25
feb
Seneste opdatering: 25/2-19 kl. 1520
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

När samhällskontraktet bryts. ”Vi ser att landet är i upplösning”

Sverige er et stort, tyndtbefolket land. De allerfleste bor i den sydligste tredjedel af landet. Der er masser af plads at segregere på, det er det der sker hver dag og er sket i 45 år, og det vil accelerere voldsomt. De ideologiske multikulturalister på Östermalm agter ikke at bo sammen med den tredje verden – som man tydeligt ser den nye video i tre dele Infomöte om Dianagårdens migrantboende. Kostelig dokumentation af en sindstilstand.

I det hele taget har penge- og akademikeroverklassen aldrig tænkt sig, at de skulle. Heller ikke i Danmark. Deres hykleri er metertykt, de er som Alain Finkielkraut sagde for tyve år siden Forstadsidealister. De er “afskyelige samfundsborgere:”

På engelsk taler man om “the best and the brightest”, når man refererer til den kosmopolitiske elite, der er stærkt forankret i globaliseringen og liberaliseringen. De vil være verdensborgere, og de har frivilligt installeret sig i luksusghettoer med private vagtværn, privatskoler og private renovationsarbejdere. Sammen med Benneton udbreder de dogmet om menneskerettighederne, og de forarges over en fjern diktators juridiske immunitet og hylder skabelsen af en international domstol. De er imod åndens overlegenhed. De er både kollektivt indstillede og modstandere af nationalismen. I deres lukkede verden forsvarer de en åben moral. Deres samfundsforpligtigelse når aldrig ud over grænserne for deres beskyttede kvarterer. Det er mennesket uden navlestreng: fanatiske tilhængere af menneskerettigheder og afskyelige samfundsborgere på en og samme tid.

Statens Baghdad Bobs

Hvordan har de det så ikke, der er politisk imod nedlægningen af Sverige som nation? Sameksistens i Nysverige eksisterer kun på papiret, majoriteten af det svenske folk har aldrig ønsket den. Den har været et diktat, og nu er en ubønhørlig opløsningsproces i gang, som ikke dækkes af de propaganderende medier. Multikulturen tegner til en historisk katastrofe, men de dækker den, som en stadig succes. De er statssubventionerede Baghdad Bobs:  Politiske aktivister i forklædning, ideologiske tabere på tilbagetog.

Gunnar Sandelin skrev del 1 af denne artikel i november – læs den først – nu  idag udkommer del 2.

Jag har tidigare skrivit här om det i sociala medier uppmärksammade ”Ekeröprojektet” som gick ut på att en grupp likasinnade skulle vilja bosätta sig i en utvald kommun för att där påverka politiken så att de kunde leva befriade ifrån massinvandringens och mångkulturens negativa konsekvenser.

Jag avslutade med att berätta att det finns fler grupper som har liknande ambitioner med att vilja leva efter vad de definierar som svenskt. En sådan grupp kallar sig Svenska zoner. Den har nyligen framträtt med ett genomarbetat och detaljrikt program, vilket går att ta del av på gruppens hemsida samt i dess öppna Facebookgrupp.

”Jag ser det här som ett sätt att undvika en kommande inre väpnad konflikt. Vi vill ju också inkludera invandrare som har anammat det svenska, och vi vill ’ta över’ kommuner fredligt, genom kommunalval. Vi har inga dolda avsikter”, försäkrar Stefan Fahlander.

”Vi ser att landet är i upplösning. Vi kan väl inte vara så flata att vi bara tittar på när vårt land tas ifrån oss. Rädda det som räddas kan!” utbrister han och avslutar vårt samtal med att berätta att under första delen av mars kommer varje kluster/region i landet få en sluten Facebookgrupp. Dessa grupper har redan sjösatts och ska jobba vidare med frågan om vårt sargade lands framtid. NÄR SAMHÄLLSKONTRAKTET BRYTS, DEL 2: SVENSKA ZONER

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Det lyder jo i mistænkelig grad som beskyttede reservater for den stadigt mere kulturelt truede etnisk – og kulturelt set – svenske befolkning – som det længe er blevet forudset af de få fremsynede og ansvarsbevidste indvandringskritikere og skeptikere, der vovede at se skriften på væggen for årtier siden ?

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg håber, de bruger tiden i indianerreservatet fornuftigt. Det vil sige ikke gør som de rigtige indianere, der konverterede nederlaget i reservaterne til et liv i druk og afhængighed af statens nådsensbrød som drift af kasinoer og lignende, som tabersamfund gør sig afhængige af. Næeeh tiden skal bruges på strategisk planlægning af, hvordan rosset smides ud af Spanien igen. Det vil sige gøre grundlæggende nordeuropæiske dyder til lov i vores kultur igen: En endeløs flid og ydmyghed over for slæbet, “Hellere slides op en ruste op”, som der stod på de klokkestrenge mine mostre og tanter broderede og belemrede hele… Read more »

Træt
Træt
2 years ago

Bagdad Bob er meget bedre kendt som “Komiske Ali” i Danmark, et ordspil med Kemiske Ali, der organiserede kemiske angreb på Saddams modstandere. Iflg. MSM, altså, så det var nok bare krigspropaganda

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg overhørte en eller anden radioudsendelse, som vist nok handlede om den enorme værdi af tillid mennesker imellem, som en vigtig parameter for lykkelige mennesker(en definition af lykke, der selvfølgelige kan diskuteres til evig tid, men lad det ligge) Man havde lavet et fælles forsøg i flere forskellige lande. Det var ret banalt, men genialt: Man “tabte” et vist antal punge, med et anseeligt pengebeløb, i henholdsvis de skandinaviske lande, sydamerikanske lande og sikkert andre steder, som jeg ikke fik fat i. SAMTLIGE punge, der var tabt i Skandinavien blev refunderet af finderen til personen som havde “tabt” uden, at… Read more »