5
mar
Seneste opdatering: 6/3-19 kl. 1010
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige er en time-lapse optagelse af Romerrigets undergang. Det vil bestÄ, men med en sydafrikansk/brasiliansk voldelighed. Kvinder vil  vÊre jaget vildt i Feministan i al fremtid

NÄr jeg for ti eller femten Är kunne skrive, at Sverige var i sammenbrud, mÄtte jeg tvivle pÄ mig selv og hele tiden efterprÞve pÄstanden pÄ virkeligheden. Man skÊrper kun sin tro og sine anelser, ved hele tiden at beskyde dem med virkelighed. Kunne det vÊre sandt, hvad jeg sÄ?

Nu er det sÄdan med sammenbrud, at de som regel starter i det helt smÄ, hvor kun de er nÊrmeste opdager det. Jeg var ved et tilfÊlde en af de nÊrmeste, hvad angik Sverige. Det var jeg ikke, da jeg var i Beirut i 1969 eller i Split i 1986. Jeg sÄ ikke, hvad der kom. Jeg havde ingen adgang til at lytte pÄ vandrÞrerne i de egne af verden. Sproget var ogsÄ i vejen.

Da der derfor var borgerkrig begge steder fem Är efter mit besÞg, kom det helt bag pÄ mig. Det hele lÄ i betragterens begrÊnsede Þjne. Verden man ser, er lige sÄ indskrÊnket, som man selv er pÄ tidspunktet.

Unge mennesker, som jeg var, er meget indskrĂŠnkede, men sĂ„ meget desto mere selvsikre. Selvsikkerhed er en dĂ„rlig ide, nĂ„r man er 20 eller 30. Man kan prĂžve den, nĂ„r man  er 60, nĂ„r ortodoksierne er ramlet pĂ„ deres egen urimelighed, og tvivlen oversvĂžmmer alt. Ikke mindst tvivlen pĂ„ de magtpersoner, der uafbrudt kalder sig ‘demokrater.’

Sammenbrud er, hvad vi har til fĂŠlles over tid

Det gÊlder en sprÊngt dÊmning, et menneskeligt, Êgteskabeligt, socialt eller civillisatorisk sammenbrud. Det er som med store jordskÊlv, dyrelivet opdager dem flere dÞgn inden, og flygter. De fleste mennesker fÞrst nÄr det er i gang, og det er for sent. Ofte begynder det mentalt, og et samfund har svÊrt ved at bestÄ uden de dyder, der skabte det.

Det ses i den kulrede svenske ‘elite.’ Intet kan den bygge, men alt kan den rive ned med sine verdensfjerne ideer, som den sundere del af  verden griner af, og almindelige svenskere skammer sig over. Sverige er en time-lapse video af Romerrigets undergang: 400 Ă„r pĂ„ bare 40 Ă„r.

Blot én generation skulle der til, for at plante en torpedo under dets vandlinje. Det tidligere galna kvarsekel var kun til for at mÞrne forsvarsvÊrkerne. De sidste 25 Är har vÊret rigtig forrykte. Tro ikke pÄ mig, se det her.

“Men multikulturen har jo ikke noget pĂ„”

Mine observationer dengang viste sig rigtige, jeg kendte faktisk landet bedre, end dem der udskammede mig for at skrive, som jeg gjorde. Sammenbruddet gÄr sÄ stÊrkt nu, at ingen kan undgÄ at observere det, bortset fra svenske politikere og deres medskyldige journalister og hofsnoge, vel at mÊrke.

De er fÞrst blevet lidt modige pÄ det allerseneste. NÄr villa, vovse og Volvo er tilset, er der en lille smule tilovers til virkeligheden for gamle, syge, hjemlÞse og voldtagne. Nu i 2019 er der flere svenskere, der siger som barnet i Kejserens Nye KlÊder:

“Men han har jo ikke noget pĂ„.” “Men han har jo ikke noget pĂ„,” rĂ„bte til sidst hele folket. Det krĂžb i kejseren, thi han syntes, de havde ret, men han tĂŠnkte som sĂ„: “Nu mĂ„ jeg holde processionen ud.” Og kammerherrerne gik og bar pĂ„ slĂŠbet, som der slet ikke var.

Svenskerne er kanonfĂžde: “Eliten bedriver ett krig mot folket”

Sverige er i universel oplÞsning, som Jonas Nilsson siger  pÄ sin lavmÊlte mÄde i videoen ovenfor. Den er god, less is more i en tid af kraftord og oppumpede adjektiver.

Der er ikke en sektor, der gÄr fri. IgÄr kunne man f.eks. se, at der er opstÄet et enormt sort marked for boliger oven i alle de andre sociale ulykker, der rasler ned over Sverige. NÄr man mangler 700.000, er der nogle, der vil lave penge. Da Reifeldt flÞj hen over Sverige, glemte han at tage hÞjde for, at man ikke bor i jordhuler lÊngere.

“Forbrydere”

Marcus Birro, der er mindre fej og lĂžgnagtig end en svensk gennemsnitsjournalist, skriver nu lige ud: Eliten bedriver ett krig mot folket. Fornemmelsen breder sig til den svenske middelklasse, og etablissementet har ikke andre midler tilbage end censur. Som imod Avpixlat, Tommy Robinson og det Techfirmaerne og EU magten i Ăžjeblikket koger sammen imod det frie ord.

Om ti Ă„r vil det vĂŠre ukontroversielt at kalde de politikere ‘forbrydere’, der gjorde dette mod Sverige. De undervurderer vreden imod dem og sorgen, eller ogsĂ„ ignorerer de den fordi eksperimentet er kĂžrt sĂ„ langt, at der alligevel ikke er nogen vej tilbage.

Vi mister ogsÄ vores land

Jeg er uden de illusioner om en folkelig og politisk rationalitet, jeg havde, da jeg begyndte. Man er hĂ„rdt ramt af galskab, nĂ„r man gĂžr det imod sig, Sverige har gjort  i 45 Ă„r. “Generationer er ramt af hjernevask,” skriver Bitte Assermo i dag. En anden skriver om politikerne, at “De utför ett lĂ„ngdraget hedersmord pĂ„ det svenska samhĂ€llet.

Jeg har ingen illusioner om Sverige i dag. Landet er fĂŠrdigt, uanset det fĂžrst er et vedtaget faktum om 30 Ă„r. Inkompetance, naivitet og provinsialisme Ăždelagde det.

Machiavelli havde ret: Problemer erkendes fÞrst, nÄr de ikke mere kan lÞses. Danmarks er ikke der endnu, men de nÊrmer sig hastigt, og der er ingen rigtig vilje til at forhindre en tragedie. Flertallet af vÊlgere ser den ikke, og politikerne synes at hÄbe, deres efterfÞlgere rager kastanjerne ud af ilden.

Vi driver afsted for EU Kommissionens og feje politikeres forgodtbefindende. Vi mister ogsÄ vores land. Resultatet vil blive vold imod os, som her.

VesteuropĂŠerne er pĂ„ vej i krig med vidt forskellig hastighed, ikke mindst pĂ„ grund af EU, “der vil forebygge krig i Europa.” NĂ„r de bred masser opdager det, er det allerede for sent. Eksemplet findes i Sverige.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

I H.C Andersens saga sĂ„g den lilla pojken att kejsaren var naken. Sagan om kejsarens nya klĂ€der har gĂ€llt alltför lĂ€nge i Sverige och mĂ€nniskor har nu börjat protestera mot politikernas katastrofala politik och öppna grĂ€nser. Det Ă€r sjĂ€lvklart att Sverige förĂ€ndras till oigenkĂ€nnlighet och förstörs med den politik som nu förs nĂ€r landet översvĂ€mmas av frĂ€mmande kulturer och folk frĂ„n alla vĂ€rldens hörn. Enoch Powell som hade levt i Indien och sett striderna mellan muslimer och hinduer protesterade mot multikulturalismen och massinvandringen och sĂ„g stora problem i framtidens Storbritannien och Europa men ingen lyssnade utan han fick avgĂ„ frĂ„n… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago
Reply to  Snowflinga

FuldstĂŠndig enig!!!

Allan Hansen
5 years ago

Bravo Steen! Noget af det bedste du skrevet! Bliv ved.
Tak

nobody
nobody
5 years ago

“A Final Warning from George Orwell”: https://www.youtube.com/watch?v=ox-shlDXKO4

River
River
5 years ago

Frankrig bliver det mest sandsynlige sted der for alvor kommer Äbenlys borgerkrig. De gule veste er formentlig efterhÄnden grupperet og sammentÞmret og mangler formentlig blot vÄben og et startskud.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  River

Personer, som har noget at tabe, begÄr ikke oprÞr.

Nielsen
Nielsen
5 years ago
Reply to  Torsten K

Din tese holder ikke vand.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  Nielsen

Det er ikke en tese, men en kendsgerning!

FamiliefÊdre kan muligvis finde pÄ at hÊvne sig, hvis deres familier forulempes, men de drager sjÊldent i krig.

Det er fÞrst og fremmest unge, der ser sig selv som udÞdelige, og som endnu ikke er etablerede, som gÄr pÄ barrikaderne.

Og det er sÄdan du kan se forskel pÄ rigtige flygtninge, der omfatter hele familier og invasionsstyrkerne, som er unge vÄbenfÞre mÊnd.

En mÞ kan ogsÄ gÞ
En mÞ kan ogsÄ gÞ
5 years ago

Denne tale er ikke ny (fra 2006), men den er sÄ god, at man bÞr hÞre den. Eks-sovjetisk dissident Vladimir Bukovsky om den intellektuelle gulag, der bygges rundt om os, og om EUs 1:1 overensstemmelse med USSR.

“I have lived in your future.”

https://www.youtube.com/watch?v=bM2Ql3wOGcU

Torsten K
Torsten K
5 years ago

Det er svĂŠrt at spĂ„. IsĂŠr om fremtiden…

Pludselig opstÄr en gamechanger, og sÄ ser alt helt anderledes ud.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  steen

Ja, en del mennesker er i stand til at ekstrapolere sig frem til worst-case scenario… Imidlertid er kendsgerningen den, at flertallet af landets indbyggere i deres dagligdag overhovedet ikke ser nogen negative fĂžlgevirkninger af ikke-vestlig indvandring. Bor man eksempelvis i en lille flĂŠkke langt ude pĂ„ bĂžhlandet, er sandsynligheden nemlig den, at de eneste indvandrere man nogensinde stifter bekendtskab med, er medarbejderne pĂ„ det lokale pizzeria. Og da disse indvandrere som regel ikke har problemer med utilpasset adfĂŠrd, vil byens Ăžvrige beboere fortsĂŠtte med at stemme ganske som de plejer nĂ„r der er valg. Det er ovennĂŠvnte borgere, som skal… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Torsten K

Hvis der kommer en aftale med Libyen og Marokko, om at modtage bĂ„dvelfĂŠrdsturisterne nĂ„r FĂžderationen vender dem 180° pĂ„ Middelhavet, og de gennemtĂŠsket dem, fĂ„r de bliver returneret videre hjem…

SĂ„ rygtedes det de rigtige steder, at dĂ©n rute er en meget dĂ„rlig idĂ©…

Eventuelt kunne FÞderationen betale en stykpris? ☻

Nielsen
Nielsen
5 years ago

🙂 Hvis du skĂŠrper din tro, hvad gĂžr du sĂ„ med din viden?
Desuden vil jeg hÊvde at Mogens Glisttrup havde bedre forstand end Enoch Powell. Dette hÊvdet i lyset af at jeg anser powell for en af Englands ypperste politikere. Men jeg er mÄske farvet af at vores nÊrmeste fjender (bortset fra staten) altid vil vÊre Tyskland,Sverige og England.

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago
Reply to  Nielsen

Jag förstÄr dig sÄ vÀl eftersom England Är 1807 attackerade Köpenhamn med raketer och brÀnde ner staden och tyskarna igen anföll Danmark utan varning och svenskarna stal SkÄne. https://www.youtube.com/watch?v=efx3eceJVGM

nobody
nobody
5 years ago

“Video SparkNotes: Orwell’s 1984 Summary”: https://www.youtube.com/watch?v=h9JIKngJnCU

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Kan nogen her mon hjĂŠlpe? Jeg sĂ„ for et par dage siden et eller andet sted en avisartikel om en australsk universitetsforsker (!), der kraftigt advarede politikerne og “eliten” mod at undervurder de brede befolkningers bekymringer, frustrationer og opsparede vrede mht. den kravlĂžse masseindvandring af ikke-vestlige og alt for ofte antivestlige og endog antidemokratiske migranter i enorme antal – uden at befolkningerne nogensinde er blevet spurgt om tilladelse eller fĂ„et lov til at blive hĂžrt for alvor sĂ„ omfattende og endog katastrofale forvandlinger af demografierne og kulturerne pĂ„ ganske fĂ„ Ă„rtier. Men nu kan jeg ikke finde denne artikel igen… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x