25
feb
Seneste opdatering: 27/2-19 kl. 0432
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson “panoramaer” BBC Panorama

Se den mens du kan: Tommy Robinson Permanently Deleted From Facebook And Instagram.

Islamists got Tommy Robinson banned from Facebook

Her er Facebooks lamme begrundelse: “Robinson publicerer organiseret had.” – Engelsk MSM er ikke glade for at skrive om denne dokumentar. Se her. Nogle mener, at Tommy Robinson “truer alle journalister.” Se også Ezra Levant tells Tommy Robinson audience: “You can be your own media” og Delingpole: BBC Caught Lying Again. And Again…

Hør også den fremragende Gerard Battens tale ved fremvisningen i Manchester. Batten var en fremsynet mand. i 2007 kunne man møde ham på Counterjihad Konferencen i Bryssel blandt islamkendere som Robert Spencer, Bat Ye Or, Lars Hedegaard, Johannes Jansen, Fjordman, Paul Weston, Nidra Poller, Patrick Sookhdeo og Sam Solomon. Oriana Fallaci ville have været der, var hun ikke død nogle måneder i forvejen. Det kan jeg beklage, jeg ikke fik med.

“Masseindvandringen er uden demokratisk legitimitet”

Jeg har skrevet det i tyve år, og enhver der husker 1983, ved det. Vi har fået mange grunde til den, men ingen holder. I Sverige har de tilmed indtil for få år siden, påstået den var en gevinst og sikrede velfærdsstatens beståen (!) I den virkelige verden forsvinder svensk velfærd med lynets hast.

Politikeren Henrik Dahl er en mand, der er noget bedre end sit parti, men de kan jo komme efter det. Hvad Danmark har brug for NU, er en statsminister, der bare er nødtørftigt klædt på hvad angår islam. Fra Henrik Dahl: »At behandle og vedtage L 140 føltes som den første, gradvise opvågning fra et mareridt« (log in)

At behandle og vedtage L 140 føltes som den første, gradvise opvågning fra et mareridt. Og jeg er sikker på, at når vi om 10-15 år er helt vågne, vil alle undtagen en lille, hårdkogt minoritet kunne se, hvor uhyggeligt det mareridt egentlig var.

At tage skridt til at udskifte over ti procent af Danmarks befolkning med udlændinge, der for en betydelig andels vedkommende er imod den eksisterende samfundsorden, er en fuldkommen vanvittig beslutning, der aldrig nogensinde har haft demokratisk legitimitet.

Beslutningen blev simpelthen gennemtrumfet på det rent principielle plan uden, at der havde fundet grundige og saglige udredninger sted, der kunne belyse de helt konkrete konsekvenser i detaljer….Og derfor siger jeg, at beslutningen aldrig nogensinde har haft egentlig, demokratisk legitimitet.

Gad vide, hvad folk havde sagt tilbage i 1980erne, hvis de havde kendt konsekvenserne af den tænkning, der på det tidspunkt var flertal for?

Folketinget overvejer – skal man forestille sig, at fremlæggelsen ville have lydt – at gennemføre en række foranstaltninger, der over tid vil nå op på at belaste de offentlige kasser med langt over 30 milliarder kr. pr. år. Til gengæld vil vi komme til at opleve en komplet udskiftning af klientellet i Danmarks retssale. Og når folk er færdige der: I Danmarks fængsler.

Det var – undskyld mit direkte sprog – sindssyge beslutninger, der blev truffet dengang. Det er godt, at vi for alvor er begyndt at rulle dem tilbage. Henrik Dahl: »At behandle og vedtage L 140 føltes som den første, gradvise opvågning fra et mareridt«

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
River
River
1 year ago

For tiden piber de gamle og deres familier over manglende hjemmehjælp og hvad har vi (DR eller TV2, gider ikke tjekke). Det er ubegribeligt at man er så snotdum at man ikke kan finde ud af sammenhængen med det stigende vand og at nogle er travlt beskæftiget med at slå hul i bunden af vort fælles skib. Intelligente menneskers største fejl er sandsynligvis deres uvillighed til at forstå at at ondskaben er orkestreret, synkroniseret og verdensomspændende.

ignoranten
ignoranten
1 year ago

Er lige blevet færdig med at se Tommys ovenstående dokumentar om BBC….. Virkelig seværdig, men intet overraskende… BBC er ikke værre end DRs måde at opererer på…
Det eneste vi kan stole på i MSM er sportsresultaterne… TROR JEG, æhhh MÅSKE…????!!!!!!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Reklamskylt visade kvinna i slöja – förstördes

https://mobil.pt.se/nyheter/reklamskylt-visade-kvinna-i-sloja-forstordes-11138226.aspx

TT19:33 | 2019-02-25

BROTT Under helgen vandaliserades en av Gävle kommuns digitala reklamskyltar vid E4:an så pass att den slutade fungera, rapporterar Gefle Dagblad. Reklamskylten har använts till att sprida kampanjen “100 Gävlebor” som uppmärksammar att kommunen passerat 100 000 invånare.

Förra veckan var det en kvinnlig lärare klädd i slöja som syntes på skylten för att välkomna bilisterna till staden. Läraren hade valts ut till kampanjen för att hon trots sin cancer fortsatt kämpa för sina elever i staden.[!!!]

barfbag
barfbag
1 year ago

Hope not Hate (U.K.) (advarsel:politisk korrekt sprogbrug i selve navnet:Hate=alt, som de ikke er enige med) er en samling ureformerede kommunister, en organisation ligesom Southern Poverty Law Center (U.S.A.):Hope not Hate pose with guns: https://www.youtube.com/watch?v=LdKPxA3WkUk