24
feb
Seneste opdatering: 24/2-19 kl. 1824
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Verhofstadts video: Let’s unite against the populists who want to destroy Europe! Let’s be proud to say “I am European”!  I dag vil Verhofstadt “sparke Orban ud.”

“Masseindvandringen handler om at skabe en superstat”

At man bedst nedlægger en nation, vil at afskaffe dets folk. Uden et folk, ingen folkevilje, uden en folkevilje, intet demokrati. Masseindvandringen har intet med arbejdskraft at gøre – vi får brug for mindre og mindre med robotter og AI – og den har som regel intet med ægte flygtninge at gøre. Vi føder ikke for få børn, og Europa er allerede stærkt overbefolket.

Alle indvandringsbegrundelser har været efterkonstruktioner

Alle de grunde multikulturalisterne har givet for masseindvandring, er løgn og efterkonstruktion. Det er røgslør over EU og FN s ønske om at opløse nationerne. Tyg på et af deres begreber, “replacement migration.”

Har japanerne brug for at blive suppleret med arabere og afrikanere, der  formerer sig hæmningsøst på verdens bekostning? FN og EU mener det, østeuropæerne mener det ikke. Mener danskere og svenskere noget, mens de endnu findes? EU har med fuldt overlæg lukket 100.000 illegale ind i år 2018.

Skal man mon forstå det danske paradigmeskift derhen, at danske EU- støtter alligevel ikke længere er enige med EU om at opløse nationen Danmark? Eller står de midt i vadestedet for at se, hvilken side af skænderiet der vinder? Tænk hvis man kunne få lidt klar besked om en af verdens ældste nationer stadig skal eksistere andet end på papiret.

Vi er globalisterne og eurokraternes nyttige idioter

Sig det højt, venligst. Som vi ser, er det stadig meningen at opløse det svenske folk af ideologiske grunde og det vil være et faktum i god tid inden år 2100. Svenskerne ville nok også gerne have nogle politikere, der spyttede åbent ud om landets skæbne.

De afskaffes på industriel basis, og ingen fortæller dem hvorfor. EU handler om at franarre os vores land med løgne. Det store flertal af EU støtter, har ikke begrebet, hvad der foregår, de er globalisternes og eurokraternes nyttige idioter.

EU’s Sovjet-parlament

Alle bureaukratier og totalitære konstruktioner kan kun vokse – eller brase sammen. I videoen sammenligner en gammel Sovjetborger EU med  Sovjet, og lighederne giver én gåsehud. Vi må bede til, at EU løber sig en dødelig stave i livet og at det sker før end siden.

Jeg vil starte med aldrig mere at stemme til EU’s impotente Micke Mouse “parlament.” Sovjet havde et lignende “parlament” til at gummistemple sin illegetime magt.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter H
Peter H
1 year ago

Folk, der er meget bekymrede for klimaet, burde jo egentlig være modstandere af indvandringen fra særligt Afrika og lavtudviklede lande. An afrikaner i Afrika udleder nemlig ikke tilnærmelsesvist den samme CO2 som en afrikaner i Europa, hvis ellers man antager, at en afrikaner vil nærme sig en europæisk levestandard, når de kommer til Europa og får statsborgerskab, hvilket er plausibelt. Se forskellen i CO2-udledning per capita her:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_carbon_dioxide_emissions_per_capita

Det er jo noget, man kan drille venstreorienterede med, hvis man støder på sådan en.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago

Så kan EU-fantasterne(bureaukraterne) ikke forstå, hvorfor de er blevet så upopulære hos de europæiske befolkninger. Det går jo stik imod deres egne befolkningers ønsker. Det kan vel efterhånden kun ende med en revolution, hvor EU-parlamentet bliver brændt ned af vrede og utilfredse borgere.