7
mar
Seneste opdatering: 8/3-19 kl. 0749
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antwerpen er nu en nordafrikansk majoritetsby

Hvad den belgiske avis Express mener, er at byen aldrig mere et borgerligt styre, da 90 procent af indvandrerne stemmer rÞdt. Mon ikke lige der er nogle borgerlige multikulturalister, der har skudt sig selv i foden? Antwerpen har ogsÄ i tusind Är vÊret en jÞdisk by. JÞderne tvivler nu med god grund pÄ, om Belgien kan beskytte dem.

Antwerp will soon be “lost” to the hope of any future conservative government, local media said as data showed only a quarter of the city’s young children are Belgian natives, and studies revealed migrant background voters overwhelmingly supporting left-wing parties.

To illustrate this, the magazine pointed to a University of Antwerp study which found that almost 90 per cent of the city’s voters with Moroccan or Turkish origins voted at last October’s elections for left-wing parties, with 31 per cent opting for the extreme left Workers’ Party of Belgium (PVDA). Historic European City Antwerp Now Majority-Minority

HÀktet i Göteborg har havererat och det Àr katastrof

Joakim Lamotte har interviewet fĂŠngselspersonale i GĂžteborg:

Förra veckan gick polisen ut och berÀttade att de tvingats höja beredskapen eftersom det rÄder akut platsbrist pÄ landets anstalter och hÀkten. Situationen Àr snart inte hanterbar lÀngre berÀttar flera personer som kontaktat mig den senaste tiden. En av dem jobbar pÄ hÀktet i Göteborg.

Hur mÄr ni i personalen?

– Det Ă€r mycket pressat. Bemanningen Ă€r lĂ„g och hĂ€ktet Ă€r överfullt. MĂ„nga i personalen sjukskriver sig för psykisk ohĂ€lsa och utmattning. Det hĂ€nder att personal börjar grĂ„ta och fĂ„r gĂ„ hem. Vi Ă€r utarbetade och mĂ„nga gĂ„r runt med stĂ€ndig Ă„ngest. ÄndĂ„ vill cheferna att vi skall dalta med de intagna och spela kort pĂ„ övertid, trots att vi har mĂ€ngder med annat att göra. HĂ€ktet i Göteborg har havererat och det Ă€r katastrof. Vi Ă€r mĂ„nga hĂ€r som vill att du berĂ€ttar om vĂ„r situation.

Kan du beskriva problemen du upplever?

– AngĂ„ende din artikel om tolkar inom polisen sĂ„ Ă€r det samma problem Ă€ven hĂ€r. Vi ringer företaget Semantix dagligen för att boka tolk inför exempelvis domar och personutredningar. Det mĂ„ste kosta skattebetalarna enorma summor. Jag tĂ€nker ocksĂ„ mycket pĂ„ att de kriminella fĂ„r fri mat och tandvĂ„rd och lĂ€karvĂ„rd för 90 kronor i veckan, medan mĂ„nga pensionĂ€rer som jobbat hela sitt liv lever i fattigdom. Det gör ont i mig nĂ€r jag ser att de kriminella har bĂ€ttre mat och rĂ€ttigheter Ă€n vad vĂ„ra gamla pensionĂ€rer har.

Vi blir dagligen hotade att de skall döda oss

Vad Àr det för mat som serveras?

– Det Ă€r hundra procent muslimskanpassad kost. Griskött Ă€r förbjudet pĂ„ hĂ€ktet i Göteborg och de fĂ„ som vill Ă€ta flĂ€sk Ă€r förbannade för att det inte serveras hĂ€r. Utan att vara rasist eller nĂ„got sĂ„ Ă€r majoriteten av de intagna muslimer och vi blir dagligen hotade att de skall döda oss pĂ„ utsidan eller att de ska skicka folk efter oss. Vissa spottar eller kastar bajs pĂ„ oss men vi fĂ„r inte göra nĂ„got Ă„t det. Vi fĂ„r vackert stĂ„ dĂ€r och erbjuda dem mat nĂ€sta gĂ„ng det Ă€r matutdelning, trots att vissa vĂ€ljer att kasta maten pĂ„ oss.

Varför vill ni inte gÄ ut öppet och prata om de hÀr problemen?

– Jag mĂ„ste vara anonym för annars blir jag kallad till hĂ€kteschefen Malin Sparrström och fĂ„r sparken direkt. De som har vĂ„gat sĂ€ga ifrĂ„n tidigare har fĂ„tt sparken eller blivit omplacerade. Det kĂ€nns som att vi tvingas ha munkavle pĂ„ oss.

Jag ringer hÀkteschefen i Göteborg, Malin Sparrström, för att frÄga hur hon stÀller sig till kritiken.

Personal vittnar om att de mÄr dÄligt pÄ grund av arbetssituationen. Vad Àr din bild?

– Det har varit en intensiv tid hĂ€r och det ser inte ut att klinga av. Arbetsbelastningen Ă€r hög och belĂ€ggningen ligger runt 100 procent. Det Ă€r klart att det kĂ€nns i verksamheten. SjĂ€lvklart skall personalen inte behöva mĂ„ dĂ„ligt. I grund och botten Ă€r det hĂ€r en politisk frĂ„ga, sĂ€ger Malin Sparrström.

StÀmmer det att personal har fÄtt bajs kastat pÄ sig? Och att de blir hotade till livet?

– Det har hĂ€nt att klienterna har agerat sĂ„ starkt och sĂ„dant följer vi upp och rapporterar kring.

Personalen jag pratat med sÀger att de inte fÄr stöd nÀr sÄdant sker?

– Min bild Ă€r att vi har god rapporteringskultur. Det ska skrivas rapporter och följas upp och konsekvenserna kan se olika ut. Om personalen inte fĂ„tt stöd sĂ„ har vi inte gjort rĂ€tt.

Varför serverar ni inte flÀskkött pÄ hÀktet?

– Det Ă€r för att vi har satt menyn sĂ„ att det ska vara en bred passning för de klienter vi har.

Är det för att de flesta intagna Ă€r muslimer?

– Det jag sĂ€ger Ă€r att vi har valt en meny sĂ„ att det skall passa mĂ„nga. Jag har inget annat besked Ă€n det.

Personalen sÀger att de inte vÄgar prata med media om situationen pÄ hÀktet. Vad Àr din kommentar till det?

– Det Ă€r ingen uppgift som jag kĂ€nner igen alls. Det tycker jag Ă€r trĂ„kigt. Det Ă€r ingen hĂ„llning vi har, sĂ€ger Malin Sparrström hĂ€kteschef i Göteborg.

Lamotte, Facebookog Nyheter Idag Personalens larm frĂ„n hĂ€ktet: ”Vissa spottar eller kastar bajs pĂ„ oss”

Se ogsÄ SÄ förÀndras Göteborgs befolkning

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Og nÄr man tÊnker pÄ at dette forbud for ansatte til at sige sandheden er udbredt til nÊsten alle institutioner i det svenske (og danske) samfund, forstÄr man bedre den lange tid det tager dor Svennson og JÞnsson at fatte vigtigheden af at give globalistpolitikerne sparket. Sverige tilhÞrer svenskerne.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago

Antwerpen er en forsmag pĂ„, hvordan de fleste stĂžrre europĂŠiske byer kommer til at se ud, nĂ„r muslimerne bliver majoriteten. Muslimerne kan sĂ„ledes pĂ„ demokratisk vis terrorisere mindretallet med vold og afpresning til enten at flytte eller underkaste sig Islam og deres regler (venstreorienterede og venligboer fĂ„r deres hedeste drĂžm opfyldt). I dag lĂŠste jeg, at der det seneste Ă„r har vĂŠret det hĂžjeste antal knivdrab i England nogensinde. Mon ikke blot muslimerne fĂžlger profeten Muhammeds opfordring i koranen vers 8:12: Jeg vil kaste terror ind i de vantros hjerter og dermed hugge hovederne af dem og kappe alle deres… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ja, man undrer sig jo unÊgtelig lidt over hvad ventreflÞjen egentligt har tÊnkt sig at stille op med et islamiseret samfund. Indtil videre flytter de jo bare vÊk, nÄr de har lavet ulykker nok.
Men de bliver mÄske bare desillusionerede og hÞjreorienterede..?

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Sverige pÄ riktigt: https://youtu.be/zkPJCWGnZNQ