moden til et opgør.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Test

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Linket til Johan Lindblad virker ikke, Steen –
er det bare en fejl, eller er hans indlæg forsvundet / blevet bortcensureret?!? ?