27
feb
Seneste opdatering: 1/3-19 kl. 1939
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We live in a stalinist-society of governments and big tech”

I øjeblikket kan jeg ikke se, hvad der skulle forhindre Tommy Robinson i at blive en britisk/europæisk Lech Walesa mod vor tids Sovjetunionen, Bryssel, andet end at nogen slĂĄr ham ihjel. Man skal erindre sig, at Sovjetunionen ligesom EU havde et “parlament”, der gummistemplede politibureauets beslutninger. Dets lønninger var nok mindre, end de 751 i Bryssel, der fĂĄr bestikkelselønninger af den enkle grund, at de er marionetter. De spilder deres korte liv, men de bliver rigeligt kompenseret.

Totalitarisme avler modtryk fra et meget lille mindretal af frie, modige mennesker. Tommy Robinson er i en alder af kun 36 år en af Europas mest exceptionelle skikkelser. Jeg hører, han kommer til en konference i København til efteråret, og jeg glæder mig til at møde ham igen. Hvad der er sket med ham siden første gang i 2012, er helt utroligt.

Der er ingen grænse for, hvad han kan drive det til, og de helt tunge magthavere er klar over det. Han viser os, at vores sĂĄkaldte ‘demokrati’ er sĂĄ korrupt, som i en hvilken som helst  bananrepublik. De er bare bedre skuespillere.

Men tænk på Marrakesh, da Løkke kortvarigt røg ud af rollen konfronteret med den allermindste folkevilje, der mente vidtgående ting burde diskuteres demokratisk. Det var den rigtige Lars Løkke man lige skimtede. Det var ikke en demokrat, det var en jobansøgning hos  hans overordnede arbejdsgivere.

SE også Ezra Levant: Facebook, Instagram BAN Tommy Robinson.Bogmærk også Tommys nye side TR.News.

Lone Nørgaard: Danmark under angreb

Lone Nørgaard taler om Støvring og Jalvings bog Danmark under angreb. Hør også Jalving og Støvring 19 januar 2019: Støvring og Jalving: “Danmark under angreb.”

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
1 year ago

De alternative medier bør lære sig begrænsningens kunst, hvis ønsket er at nĂĄ ud til en bredere læserskare. Mainstreammedierne har for længst fattet, at de flestes menneskers nyhedsdækning alene bestĂĄr af at skimme diverse artikler, som derfor omhyggeligt designes til formĂĄlet. Lavt lixtal, maksimum antal ord, clickbait i overskriften osv. De statsstøttede mediers opgave er ikke at præsentere debatoplæg, men udelukkende at pĂĄvirke, og det ønskede resultat af denne pĂĄvirkning skal helst udmunde i fornemmelser snarere end tanker eller skriftlige ytringer. Indimellem ses dog kommentarspor under nøje udvalgte artikler, hvilket imidlertid ikke skal opfattes som en opfordring til dybsindige analyser… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

SD-hatande kommunikationschef bakom Gävles ”affischflicka” Inrikes 26 februari, 2019 https://samnytt.se/sd-hatande-kommunikationschef-bakom-gavles-affischflicka/ Sedan slutet av förra veckan har Gävles välkomstkampanj med en kvinna i hijab fĂĄtt stor uppmärksamhet. Samhällsnytt har kunnat avslöja att kvinnan pĂĄ skylten har kopplingar till en radikal moskĂ©. TongĂĄngarna gick varma i sociala medier och en av skyltarna blev vandaliserad i helgen. Idag kan Samhällsnytt berätta mer om mannen bakom den kritiserade kampanjen – den fd SR-journalisten Johan Adolfsson. Gävles kommunikationschef spar inga ord när det gäller Sverigedemokraterna och menar att det är helt i sin ordning att styra publiceringar i Gävles tidningar. … Det har framkommit –… Read more »