28
feb
Seneste opdatering: 28/2-19 kl. 1723
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Klimaet er et religi√łst overklasseprojekt, og SVT er i dag en propagandakanal for magten”

Det er¬† √¶drueligg√łrende at h√łre en videnskabsmand i stedet for en blank journalist eller politiker.¬† Deres skr√•sikkerhed beror p√• deres uvidenhed. SVT politiserer om muligt endnu v√¶rre end DR P1. Lars Bern kommer ind p√•, hvad der er i det for venstrefl√łj og globalister. Bern er civilingenj√∂r, teknologie doktor. Se ogs√• The Five Best Arguments Against Climate Alarmism.

Uforenelige kulturer √łdel√¶gger demokratiet

Af Jens Graae

Uforenelige kulturer i samme land ender med at frast√łde hinanden

Utroligt mange muslimer er tr√¶ngt ind over de vesteurop√¶iske gr√¶nser og har mere eller mindre berettiget s√łgt asyl i de vesteurop√¶iske nationalstater. Vi konstaterer, at antallet for√łges, fordi muslimske m√¶nd kun gifter sig med muslimske kvinder fra deres oprindelige hjemland. Yderligere f√łder disse muslimske par flere b√łrn end europ√¶iske kvinder. Europ√¶iske kvinder har kun interesse for muslimer i forbindelse med √¶gteskab, hvis de konverterer til islam. Det samme g√¶lder europ√¶iske m√¶nd der √łnsker at gifte sig med en muslimske kvinder. Dermed er enhver form for ligev√¶rdig integration mellem muslimer og etniske europ√¶ere umuliggjort, hvis de etniske europ√¶ere √łnsker at bevare deres egen tro og deres egen kultur.

En kultur, der udnytter en anden kultur, ender med at blive en belastning

Vores politikere i Vesteuropa har sat deres borgere i en umulig situation, dels fordi de gennem FN og EU plæderer for at få flere muslimer til Europa, og som noget nyt nu også afrikanere syd for Sahara. Disse mennesker skal påtage sig de arbejdsopgaver, som politikerne og nogle arbejdsgivere fejlagtigt mener, at den dalende europæiske befolkning ikke længere har mulighed for at klare.

Fyrre √•rs kostbare fors√łg p√• at f√• muslimske m√¶nd og kvinder i arbejde er stort set mislykket. Der findes enkelte muslimske m√¶nd og kvinder, der lever op til de krav, som vi med rette kan stille til deres evne til at tjene penge. Men hvad er der galt med den k√¶mpestore rest af muslimer, der nasser p√• vores samfund. I deres eget hjemland har de under meget vanskelige vilk√•r v√¶ret i stand til at opretholde en rimelig levestandard. Hvorfor er det umuligt her i Europa, hvor de f√•r hj√¶lp til at finde et arbejde?

Arbejdsm√¶ssig ligev√¶rdighed er n√łdvendig, hvis to kulturer skal kunne leve sammen

Ingen politiker vil, ligesom EU og FN heller ikke vil indr√łmme, at man er i f√¶rd med at beg√• en uhyggelig stor fejltagelse i Europa.

En h√•bl√łs mislykket integration er √łdel√¶ggende for demokratiet

Sammen med en dyrt betalt og samtidig mislykket integration overalt i Vesteuropa har vi med modtagelsen af det store antal muslimer f√•et et for√łget salg af stoffer, en kraftig for√łget bandeaktivitet, konstante tyverier, skyderier i gaderne og skuddr√¶bte mennesker. Fredelige vesteurop√¶iske lande er blevet vanskeligere at leve i, is√¶r for √¶ldre mennesker og kvinder, der med god grund kan f√łle sig truet efter m√łrkets frembrud.

Jeg taler ikke her om politikere eller de elit√¶re kredse, der hovedsagelig lever i ‚ÄĚde hvides ghettoer‚ÄĚ, hvor muslimer som regel aldrig kommer. Jeg taler om den gruppe i samfundet, som TV og avis-journalister som regel lidt h√•nligt betegner som ‚ÄĚde almindelige mennesker‚ÄĚ, dvs. flertallet i befolkningen, der til dagligt slider i det for at f√• samfundets hjul til at rulle og nu tillige kan opleve voldt√¶gter mod deres d√łtre eller r√łverier mod deres gamle for√¶ldre.

Det er de mennesker, hvis problemer med politikernes ‚ÄĚlykkelige‚ÄĚ multikulturelle samfund sj√¶ldent eller aldrig bliver omtalt i TV eller i de elit√¶res aviser, der som bekendt har f√•et journalistisk mundkurv p√• af politikerne. Der m√• kun i begr√¶nset grad fort√¶lles sandheder om muslimsk h√¶rgen i europ√¶iske storbyer, s√•fremt aviserne skal opretholde deres √łkonomiske tilskud fra magthaverne. I stedet er borgerne i Europa henvist til at l√¶se sandhederne i ‚ÄĚundergrunds-netaviser‚ÄĚ, som EU og politikerne i stort set alle de vesteurop√¶iske lande nu ogs√• truer til at tilbageholde visse beskrivelser af de virkelige forhold i Europa.

Har det danske demokrati overlevet nutidens turbulens?

Jeg gik i folkeskolen under 2. Verdenskrig. L√¶rerne dengang var ikke venstreorienterede. Gang p√• gang indprentede disse fortidens l√¶rere, at man kun kunne bevare demokratiet, hvis man k√¶mpede for det hver eneste dag. Men dengang havde vi jo ogs√• nazismen lige udenfor d√łren i form af den tyske bes√¶ttelse.

I dag taler alle om et demokrati, der i virkeligheden slet ikke eksisterer. Har vi ytringsfrihed? Svaret er ligetil. L√¶s aviserne og bem√¶rk alle de manglende oplysninger. Hvorfor s√łger politikerne at hemmeligholde forhandlinger med de arabiske lande? Hvad med alle aftalerne med araberne om muslimsk indvandring?

Og hvad med Marrakesh aftalen, hvor vores statsminister giver nogle forblommede argumenter for at s√¶tte sin underskrift under et dokument, der er skrevet s√• FN-tvetydigt, at ingen levende sj√¶l ved, hvad det endelige resultat bliver? Hvad blev der af folkeafstemningerne? Er befolkningen nogensinde blevet spurgt om den kunne acceptere en indvandring? Politikerne t√łr ikke sp√łrge om folkets mening ved politiske n√łglesp√łrgsm√•l. Hvorfor? Det skyldes nok, at politikerne og de elit√¶re magthavere har en anden mening end folket. Skal vi forts√¶tte p√• den m√•de ogs√• efter valget?

Et samfund som politikerne ikke synes at kunne se

Det virker som om ministre og folketingspolitikere slet ikke er i stand til at se de problemer de har bibragt den danske befolkning gennem den indvandring de har accepteret fra is√¶r muslimske omr√•der. De synes at v√¶re fuldst√¶ndigt ukendte med de problemer, det medf√łrer at bringe to s√• forskellige kulturer som den muslimske og den danske sammen. Talrige politikere har siden 1970‚Äôerne rost deres multikulturelle politiske projekt overfor en n√łlende befolkning. Og nu vil de samme politikere ikke acceptere, at et flertal i den danske befolkning ikke kan se de multikulturelle lyksaligheder, som politikere i deres uklogskab har skabt.

En bevidst politisk blindhed?

En minister der f.eks. bev√¶ger sig ud i samfundet beskyttet af PET og andre politifolk bliver i en ghetto modtaget med smukke ord og taler. N√¶sten overalt hvor en s√•dan minister eller for den sags skyld en delegation af folketingspolitikere bev√¶ger sig er der fest og glade dage. N√•r deres dag er slut p√• Christiansborg eller hvor de nu befinder sig, s√• tager de fleste af dem hjem til deres ‚ÄĚhvide ghetto‚ÄĚ, hvor de ikke som i visse mere ydmyge dele af K√łbenhavn og andre st√łrre byer ofte forstyrres af politiets n√łdvendige sirenehylende udrykninger mod de muslimske ghettoer.

Har danske politikere ærlig vilje til at bevare et demokrati?

Den eneste m√•de hvorp√• det er muligt at bevare et demokrati er at forsvare det i skrift og tale. Ikke mange er klar over, at politikerne uden at orientere befolkningen synes at f√łre os mod epistokratiske tilstande dvs. en slags vidensstyre. Mennesker der opfatter sig som klogere end gennemsnittet, alts√• politikere og universitetsfolk skal tilsyneladende styre landet uden medvirken fra befolkningen, bortset fra folkets funktion som stemmekv√¶g.

Indr√łmmer, at det er lidt af en p√•stand, men pr√łv at iagttage hvorledes landet ledes i dag. Befolkningen bliver ikke spurgt om deres standpunkt i v√¶sentlige sp√łrgsm√•l. Og er der ikke et till√łb til at folketingsmedlemmer skal have en universitetsuddannelse for at komme i folketinget. Hvor er arbejderne, h√•ndv√¶rkerne, ‚ÄĚkontor- og forretningsfolkene‚ÄĚ henne? De er dog flertallet i befolkningen.

En dårlig undskyldning

Den politiske undskyldning er, at et land bliver stadig mere kompliceret at lede og derfor kr√¶ver flere eksperter, ogs√• blandt politikerne, alts√• flere samfundsfaglige universitetsfolk m.fl., der opfattes som havende den forn√łdne ekspertise. Os almindelige mennesker skal tilsyneladende udelukkes p√• trods af, at 57% af vores love p√• nuv√¶rende tidspunkt er EU lovgivning. Det m√• f√łlgelig v√¶re de administrative besv√¶rligheder, der trykker politikerne og ikke komplikationer med at lede landet.

Berlingske Tidende har i en tidligere artikel fortalt, at √Ölborg universitet har modtaget fem millioner kroner med det form√•l at studere ‚ÄĚepistokratiets‚ÄĚ muligheder, bl.a. med graduering af v√¶lgerindflydelse. Er det begyndelsen til enden p√• et tidligere smukt dansk demokrati?

I √łvrigt er det n√¶ste trin efter epistokratiet som regel diktaturet!

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
1 year ago

S√• l√¶nge de ledende politikere i Folketinget har √łjnene fast rettet mod en toppost i EU-systemet, skal man nok ikke forvente, at de k√¶mper s√¶rlig h√•rdt for demokratiet.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Vermund anmeldt for racisme: ‘De hedder koranklodser’ https://www.berlingske.dk/nyheder/vermund-anmeldt-for-racisme-de-hedder-koranklodser Torsdag d. 28. februar 2019, kl. 22.38 DANIEL N√ėJSEN FALLAH Pernille Vermund har torsdag v√¶ret et smut forbi politiet, efter hun er blevet anmeldt for racisme. Og nu overvejer politiet s√• at rejse en sigtelse mod partiformanden for Nye Borgerlige. … ‘Jeg er ikke jurist, og skal ikke kloge mig p√• paragraffernes r√¶kkevidde. Men der er noget grundl√¶ggende galt med loven, hvis vi fremover skal forbydes at kalde koranklodser ved deres rette navn. For koranklodser er det, de er’, skriver hun blandt andet p√• hjemmesiden og forts√¶tter: ‘De st√•r der for at… Read more »

Minucius
Minucius
1 year ago

Demokrati betyder som bekendt folkestyre og det kan man selvf√łlgelig ikke bevare n√•r man har udskiftet folket med menneskeheden! Menneskerettigher/konventioner og overnationale institutioner er anti-demokratiske af natur. Afviklingen af demokratiet er et bevidst valg beg√•et af den vestlige magt-kapital klasse. Demokratiet var v√¶ldigt anvendeligt under presset fra Sovjet, men efter den koldekrigs afslutning er et imperielt eller supra-statsligt teknokrati den eneste styreform der giver mening for Vestens globalister. Folket kunne jo finde p√• at bevare og endda udbygge b√•de velf√¶rdsstat og nationalt selvstyre. Og det g√•r ikke-nikke-nej i den fagre nye globaliserede verden.

Minucius
Minucius
1 year ago
Reply to  Minucius

“Menneskerettigher” = Menneskerettigheder

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Personlig gik jeg de f√łrste √•r i skolen, der var privatskolen, i 1960erne. Det kunne h√¶vdes, hvilket er det jeg g√łr her, at det danske demokrati fungerede bedst under Estrup, da det formelt var et demokrati, men reelt ikke lige var det der aktuelt n√¶vnes som havende demokratiets specielle karakteristika. http://denstoredanske.dk/Samfund%2c_jura_og_politik/Samfund/Moderne_demokrati_og_konstitutionelt_monarki/demokrati Efter Estrup er set en enorm v√¶kst i skats indt√¶gter, statens udgifter og statens g√¶ld, vist sj√¶ldent statens formue. Til niveauer, de f√łrst n√¶vnte, jeg ikke er ene om at mene er uacceptabelt h√łje. Alt for mange, navnlig i generationerne der gik i skole under og efter forrige bes√¶ttelse… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Haiti, Jamaica och Gambia ‚Äď inte l√§nder som Sverige normalt f√∂rknippas med. Men dessa stapplande ekonomier √§r de enda vars valutor gick s√§mre √§n kronan i b√∂rjan av det h√§r √•ret.
https://www.svd.se/varningen-svenska-kronan-riskerar-att-rasa-till-krisniva

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Efter Estrup er set en enorm vækst i skats indtægter, statens udgifter og statens gæld, vist sjældent statens formue.

Det er sket i hele den vestlige verden, det har intet med Estrup at g√łre.