27
feb
Seneste opdatering: 27/2-19 kl. 2331
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC Hard Talk, 26 februar 2019. Vesteuropa har ingen politisk leder, der tør sige den enkle sandhed om EU, Peter Szijjarto siger her. De har så mange hensyn at tage, og sandheden kommer langt nede på listen. BBC er kommet sig noget oven på Tommy Robinsons uppercut, og måske særlig siden Robinson har fået lukket munden digitalt. “Deplatformed” et ord EU vil sørge for, vi vænner os til at høre.

Eliten sjakrer med ytringsfriheden: Amazon fjerner Tommy Robinson-bog

Alle mulige politiske interessenter lukker nu munden digitalt på hinanden. Mest venstrefløjen på konservative. Vores mest elementære, demokratiske ret, ytringsfriheden, styres nu af anarki. Politikerne går foran med kaoset, og om et par måneder har vi oven i købet Artikel 11. Vil demokratiet overleve den digitale censurs magtkoncentrationer? Skal vi leve i et svensk teaterdemokrati?

Onsdag har Amazon også fjernet Tommy Robinsons bog “Muhammeds Koran.”  BBC lyver lodret om, hvad Robinson har sagt gennem årene. Vesten er på flugt bort fra simple, demokratiske principper, fordi nogle samfundstopper føler sig truet af en arbejderdreng fra Luton.

Nogle i den engelske samfundstop er blevet virkelig bange for Tommy Robinson, for man skal ikke forestille sig at dette er udsprunget af Mark Zuckerberg og Jeff  Bezos hjerner, selvom en politiker som Nick Clegg nu har en høj stilling hos Facebook, og hans syn på Robinson, kan man gætte sig til.

Der er kommet et tip fra det engelske etablissement med fuld, tidobbelt ‘deniability.’ Dette er en politisk magtkamp eliten fører med skjulte våben, og Tommy Robinson ved, at han har udfordret samfundstoppen, så den mærker det. Se endelig også

 Sargon of Akkad: Then They Came For Tommy Robinson

“This is a free speech issue”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

Hvad den fine BBC-reporter glemmer at nævne, er at den såkaldte “Merkelplan” er udarbejdet af en amerikansk”tænketank”, læs Soros!!!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

The BullshitBroadcastingCompanys “Why does your country feel the need to endulge in this kind of black propaganda?” speaks for itself.
Why, can be heard between the lines in this interviewer promoting globalism and multicultural hell on behalf of truthseeking.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har aldrig før overvejet at købe Tommys koranbog. Men nu skal jeg sgu ha’ den. Mon ikke det er nogenlunde, hvad inkvisitionen får ud af disse afbrændinger af forbudte bøger og facebookprofiler?

Birgitte
Birgitte
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvis du har lyst så kan du læse min anmeldelse af den her: https://www.korankaffe.dk/single-post/Mohammeds-Koran

Jeg var overrasket over det “hårde sprog” – dvs. de hårde anklager, der var i den. Anklagerne rettede sig faktisk i langt højere grad mod “eliten” i form af politikere, medier og andre autoriteter, end mod islam. I det lys er det faktisk ekstra klamt, at den nu er fjernet fra Amazon.

Allan Hansen
Allan Hansen
1 year ago
Reply to  Birgitte

UPS: Der fandtes ingen Koran på Mohammed tid!

Birgitte
Birgitte
1 year ago
Reply to  Allan Hansen

UPS: Allan, hvad var det så, der kom ud af munden på profeten? Du ved godt, at Koran betyder “recitation”,ikke 🙂 Bortset fra det tror jeg du har helt ret i, at den ikke fandtes. Koranen nævnes ikke i NOGEN skriftlige kilder før slutningen af 600-tallet (over 60 år efter Muhammeds formodede død). Der er faktisk en del, der indikerer, at også Muhammed er “efterkonstrueret”, idet ingen kilder nævner ham før 60 eller måske endda 160 år efter hans formodede død (alt efter om man tror på at det er ham, der er nævnt i inskriptionen på Klippemoskeen). Det rokker… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
1 year ago
Reply to  steen

Netop!

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Birgitte

Tak, det vil jeg gøre. Det er en god side, du holder dig.

En mø kan også gø
En mø kan også gø
1 year ago

Godt nyt: BBC viser nu offentligheden, hvor troværdige de er, gennem The Trust Project. http://bbcnewslabs.co.uk/projects/trust-project-challenge/ The Trust Project. News with integrity. https://thetrustproject.org Det var en ansat hos BBC, Mohammed Shafiq, der arrangerede et møde med Facebook for at få Tommy Robinson fjernet. Han gjorde det tre dage efter at Robinson havde offentliggjort en video med rystende afsløringer om BBCs Panorama-dokumentarprogram. Hashtag: #scrapthelicencefee. Robinson truede altså BBC direkte på brødet! Se her: https://www.youtube.com/watch?v=oz5pnqu3CsA Det forskrækkede mig som seer. ‘Kunne der være noget i hans kritik?’ tænkte jeg i et lille øjeblik. Men The Trust Project har genoprettet min tillid. For BBC… Read more »

Birgitte
Birgitte
1 year ago

Nick Cleggs mening om Tommy Robinson: Nick Clegg er nævnt på side 22 og 23 i Robinsons bog. Efter halshugningen den britiske soldat Lee Rigby på gaden i London, mente Clegg, at det vigtigste hensyn i situationen var at rense islam. Så han citerede Koranens vers 5.32. Tommy Robinson påpeger at verset faktisk er det modsatte end fredeligt (hvilket er rigtigt), og Clegg udstilles dermed i bogen som en idiot og som en bedrager, der fører befolkningen bag lyset om islam. Det er ikke svært at gætte, hvordan Clegg har det med Tommy Robinsons bog og Tommy Robinsons budskab i… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Jeg forstår ikke ungarsk, men vil hævde jeg forstår ungarere.
https://sproget.dk/lookup?SearchableText=ungarer
Det burde være muligt at lave en “logo”, her ment som et flytte stoppested-sted, selv børn kan finde, hvor man kan vise sine ting, varer, hvad ved jeg, uden andre kan fjerne det.
Uden retslig bemyndigelse til noget sådan.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago